Îmi vreau casa în siguranţă chiar şi când sunt la distanţă

Îți protejezi și controlezi casa de oriunde te-ai afla și în orice moment al zilei, direct de pe telefonul mobil, cu Orange Smart Home. Această soluție îți permite să monitorizezi și controlezi de la distanță, prin intermediul unei aplicații, echipamentele din gospodăria ta și îți trimite notificări în caz de efracție, incendiu, inundație și altele, în funcție de scenariile stabilite de tine. Astfel, știi tot ce se întâmplă în casă în absența ta.

Beneficii:

  • O singură aplicație
  • Ușor de instalat și configurat
  • Preț accesibil

10€ / lună

la contractele pe 12 luni

De ce Orange Smart Home?

Orange Smart Home este o soluție de automatizare a casei, recomandată celor care își doresc un mod de viață mai confortabil, mai sigur și mai eficient din punct de vedere energetic.

Soluția include un abonament cu notificări nelimitate pe SMS și e-mail, dispozitivul central, 6 senzori și acces la aplicația Orange Smart Home, însă pe viitor vor fi integrate și alte echipamente. Cu ajutorul aplicației te conectezi prin telefon, tabletă sau PC la dispozitivul central de unde poți controla întreaga casă prin programarea echipamentelor pentru diferite acțiuni și scenarii, care îți trimit notificări în momentul declanșării.

Poți personaliza pachetul Orange Smart Home cu senzorii doriți, în funcție de nevoile casei tale, iar echipamentele se conectează simplu și rapid.

Sugestii de folosire

Cât costă Orange Smart Home?

Abonamentul Orange Smart Home costă doar 10 euro/lună (TVA inclus) și include dispozitivul central Smart Home, acces la aplicația cu același nume pentru mobil, tabletă și PC, plus alerte nelimitate pe SMS și e-mail.

10€ / lună

la contractele pe 12 luni

În plus:

  • Datele tale sunt salvate automat timp de o lună
  • Primești alerte chiar dacă nu funcționează conexiunea de internet de mare viteză, prin conectarea sistemului în regim de rezervă la rețeaua 2G
  • Beneficiezi de asistență tehnică zilnic, de luni până duminică între orele 09:00 – 20:00
  • Costul abonamentului Orange Smart Home este fix pe întreaga perioadă contractuală de 12 luni, indiferent de numărul de senzori pe care îi conectezi
 

Oferta Groupama Asigurari pentru clienţii Orange Smart Home

Acum poți cumula beneficiile Orange Smart Home cu cele oferite de Groupama. Astfel, la activarea unui abonament Orange Smart Home poți primi o reducere la Asigurarea Locuinţei cu Extra Acoperiri de la Groupama Asigurări. Pentru a beneficia de reducere este suficient să mergi în orice agenție Groupama cu contractul Orange Smart Home. Apoi, odată încheiată poliţa de asigurare, poți beneficia oricând ai nevoie de avantajele Groupama Asigurări, unul dintre acestea fiind trimiterea unui specialist pentru reparaţii de urgenţă în maximum 4 ore de la solicitare.

Pentru mai multe detalii despre Asigurarea Locuinţei cu Extra Acoperiri de la Groupama Asigurări intră în pagina dedicată.

Cum funcționează Orange Smart Home?

Mai întâi efectuează instalarea inițială a dispozitivului central și a senzorilor cumpărați în platforma online Orange Smart Home, accesibilă de pe un calculator. Tot în această platformă poți seta diferite scenarii sau acțiuni pentru senzori ori de câte ori consideri că este necesar. Apoi vei putea să îți controlezi casa când ești plecat, și de pe telefon sau tabletă, prin aplicația Orange Smart Home. Vei avea acces la dispozitivele tale și scenariile definite, pentru a le activa sau dezactiva după nevoie. În funcție de setările efectuate în platforma online, Orange Smart Home trimite notificări prin SMS sau e-mail sau poate declanșa alte acțiuni ale echipamentelor.

Platforma Orange Smart Home poate fi accesată la adresa https://smarthome.orange.ro; aplicația este disponibilă și pentru tabletă sau smartphone, în Google Play și în App Store.

Descarcă din Google Play Descarcă din App Store

Întrebări frecvente

Perntru a utiliza soluția Orange Smart Home ai nevoie de un router cu minimum 2 porturi Ethernet, o conexiune la internet de cel puțin 1 Mbps și un PC sau smartphone cu Android sau iOS. Soluția constă dintr-o cutie numită dispozitiv central Smart Home, pe care trebuie să-l conectezi la internet prin cablu Ethernet, și senzori ce se conectează wireless la dispozitivul central. Aplicația Orange Smart Home îți permite să controlezi toate aceste dispozitive individual sau le poți seta să interacționeze împreună în diverse situații.

