×

Joia este seara
poveștilor uluitoare

Joia este seara
poveștilor uluitoare

Orange TV Go

Vezi aici


Câștigă cu Orange TV Go și History Channel


Joia este ziua când descoperi cele mai uluitoare povești ale istoriei. Urmărește seria documentară „Incredibil cu Dan Aykroyd” de la History Channel prin Orange TV Go până la 16 mai 2024 și poți câștiga, prin tragere la sorți, una din cele 10 camere de supraveghere Xiaomi.


Incredibil cu Dan Aykroyd

În fiecare joi de la 21:00

În fiecare episod de o oră, actorul Dan Aykroyd va deschide dulapul plin de curiozități pentru a prezenta poveștile cele mai stranii dar nu mai puțin adevărate din istoria omenirii, aduse la viață prin reconstituiri dinamice, imagini de arhivă și documente convingătoare.

Pentru mai multe detalii, citește regulamentul.

10 X

Cameră de supraveghere Xiaomi

Cameră de supraveghere Xiaomi
portabilă

Aplicația Orange TV Go

Descarcă aplicația Orange TV Go din App Store și Google Play și poți urmări în direct, pe telefonul mobil sau tabletă, emisiunile și filmele preferate.

Cum poți accesa Orange TV Go:
  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces la History Channel în perioada campaniei

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului History Channel va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.