Vreau un smartphone de top la cel mai bun preț

Vreau un smartphone de top la cel mai bun preț

Telefoane recondiționate

 

  • Oferte speciale
  • Garanție 1 an

Smartphone-uri recondiționate

Acum te poți bucura de performanța unui smartphone de ultimă generație la un preț bun, cu ofertele pentru telefoane recondiționate de la Orange. Acestea s-au aflat în posesia unui alt client și au fost ulterior returnate, iar specialiștii noștri garantează buna lor funcționare, chiar dacă unele pot avea semne slabe de uzură sau zgârieturi.

Smartphone-urile recondiționate arată aproape ca noi, au garanție și funcționează perfect, la prețuri accesibile. În plus, ai garanție 12 luni, pentru ca tu să te bucuri de telefonul recondiționat preferat.

Cât costă?

Prețurile telefoanelor diferă în funcție de modelul ales, dar pot începe chiar de la 0 euro pentru unele modele. Telefoanele recondiționate pot fi cumpărate exclusiv din magazinul online Orange și sunt compatibile cu serviciul de asigurare.

Telefoane recondiționate

Ce este un telefon recondiţionat?

Întrebări frecvente

Da, telefoanele recondiționate și resigilate achiziționate din magazinul online Orange au o garanție de 12 luni.

Pentru a ne asigura că beneficiezi de telefoane recondiționate de cea mai bună calitate, tehnicienii noștri aplică mai multe proceduri de reparare și recondiționare, iar dispozitivele trebuie să treacă de o serie de verificări de calitate, grupate în nouă categorii.

Specialiștii noștri sunt certificați ISO 9001:2000. Acest standard impune organizațiilor să dezvolte și să aplice procese și proceduri de management și evaluare a calității, concentrate pe îndeplinirea nevoilor și așteptărilor clienților.

De asemenea, am implementat și alte proceduri de asigurare a calității, pentru ca toate verificările de calitate să se desfășoare conform celor mai exigente standarde. Iată care sunt operațiunile de verificare și recondiționare prin care trece un smartphone:

  • Inspecție cosmetică vizuală
  • Inspecție funcțională și testare computerizată a comunicării radio
  • Reparație/recondiționare funcțională
  • Reparație/recondiționare cosmetică
  • Actualizare computerizată a software-ului
  • Verificare computerizată și eliminarea datelor utilizatorului anterior
  • Auditare finală de calitate

Astfel, doar dispozitivele care trec de verificările noastre de calitate pot primi mențiunea "smartphone recondiționat certificat". La final, acestea sunt ambalate într-o cutie nouă, dedicată telefoanelor recondiționate.

Produsele recondiționate sunt produse funcționale, ale căror ambalaje au fost deschise din diverse motive. Aceste produse pot prezenta anumite probleme estetice, cum ar fi urme de atingere sau de utilizare.

Din cauza faptului că produsele au fost recondiționate, există posibilitatea ca pachetul comercial să nu conțină toate accesoriile originale, documentația, CD-uri cu drivere sau părți din ambalajul original. Accesoriile care asigură funcționalitatea produsului sunt întotdeauna prezente.

Ținând cont de natura acestor produse și de reducerile de preț acordate, garanțiile oferite nu acoperă aceeași perioadă ca în cazul produselor noi, sigilate. Perioada de garanție este specificată pentru fiecare produs resigilat în parte și este acordată în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Condițiile de utilizare, manipulare și transport a oricărui produs resigilat sunt identice cu cele ale produselor sigilate. Recomandăm verificarea acestor produse la momentul achiziționării lor sau, după caz, la data livrării lor. Nu se acceptă returul produselor pentru lipsa accesoriilor originale sau pentru orice alt motiv indicat în prezenta informare.

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus