×

Aventuri
în fiecare zi

Aventuri
în fiecare zi

Orange TV Go

Vezi aici


Câștigă cu Orange TV Go și Cartoonito


Cu Orange TV Go și Cartoonito, micuțul tău se bucură de aventuri în fiecare zi. Urmărește “BatRoți” zilnic de la 17:30 și descoperă cum se aude distracția. Iar dacă urmărești Cartoonito între 1 și 30 septembrie prin Orange TV G poți câștiga, prin tragere la sorți, una din cele 5 biciclete pentru copii.

5 X

Bicicleta pentru copii
12" Dema Funny

Pentru mai multe detalii, citește regulamentul.

Aplicația Orange TV Go

Descarcă aplicația Orange TV Go din App Store și Google Play și poți urmări în direct, pe telefonul mobil sau tabletă, emisiunile și filmele preferate.

Cum poți accesa Orange TV Go:
  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces la Cartoonito în perioada campaniei

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului Cartoonito va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.