×

Seriale cool,
premii pe măsură

Seriale cool,
premii pe măsură

Orange TV Go

Vezi aici


Câștigă cu Orange TV Go și AXN


Cu AXN și Orange TV Go vezi seriale cool și poți câștiga premii pe măsură. Urmărește canalul AXN prin Orange TV Go până la 30 aprilie ești înscris automat în tragerea la sorți pentru un smartphone iPhone 15 Plus.

1 X

Smartphone iPhone 15 Plus

Smartphone iPhone 15 Plus
portabilă

Seriale cool de văzut primăvara aceasta:

FBI: Biroul Federal de Investigații – sezonul 1

În fiecare luni de la 21:00

Realizat de Dick Wolf, câștigător al premiului Emmy, și de echipa din spatele francizei "Law and Order", "FBI: Biroul Federal de Investigații" este o dramă dinamică despre activitatea internă a biroului din New York al Biroului Federal de Investigații.


Recrutul: Agent special

În fiecare joi de la 22:00

Creat de Alexi Hawley și Terence Paul Winter pentru ABC, este un spin-off al seriei populare, The Rookie. Serialul urmărește povestea Simonei Clark, cea mai în vârstă novice din Academia FBI, desemnată să sprijine biroul din Los Angeles.

Pentru mai multe detalii, citește regulamentul.

Aplicația Orange TV Go

Descarcă aplicația Orange TV Go din App Store și Google Play și poți urmări în direct, pe telefonul mobil sau tabletă, emisiunile și filmele preferate.

Cum poți accesa Orange TV Go:
  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces la AXN în perioada campaniei

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului AXN va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.