În aplicația Orange Smart Home faci instalarea dispozitivului central și a senzorilor cumpărați, setezi diferite scenarii și acțiuni ori de câte ori consideri că este necesar. Astfel, îți controlezi casa când ești plecat și ai access la dispozitivele tale și scenariile definite, pentru a le activa sau dezactiva după nevoie. În funcție de setările efectuate, Orange Smart Home trimite notificări prin SMS sau e-mail sau poate declanșa alte acțiuni ale echipamentelor.

Aplicația Orange Smart Home poate fi accesată online, la adresa https://smarthome.orange.ro, dar este disponibilă și în varianta pentru tabletă sau smartphone, în Google Play și în App Store. Nu există momentan aplicație pentru Windows.

Orange Smart Home este soluția ideală pentru cei care doresc să își protejeze reședința principală sau secundară, dar și pentru cei care doresc să se asigure că cei dragi sunt mereu în siguranță în locuință. În același timp, este și o soluție integrată, simplu de instalat, pentru automatizarea casei.

Oferta se adresează clienților persoane fizice și juridice și este concepută pentru a monitoriza spații care au destinația de reședință sau sediu de firmă mică. Pentru spații comerciale, îți recomandăm, soluții dedicate pentru afaceri.

Orange Smart Home este scalabil: pornind de la pachetele recomandate poți avea până la 256 de senzori, în funcție de nevoile tale.

Echipamentele Orange Smart Home sunt selectate pentru fiabilitatea și utilitatea lor, însă un aspect important în alegerea lor îl constituie și designul acestora, conceput pentru o mai bună integrare în locuință.

Orange Smart Home este accesibil oricând: platforma poate fi accesată chiar și atunci când conexiunea la internet de banda largă nu funcționează. În plus, cu ajutorul aplicației setezi scenariile și alertele dorite.

Abonamentul Orange Smart Home este disponibil pentru oricine are o conexiune la internet de mare viteză, indiferent de operator, iar dispozitivul central Orange Smart Home este compatibil cu toți operatorii de internet. Deci nu este necesar să fii client Orange pentru a te abona la pachetul Orange Smart Home.

Notificările prin SMS se pot transmite doar către numere de mobil din rețeaua Orange. Pentru clienții care au numere de telefon în alte rețele naționale, se poate seta primirea de notificări prin e-mail.

Nu este necesar să activezi și un abonament de internet pentru acasă de la Orange pentru a beneficia de oferta Orange Smart Home. Cu toate acestea, dacă îți activezi și un astfel de abonament, ai toate serviciile pe o singură factură și un singur cont online din care le poți gestiona pe toate. În plus, pentru orice întrebare de natură comercială sau tehnică, ai un singur punct de contact pentru toate serviciile tale.

Da, poți să cumperi mai multe abonamente Orange Smart Home, mai ales dacă ai o reședință secundară sau dacă vrei să protejezi locuința cuiva drag. Pentru fiecare adresă, vei primi câte un pachet Orange Smart Home și o factură separată. Iar dacă vrei, pentru o mai bună gestionare a serviciilor, poți consolida soluțiile pe singur cont de client Orange Smart Home.

Da. În magazinele Orange și pe www.orange.ro/servicii-fixe/smarthome găsești o gamă completă de dispozitive suplimentare ce pot fi conectate la dispozitivul central.

Poți asocia cu dispozitivul central Orange Smart Home până la 256 de senzori diferiți, fără cost suplimentar față de abonamentul de bază.

În orice magazin Orange unde pachetul Orange Smart Home este la vânzare, un Orange Expert îți stă la dispoziție pentru a te asista în configurarea soluției optime pentru tine și locuința ta.

Soluția de automatizare a casei Orange Smart Home este simplu și rapid de instalat și configurat, necesitând un nivel minim de cunoștințe tehnice.

În cazul în care nu vrei să faci personal instalarea sistemului sau nu te descurci, poți solicita contra cost serviciul de instalare, iar tehnicienii noștri se vor ocupa de tot, inclusiv de instalarea și configurarea soluției. Mai multe detalii, în magazinele Orange.

Da, e foarte simplu. Doar reconectezi dispozitivul central și senzorii din pachetul Orange Smart Home în noua ta casă, pentru ca totul să funcționeze. În cazul în care noua ta locuință este mai mare, poți achiziționa dispozitive suplimentare din gama oferită de Orange.

Serviciul Orange Smart Home nu înlocuiește contractele de asigurare care trebuie încheiate cu o companie de asigurări pentru a acoperi toate riscurile de incendii, inundații și alte daune care pot afecta reședința sau sediul tău și bunurile aflate la respectiva locație. Folosirea echipamentelor incluse în pachetul Orange Smart Home nu se substituie în niciun caz folosirii unor echipamente impuse sau recomandate de furnizorii de utilități cu care ai încheiat un contract de servicii distinct.

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus