×
Acasă

Stau pe net oriunde aș fi

Internet 4G

 • Router Wi-Fi inclus
 • Instalare rapidă, fără cabluri

Home Net 4G

Ești la curent cu tot ceea ce te interesează, trimiți și primești e-mailuri în voie, faci cumpărături online plus multe altele chiar atunci când ești acasă. Cu abonamentele Home Net 4G te bucuri de internet fix pentru acasă, oriunde în aria de acoperire a rețelei mobile Orange.

Alege unul dintre cele două abonamente Home Net 4G, cu internet prin rețeaua 4G și router Wi-Fi inclus, dedicate exclusiv utilizării în locații fixe.

Abonament Home Net 4G 12 Home Net 4G 16
Preț (euro/lună, TVA inclus) 12 16
Trafic de internet fix național inclus 80 GB 160 GB + 80 GB bonus
Viteze 4G+ 4G+
Happy Night Inclus Inclus
Orange Cloud 10 GB 25 GB
Cost Control Inclus Inclus

Bonus în Orange TV Go

 • Movie Go Unlimited inclus și acces la canale TV

Abonamentele Home Net 4G pot beneficia de reduceri suplimentare, dacă sunt asociate cu mai multe servicii de la Orange. Pentru mai multe detalii, vino în magazinele Orange.

Huawei B311-221 Flybox 4G White

  Viteze
 • Download: pana la 150 Mbps
 • Upload: pana la 50 Mbps
  WLAN
 • până la 32 de utilizatori simultan
  Altele
 • pachetul comercial conține o antenă externă, care asigură o creștere cu până la 35% a nivelului de semnal 4G

Întrebări frecvente

Viteza maximă estimată de transfer 4G+/3G+ este de 355,6/38,04 Mbps download și 47,5/5,04 Mbps upload și este calculată în conformitate cu prevederile Regulamentului UE 2015/2120 și ale Ghidului Organismului Autorităților Europene de Reglementare în Domeniul Comunicațiilor BOR(16) 127/2016. Viteza promovată este egală cu maxima estimată.

Viteza maximă estimată de transfer este calculată în conformitate cu prevederile Regulamentului UE 2015/2120 și ale Ghidului Organismului Autorităților Europene de Reglementare în Domeniul Comunicațiilor BOR(16) 127/2016.

Viteza promovată este egală cu maxima estimată.

Pentru a instala routerul, urmează instrucțiunile din ghidul de instalare aflat în cutia produsului:

 • Introdu cartela SIM în routerul Wi-Fi achiziționat. Înainte de a face acest lucru, este recomandat să dezactivezi codul PIN al cartelei, introducând cartela într-un alt telefon. Poți dezactiva codul PIN și ulterior, prin interfața de conectare, accesibilă la adresa //192.168.1.1
 • Conectează încărcătorul la priză și la dispozitiv
 • Conectează calculatorul la router folosind un cablu de rețea USB sau prin Wi-Fi

Traficul de internet fix inclus este național. Traficul fix poate fi folosit doar în zona geografică înregistrată.

Zona geografică de utilizare pentru traficul fix se înregistrează automat la prima sesiune de internet din locația respectivă. Zona de utilizare desemnează o rază de 100 de metri.

Orange permite accesul la orice tip de trafic, servicii, aplicații sau conținut, fără limitări, blocări sau tratamente preferențiale.

Unitatea minimă de consum este 1 KB (1 kilobyte), iar traficul de internet neutilizat nu se reportează.

Abonamentele Home Net 4G nu beneficiază de acces la serviciul de roaming (inclus sau la cerere).

Cu opțiunea Happy Night, sesiunile începute și încheiate între 00:00 și 7:00 nu consumă din traficul inclus în pachet.

Cu opțiunea Cost Control inclusă în Home Net 4G 12 și Home Net 4G 16 nu plătești nimic în plus față de abonamentul lunar. După consumarea traficului inclus în pachet, viteza de transfer se modifică, fiind de până la 256 Kbps pentru download și până la 128 Kbps pentru upload. Limitarea vitezei de transfer dupa consumarea traficului inclus va ingreuna utilizarea anumitor servicii, cum ar fi: video-streaming, web browsing etc.

