×

Aflu mai multe despre
pasiunea mea

Aflu mai multe despre pasiunea mea

Orange TV Go

Vezi aici


Câștigă cu Orange TV Go și The Fishing and Hunting Channel


Cu Orange TV Go și The Fishing and Hunting Channel, afli mai multe despre pasiunea ta iar aventurile în natură te însoțesc la tot pasul. Urmărește canalul până pe 17 martie prin Orange TV Go și poți câștiga, prin tragere la sorți 1 voucher de cumpărături în valoare de 150 de lei pentru magazinul online Fishing Mall, de pe www.fishingmall.ro, valabil exclusiv online.

Pentru mai multe detalii, citește regulamentul.

Studiu de caz la spinning

Cristi Albu și invitații lui analizează diferite partide de pescuit, tehnici și echipament, căutând soluții la situațiile întâlnite pe apă, într-o serie de emisiuni dedicate pasionaților de pescuit la pești răpitori.

Pe urmele prăzii

România are vaste domenii de vânătoare. Poveștile vânătorești adevărate merită să facă obiectul unor reportaje în care urmărim prada, cu pușca și camera de filmat, alături de Florin Pîrvu.

Răpitorii fără reguli

Totul despre pescuitul răpitorilor cu Mălin Mușatescu. Spinning la toate speciile din apele românești și nu numai. Biban, șalău, știucă, avat sau somn, cu toate particularitățile fiecărui stil.

Aplicația Orange TV Go

Descarcă aplicația Orange TV Go din App Store și Google Play și poți urmări în direct, pe telefonul mobil sau tabletă, emisiunile și filmele preferate.

Cum poți accesa Orange TV Go:
  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces la The Fishing and Hunting Channel în perioada campaniei

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului The Fishing and Hunting Channel va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.