Vizualizeaza cosul Finalizeaza
×

Telefoane recondiționate

Start refresh de stil sustenabil

Start refresh de stil sustenabil

22% reducere
De Ziua Pâmântului și în fiecare zi până la 31 mai.

22% reducere
De Ziua Pâmântului și în fiecare zie până la 31 mai.

Intră în eShop Vino în magazine
telefoane-reconditionate

De ce să alegi un smartphone recondiţionat?

Un telefon recondiționat este un telefon care arată ca nou și e prietenos cu mediul înconjurător. 100% funcțional, testat și verificat de specialiști, telefonul recondiționat economisește resursele necesare pentru producția, depozitarea și transportul unuia nou.

Descoperă mai multe despre telefoanele recondiționate de la Orange în video-ul de mai jos.

Despre partenerii care asigură recondiţionarea telefoanelor

Renewd® dorește să ofere o a doua viață dispozitivelor și contribuie la un viitor mai durabil pentru oameni și planetă. Acest lucru se realizează prin produse care sunt supuse celor mai stricte controale, conțin piese funcționale 100% și includ o garanție pe termen lung. Combinat cu servicii unice și cea mai dedicată echipă de profesioniști.

Scopul nostru este de a ajuta la reducerea deșeurilor electronice și a amprentei ecologice la nivel mondial, făcând alegeri durabile mai accesibile.

Parteneriatul Renewd - Orange aduce:

 • Garanție de 24 de luni
 • Telefon 100% functional și deblocat
 • Baterie verificată
 • Setări iniţiale realizate
 • Accesorii noi compatibile incluse
 • Înlocuirea pieselor defecte cu unele originale

Încă din 2009 când a fost înfiinţată, compania Recommerce încurajează consumul responsabil şi economia circulară prin recondiţionarea telefoanelor. Smartphone-urile trec printr-un proces de curăţare, control şi resetare. Toate telefoanele recondiţionate trec prin 35 de puncte de control, pentru a garanta viitorului utilizator o experienţă optimă. Grupul Recommerce este certificat ISO 14001 şi ISO 9001 şi este activ împotriva poluării şi susţine economia resurselor naturale.

Prin Recommerce punem la dispoziţia ta un produs 100% funcţional. Smartphone-urile recondiţionate Grading A+ reprezintă categoria produselor cu cea mai bună calitate estetică. Smartphone-urile pot prezenta micro-zgârieturi pe carcasă sau pe ecran, care însă nu sunt vizibile atunci când ecranul este aprins.

Parteneriatul Recommerce - Orange aduce:

 • Garanţie de 24 de luni
 • Aspect Grade A+
 • 100% funcţional
 • Baterie verificată
 • Setări iniţiale realizate
 • Deblocat
 • Accesorii noi compatibile incluse

Pentru a asigura cea mai bună calitate, tehnicienii Diangi trec dispozitivele primite retur de la clienţii Orange printr-o serie de verificări de calitate care vizează inspecţia vizuală, verificarea versiunii software-ului, precum şi testarea funcţionalităţilor.

Astfel, doar dispozitivele care trec de verificările de calitate pot primi mențiunea "smartphone recondiționat certificat".

Întrebări frecvente

Accesoriile care asigură funcționalitatea produsului sunt întotdeauna prezente în pachet. Aceste informații apar în descrierea fiecărui produs, în secțiunea "Conținutul pachetului de vânzare".

Da, garanția este de 24 de luni.

Telefoanele categoria A Plus și Premium nu sunt blocate în rețea.

Da, telefoanele pot fi asigurate la Orange.