×

Văd tot ce mă interesează la calitate HD

  • Instalare rapidă
  • O singură telecomandă

Pentru a folosi serviciul de televiziune prin cablu de la Orange, ai nevoie de următoarele echipamente: un TV Box HD/modul CI+ și un card TV. Acestea îți oferă acces la o gamă variată de canale naționale și internaționale în format HD (high definition) și SD (standard definition).

TV Box HD

TV Box HD

Receiverul TV Box HD redă canalele HD și SD la o calitate superioară a imaginii și a sunetului. Canalul mono va fi tranformat în stereo, pentru ca tu să te bucuri de calitatea sunetului Dolby Digital dacă îl conectezi la sistemul tău audio. Citește ghidul de utilizare.

Card TV

Card TV

La activarea abonamentului de televiziune prin cablu, primești și un card TV pe care trebuie să-l introduci în fanta specială a modulului CI+ sau a receiverului, pentru a decripta semnalul canalelor TV.

Card TV

Modul CI+

Modulul CI+ recepționează canalele HD și SD și se introduce direct în televizor împreună cu cardul TV. Nu sunt necesare cabluri sau echipamente suplimentar, acesta functioneaza direct cu telecomanda televizorului. Compatibil cu televizoarele dotate cu tehnologia DVB-C. Citeste ghidul de utilizare.

Cât costă?

Echipamentele, receiverul/modulul CI+ și cardul TV, sunt incluse în pachetul pe care îl primești odată cu abonarea la TV prin cablu. Acestea vor rămâne în custodia ta pe întreaga perioadă contractuală.

Întrebări frecvente

Poți închiria până la 4 echipamente TV, pentru a urmări programele preferate pe 4 televizoare. Primul este inclus în abonament, iar chiria pentru fiecare echipament suplimentar este de 1,5 euro/lună (TVA inclus).

E foarte simplu să conectezi receiverul:

  • La televizor sau proiector, prin intermediul mufei HDMI
  • La sistemul de sunet, prin intermediul mufei S/PDIF

Pentru mai multe informații, accesează ghidul de utilizare TV Box HD.

Introdu cardul TV în modulul CI+, cu pinii de contact în sus şi orientati spre partea frontală a acestuia. Asigură-te ca modulul CI+ este introdus până la capăt şi în mod corect în slotul CI+ al televizorului tău. Lista cu televizoarele compatibile poate fi consultata aici.

sus