×

PrePay

Cartela SIM

Tu alegi cum te bucuri de avantajele incluse pe cartela SIM Orange PrePay: minute, SMS-uri și trafic de internet la viteze 4G+.

Poți comanda cartela Orange PrePay cu credit aici.

PrePay

Cartela SIM

Tu alegi cum te bucuri de avantajele incluse pe cartela SIM Orange PrePay: minute, SMS-uri și trafic de internet la viteze 4G+.

Poți comanda cartela Orange PrePay cu credit aici.

Cartela SIM PrePay

Cu Orange PrePay tu deții controlul. Nu ai abonament sau factură de plătit. Poți să alegi o cartelă SIM PrePay cu credit inițial inclus sau o cartelă SIM cu 0 credit: aceasta conține numărul tău de telefon Orange și urmezi instrucțiunile de activare în funcție de tipul de SIM.

Introdu SIM-ul în telefon, pentru activare și primești imediat beneficii valabile 30 de zile.

Pentru activare și acces la serviciile PrePay reîncarcă în cel mult 7 zile de la introducerea SIM-ului în telefon.

*133#

Pentru a afla traficul de internet disponibil în contul tău PrePay, apelează 333 sau *133#. Poți accesa această informație și din contul tău Orange. Informația afișată va fi actualizată dacă în prealabil ai închis sesiunea de internet sau dacă a trecut cel puțin o oră de la ultima accesare a sesiunii de date.

Alte modalități

Cu Orange PrePay îţi poţi reîncărca contul cu minute, SMS sau MB pe mobil.

Programează reîncărcarea unui cont PrePay, direct de pe abonamentul tău Orange, cu opțiune sau direct cu credit.

Mai mult

Reîncarci cartela PrePay cu credit de comunicare sau direct cu minute, SMS-uri și trafic de internet la viteze 4G+.

Mai mult

Folosește o cartelă de reîncărcare răzuibilă și te poți bucura în continuare de avantajele Orange PrePay.

Mai mult

Poți să reîncarci cartela prietenilor tăi cu valori între 1 și 3 euro.

Mai mult

Poți mereu comunica în situații de urgență pentru că primești în avans o parte din creditul pe care îl vei reîncărca data viitoare.

Mai mult
Premii de senzație pentru extra distracție
 • 150 de telefoane, tablete și ceasuri Samsung
 • Bonus la alegere, exclusiv din My Orange
 • 20 GB la fiecare 1 € credit reîncărcat, exclusiv din My Orange
Reîncărcare cartelă

Reîncarci SIM-ul tău PrePay cu credit de comunicare sau direct cu minute, SMS-uri și internet la viteze 4G+.

Spațiul Economic European

SEE reprezintă Spațiul Economic European compus în acest moment din statele membre ale Uniunii Europene, Islanda, Liechtenstein și Norvegia.

PrePay Bonus

Ai avantajele unui program de loialitate chiar și cu o cartelă PrePay.

Întrebări frecvente

Cartela SIM Orange PrePay cu 5 E credit poate fi cumpărată din orice magazin Orange sau din magazinele partenere și online de aici.

La primul tău apel, înainte de a ți se face legătura cu numărul format, vei fi întâmpinat de un mesaj de salut. Pe parcursul acestuia:

 • Trebuie să alegi limba în care dorești să asculți mesajele ce vor urma (română sau engleză)
 • Vei fi informat asupra creditului inițial sau a beneficiilor incluse
 • Vei afla numărul tău de telefon Orange
După ascultarea mesajului de salut gratuit vei fi conectat automat cu numărul format.

Perioada activa a creditului inițial începe din ziua activarii cartelei SIM, ora 00:00.
Poți verifica perioada activă și de grație a contului tău in My Orange sau la *100#, ramura Contul meu. Dacă nu ai deja un cont My Orange, creează-ți unul acum pe www.orange.ro/myorange sau descarcă-ți aplicația My Orange din Google Play sau App Store.

Pentru a iniția și primi apeluri, telefonul tău mobil trebuie să fie deschis și conectat la rețeaua Orange. După ce formezi numărul de telefon pe care dorești să îl apelezi, apasă tasta “Apelare” sau OK.

Poți efectua convorbiri naționale și internaționale sau poți utiliza internet în limita creditului disponibil sau a beneficiilor incluse în opțiunea activată.
La activarea cartelei nu ai acces automat la serviciul Roaming. Pentru a avea acces la acest serviciu, îți recomandăm să activezi o opțiune cu beneficii în roaming sau să reîncarci cu credit PrePay, pe care îl poți folosi conform tarifelor de roaming valabile pentru țara vizitată. Este important să știi că, dacă ai o opțiune cu beneficii naționale deja activă pe cartela ta, la activarea serviciului Roaming opțiunea națională se dezactivează, iar beneficiile naționale incluse se vor pierde. Detalii aici.

Creditul exprimat în euro scade în funcție de opțiunile achiziționate și de apelurile efectuate. După epuizarea creditului sau expirarea celor 60 de zile, poți apela numerele gratuite și poți fi apelat timp de încă 12 luni.
Află mai multe despre perioada activă și de grație aici.

Activarea Serviciilor PrePay are loc după introducerea cartelei SIM în telefon, a inserării codului PIN, în momentul efectuării primului apel, a primului mesaj scris trimis sau în momentul primei sesiuni de date efectuate. În situația în care ai primit o cartelă Orange PrePay gratuită în cadrul unei promoții Orange si aceasta nu este activată în cel mult 90 de zile de la înmânarea ei prin utilizarea serviciilor, devine inutilizabilă. Orange România nu își asumă responsabilitatea neactivării Serviciilor PrePay dacă este solicitată activarea acestei cartele după termenul de 90 de zile.
Dacă timp de 90 de zile nu primești sau nu inițiezi niciun apel taxabil, cartela ta SIM va fi dezactivată și îți vei pierde numărul de telefon, oferta de care beneficiezi și creditul PrePay.
Creditul inclus pe cartelele primite gratuit nu poate fi utilizat pentru a apela și trimite SMS-uri sau mesaje multimedia către numere cu tarif special.

În cazul în care cartela ta nu se mai înregistrează în rețeaua Orange, chiar și după ce ai încercat cu un alt telefon, vino într-un magazin Orange pentru a beneficia gratuit de o schimbare de SIM.

Este interzisă redirecționarea cu titlu oneros prin intermediul serviciului PrePay a traficului generat de către un terț. În situația în care se va constata redirecționarea cu titlu oneros prin intermediul serviciului PrePay a traficului generat de către un terț, Orange România va putea restricționa accesul la serviciul PrePay respectiv și va putea modifica condițiile de furnizare a serviciului fără o notificare prealabilă și fără a fi obligată la plata de despăgubiri.

Resursele PrePay se consumă în funcție de disponibilitatea în cont, după cum urmează:
1. primele se consumă beneficiile incluse în bonusurile primite în programul de loialitate PrePay Bonus sau alte bonusuri promoţionale cu valabilitate de până la 30 de zile
2. apoi se consumă resursele incluse în opţiuni şi cele incluse în bonusurile promoţionale cu valabilitate mai mare de 30 de zile, în următoarea ordine:

  • Minute nelimitate în rețea
  • Minute în rețea
  • Mesaje nelimitate în rețea
  • Mesaje în rețea
  • Minute sau mesaje în rețea
  • Mesaje naționale, minute naționale
  • Minute sau mesaje naționale
  • Minute naționale și internaționale către rețele fixe
  • Minute naționale și internaționale către rețele fixe și mobile
  • Minute naționale și internaționale către fix sau mesaje naționale
  • Minute naționale și internaționale către fix si in roaming SEE sau mesaje naționale si in roaming SEE
  • Trafic de internet
  • Minute sau mesaje naționale sau trafic de internet
  • Minute și mesaje naționale și internaționale către rețele fixe și mobile
  • Minute și mesaje naționale și internaționale către rețele fixe și mobile și în roaming SEE
3.Ulterior se consumă din creditul plătit, provenit din reîncărcare sau de la achiziționarea cartelei SIM Orange PrePay

Primul minut de convorbire este indivizibil, apoi taxarea se face la secundă. Poți beneficia de tarife reduse pentru apeluri naționale sau internaționale, dacă activezi una dintre opțiunile din oferta comercială.

Apelurile către numerele de interes general la nivel local (de exemplu numerele de taxi) consumă din minutele naționale incluse în opțiuni. Apelurile și SMS-urile către numerele de interes public la nivel local (de exemplu 19 xy) sau către numerele cu tarif special, mai mare decât cel al apelurilor naționale (de exemplu: jocuri, concursuri, informații utile etc.) nu consumă din minutele sau SMS-urile incluse în opțiuni.

Poți afla informații atât despre resursele disponibile pe cartela în contul tău My Orange sau prin apel la 333 sau *133# – Info credit (detalii consum).

Poți schimba SIM-ul în orice Orange shop, Orange store sau în magazinele partenere Orange. Prima schimbare de acest tip este gratuită. Dacă ai nevoie de mai multe ori de schimbarea cartelei, te sfătuim să soliciți un nanoSIM și să achiziționezi un set de adaptare.

Codul PIN inițial al cartelei tale Orange PrePay este 0000 (patru de zero). Îți recomandăm să îl schimbi, pentru mai multă siguranță.

Poți afla numărul tău de telefon Orange PrePay prin apel gratuit la 222.

Asigură-te că ai introdus corect cartela SIM conform indicațiilor din manualul de utilizare al telefonului mobil. Cartela SIM PrePay poate fi utilizată în toate telefoanele mobile GSM compatibile cu rețeaua Orange (telefonul trebuie să poată fi folosit în rețelele de 900 MHz/1800 MHz/2100 MHz), cu excepția celor care sunt blocate pe o altă rețea decât Orange.

Înseamnă că ai introdus de 3 ori greșit codul PIN sau cartela SIM s-a blocat. În acest moment, trebuie să introduci codul PUK. Apelează *100#, Self Care, pentru a afla codul PUK.
Dacă introduci codul PUK de 10 greșit, cartela SIM se blochează definitiv și nu mai poate fi folosită. Dacă a fost blocată, poți primi o cartelă nouă într-un Orange shop, Orange store sau la partenerii Orange.

Dacă vrei să treci pe abonament, îți poți păstra numărul tău de telefon. Adresează-te oricărui reprezentant Orange și vei beneficia de oferta curentă.
În plus, la trecerea de pe PrePay la abonament poți transfera un credit de cel mult 100 de euro (50 de euro credit de comunicare și 50 de euro acumulați prin programul PrePay Bonus). Din momentul în care ai devenit abonat Orange, trebuie să se încheie un an înainte de a realiza o schimbare de titular. În cazul În care dorești să închizi abonamentul, vor fi aplicate condițiile normale de închidere a unui abonament înainte de terminarea perioadei contractuale.

Pentru a te înregistra în rețea, introdu cartela SIM în telefon după ce l-ai pornit și ai introdus codul PIN inițial 0000.
Cartela Orange Prepay cadou are o perioadă activă de 60 de zile de la data activării, plus o perioadă de grație de 30 de zile.
La activarea unei cartele SIM Orange PrePay cadou ai inclusă promoțional opțiunea de 6 € credit cu minute și SMS nelimitate în rețea, 2000 de minute naționale și internaționale către fix sau SMS naționale din care 300 de minute/SMS sunt internaționale pe mobil UE și 6 GB internet.
Poți apela:

 • 222, pentru a afla numărul de telefon
 • orice număr din rețeaua Orange
 • oricare dintre numerele altor rețele naționale fixe sau mobile
 • orice număr internațional

La activarea cartelei nu ai acces automat la serviciul Roaming. Pentru a avea acces, îți recomandăm să activezi o opțiune cu beneficii în roaming sau să reîncarci cu credit. Creditul se va consuma conform tarifelor de roaming valabile pentru țara vizitată.
Dacă timp de 3 luni nu primești sau nu inițiezi niciun apel taxabil, cartela va fi dezactivată și îți vei pierde numărul de telefon, oferta activată și creditul PrePay.
Cartela Orange PrePay se oferă cadou în cadrul unor campanii promoționale dedicate. Ea trebuie activată în maximum 3 luni de la momentul primirii. După această dată cartela nu mai poate fi folosită.