×

De două ori mai câștigat
când mă uit la ce-mi place

De două ori mai câștigat când mă uit la ce-mi place

Orange TV Go

Vezi aici


Câștigă cu Orange TV Go și Disney Channel


Cu Orange TV Go ești de două ori mai câştigat atunci când te uiți la ce îți place!

Vezi cele mai simpatice seriale de la Disney Channel, între 14 noiembrie și 11 decembrie 2022, cu Orange TV Go și poți câștiga, prin tragere la sorți, o super tabletă numai bună de pus sub brad.

Iar din 21 noiembrie nu rata, de luni până vineri, la ora 18:30, noul sezon din cel mai îndrăgit serial, Miraculos: Buburuza și Motan Noir. Descoperă noile aventuri ale lui Marinette și Adrien, care trebuie să continue să protejeze lumea, dar și secretul lor.


Pentru mai multe detalii, citește regulamentul.

Aplicația Orange TV Go

Descarcă aplicația Orange TV Go din App Store și Google Play și poți urmări în direct, pe telefonul mobil sau tabletă, emisiunile și filmele preferate.

Cum poți accesa Orange TV Go:
  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces la Disney Channel în perioada campaniei

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului Disney Channel va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.