Vizualizeaza cosul Finalizeaza
×

De ce să alegi un smartphone recondiţionat?

Un telefon recondiționat este un telefon care arată ca nou și e prietenos cu mediul înconjurător. 100% funcțional, testat și verificat de specialiști, telefonul recondiționat economisește resursele necesare pentru producția, depozitarea și transportul unuia nou.

Descoperă mai multe despre telefoanele recondiționate de la Orange în video-ul de mai jos.

Despre partenerii care asigură recondiţionarea telefoanelor

Încă din 2009 când a fost înfiinţată, compania Recommerce încurajează consumul responsabil şi economia circulară prin recondiţionarea telefoanelor. Smartphone-urile trec printr-un proces de curăţare, control şi resetare. Toate telefoanele recondiţionate trec prin 35 de puncte de control, pentru a garanta viitorului utilizator o experienţă optimă. Grupul Recommerce este certificat ISO 14001 şi ISO 9001 şi este activ împotriva poluării şi susţine economia resurselor naturale.

Prin Recommerce punem la dispoziţia ta un produs 100% funcţional. Smartphone-urile recondiţionate Grading A+ reprezintă categoria produselor cu cea mai bună calitate estetică. Smartphone-urile pot prezenta micro-zgârieturi pe carcasă sau pe ecran, care însă nu sunt vizibile atunci când ecranul este aprins.

Parteneriatul Recommerce - Orange aduce:

  • Garanţie de 1 an pentru iPhone 8/XR/XS recondiţionate
  • Aspect Grade A+
  • 100% funcţional
  • Baterie verificată
  • Setări iniţiale realizate
  • Deblocat
  • Accesorii noi compatibile incluse

Pentru a asigura cea mai bună calitate, tehnicienii Diangi trec dispozitivele primite retur de la clienţii Orange printr-o serie de verificări de calitate care vizează inspecţia vizuală, verificarea versiunii software-ului, precum şi testarea funcţionalităţilor.

Astfel, doar dispozitivele care trec de verificările de calitate pot primi mențiunea "smartphone recondiționat certificat".

Întrebări frecvente

Accesoriile care asigură funcționalitatea produsului sunt întotdeauna prezente în pachet. Aceste informații apar în descrierea fiecărui produs, în secțiunea "Conținutul pachetului de vânzare".

Da, telefoanele recondiționate achiziționate din magazinul online Orange au o garanție de 12 luni.

Telefoanele categoria A Plus și Premium nu sunt blocate în rețea.

Da, telefoanele pot fi asigurate la Orange.