Acasa

Vreau un televizor
la o ofertă avantajoasă

Televizoare în rate
Verifică acoperirea serviciilor Orange Home

Introdu adresa ta și vezi dacă serviciile de internet, televiziune și fix prin fibră optică de la Orange sunt disponibile. Sau află mai multe despre Orange Home la  0800 400 400

Smart TV în rate cu abonamentele Orange Home

Cu abonamentele Orange Home beneficiezi de oferte speciale la televizoarele smart, ca să te bucuri din plin de cele mai noi tehnologii. Ai până la 160 de canale incluse în abonamentele Orange Home TV prin cablu şi un smart TV Samsung in 3 variante de diagonală la ofertă promoţională. Smart TV-ul il poţi cumpăra  în 6, 12, 18 sau chiar 24 de rate, cu plata direct pe factura ta Orange.

.

Cum poți beneficia de smart TV în rate:
  • În primul rând, trebuie să ai deja un abonament de voce mobilă sau internet de la Orange
  • Activează un abonament Orange Home Net și un abonament Orange Home TV prin cablu
  • Alege un televizor din ofertă şi optează pentru plata în 6, 12, 18 sau 24 de rate pe factura Orange
  • Semnează contractul de rate și vei putea ridica produsul imediat după instalarea serviciilor Orange Home

Smart TV Samsung
81 cm UE32M5672

de la
6 € / lună

328 EUR (TVA inclus)*

Smart TV Samsung
109 cm UE43M5672

de la
13 € / lună

511 EUR (TVA inclus)*

Smart TV Samsung
124 cm UE49M5672

de la
16 € / lună

580 EUR (TVA inclus)*

Specificații: Tizen OS, full LED HD Hyper Real, Rezolutie 1920 x 1080, Procesor QuadCore, 3 X HDMI, 2 X USBTelevizoarele sunt compatibile cu modulele CI+ de la Orange:

Modul CI+ 1.2

Modul CI+1.3*Prețuri cu TVA inclus. Ratele includ bonusul de 200 EUR acordat pentru 20 de ani de vechime în rețeaua Orange. Bonusul acordă câte 10 EUR pentru fiecare an în rețeaua Orange și este condiționat de existența unui abonament de voce sau internet de minimum 7 EUR și de achiziționarea serviciilor Orange Home Net și Orange Home TV prin cablu, pe 2 ani.

Întrebări frecvente

Poți beneficia de ofertă dacă ești abonat Orange de cel puțin 7 luni, nu ai înregistrat datorii până acum, iar valoarea lunară a abonamentului tău este mai mare sau egală cu valoarea ratei pentru care vrei să optezi. Pentru aceste verificări, vino în orice magazin Orange.

Ce trebuie să fac mai departe?
Vino în magazinele Orange, activează un abonament Orange Home Net împreună cu un abonament Orange Home TV prin cablu, alege-ţi un televizor şi optează pentru numărul ratelor lunare. Ulterior vei putea ridica televizorul din magazin, după activarea serviciilor Orange Home.

sus