Pentru păstrarea vitezei ridicate de transfer și pentru mai mult trafic de internet inclus, se poate activa o opțiune lunară cu trafic suplimentar de 20 GB, pentru 3 euro/lună (TVA inclus).

Orange Cloud este un mod ușor, rapid și sigur de a crea un backup al conținutului tău digital, de a-l sincroniza, vizualiza și distribui ori de câte ori ai nevoie. Cu acest serviciu îți poți păstra pozele, videoclipurile, melodiile, documentele, calendarul și contactele într-un singur loc, în siguranță. Află mai multe detalii pe orange.ro/orange-cloud

Pentru a viziona canalele TV și filmele incluse în abonamentul tău, creează-ți cont online cu numărul abonamentului Home Net 4G, intră în aplicația Orange TV Go (disponibilă în Google Play și App Store) sau accesează de pe laptop site-ul tvgo.orange.ro folosind datele de autentificare ale contului tău Orange

Prin beneficiul Movie Go Unlimited inclus în abonamentele Home Net 4G, ai acces la peste 400 de filme și episoade, inclusiv la îndrăgitele animații Disney. Acesta se va activa automat la prima autentificare în aplicația Orange TV Go sau pe site-ul tvgo.orange ro, folosind datele contului Orange creat cu numărul aferent abonamentului Home Net 4G. La sfârșitul perioadei contractuale, beneficiul Movie Go Unlimited se va dezactiva automat.

Cu abonamentul tău, ai acces la 21 de canale TV în aplicația Orange TV Go și pe tvgo.orange.ro: Kanal D, TVR 1, TVR 2, Național TV, TVR 3, TVR Internațional, Orange Info, Kiss TV, RomâniaTV, Realitatea, N24 Plus, Look TV HD, Look Plus HD, Neptun TV, B1 TV, Favorit, Etno, Speranța TV, Taraf, Trinitas și VTV. Lista și numărul canalelor din selecția bonus se pot modifica oricând.

Traficul efectuat pentru navigarea în aplicația Orange TV Go, inclusiv Movie Go unlimited și pe site-ul tvgo.orange.ro se consumă din traficul de internet disponibil în pachet.

Găsești informații despre sistemele de operare compatibile pe Cum functioneaza Orange Tv Go?

Accesul la canalele și filmele din oferta Orange TV Go este permis doar de pe teritoriul României și doar pentru uzul personal; este interzisă utilizarea în spații publice sau punerea la dispoziția publicului de către abonații care dețin un abonament Home Net 4G.

Înainte de a solicita un abonament Home Net 4G trebuie să știi că:

 • Perioada minimă contractuală este de 12 sau 24 de luni. Prețul de achiziție al dispozitivului diferă în funcție de aceasta
 • Pentru a putea folosi serviciile Orange trebuie să te afli în aria de acoperire
 • Citește aici contractul de furnizare a serviciilor
 • Poți afla procedurile de management al traficului și politica de utilizare a serviciilor de aici
 • Terminalele funcționează doar în rețeaua Orange România - detalii despre deblocare
 • Activarea are loc în maximum 4 (patru) zile calendaristice:

  • (i) De la data la care părțile au semnat Contractul, dacă Orange România nu solicită documente sau constituirea unui Fond de garanție sau a unui Avans pentru risc financiar
  • (ii) De la data la care Clientul a pus la dispoziția Orange România documentele solicitate cuprinzând informații care să ateste identitatea, adresa și o situație financiară corespunzătoare a Clientului
  • (iii) De la data la care Clientul a constituit Fondul de garanție sau Avansul pentru risc financiar
  • (iv) De la data instalării Echipamentului DTH (Direct to Home) la Locație

Oferta este valabilă în perioada 2 aprilie 2020 - 2 iunie 2020, cu posibilitate de prelungire.

Bonsul de 80 GB se acorda in urma achizitiei abonamentului Home Net 4G 16 pe 24 de luni in cadrul acestei oferte

Pentru mai multe detalii legate de router acceseaza pagina.

sus