×

Niciodată nu e prea devreme
pentru magia sărbătorilor

Niciodată nu e prea devreme pentru magia sărbătorilor

Orange TV Go

Vezi aici


Câștigă super premii cu Orange TV Go și DIVA


Urmărește filmele de Crăciun de la DIVA prin Orange TV Go și poți câștiga o super tabletă.

Descoperă magia sărbătorilor cu filmele de Crăciun de la Diva. Urmărește cele mai frumoase povești de pe canalul DIVA cu Orange TV Go, între 2 decembrie 2022 și 15 ianuarie 2023, și poți câștiga prin tragere la sorți una din cele 3 tablete Lenovo Yoga Tab 11.


Pentru mai multe detalii, citește regulamentul.

Îți recomandăm în luna decembrie:

Două inimi și o comoară (Christmas Scavenger Hunt, 2019)

Vineri, 2 decembrie, de la 20:00

Filmul, plin de tradiții de sărbători, o aduce pe micile ecrane pe Belinda (Kim Shaw), care se întoarce în orașul ei natal de sărbători și se înscrie în vânătoarea anuală de comori de Crăciun a orașului. Forțată de împrejurări ea face echipă, fără prea multă tragere de inimă, cu fostul ei iubit, Dustin (Kevin McGarry din „When Calls the Heart”). Dar vor putea colabora cei doi? Parte din distribuție este și îndrăgitul actor Tom Arnold, în rolul lui Carl, tatăl Belindei.

Crăciunul lui Merry (Tis the Season to be Merry, 2021)

Duminică, 4 decembrie, de la ora 16:00

Rachel Leigh Cook și Travis Van Winkle aduc publicului o poveste despre vremuri noi și iubiri vechi. Căutând o perspectivă nouă pentru o nouă carte, Merry (Rachel Leigh Cook) specialistă în relații, pleacă la Vermont. Înarmată cu un set de reguli și o listă de cerințe, Merry regăsește pasiunea în persoana carismaticului Adam (Travis Van Winkle). Problema este că el nu bifează căsuțele din lista ei de criterii. Cum o să reușească să treacă peste regulile ei pentru a se dedica unei iubiri vedem la DIVA!

O noapte în decembrie (One December Night, 2021)

Duminică, 11 decembrie, de la ora 16:00

Regizat de Clare Niederpruem, filmul are ca personaje principale doi impresari, Quinn (Eloise Mumford) și Jason (Brett Dalton), în timp ce conspiră pentru a-i aduce pe aceeași scenă pe tații lor, două staruri rock care se ceartă, Mike (Peter Gallagher) și Steve (Bruce Campbell), pentru o emisiune specială de televiziune. Producția este debutul lui Bruce Campbell într-un film de Crăciun.

Un Crăciun glazurat (Candy Coated Christmas, 2022)

Vineri, 16 decembrie, de la ora 20:00

Molly (Molly McCook), o fată de oraș, are nevoie de fonduri pentru a-și finanța noua idee de afaceri, dar compania tatălui ei este amenințată de executarea silită. Singura posibilitate pentru Molly este să vândă vechea casă a mamei ei din Peppermint Hollow. Casa este închiriată de cea mai bună prietenă a mamei ei și Noah (Aaron O'Connell), care deține o plantație de mentă. Din fericire, din cauza vremii rea, este nevoită să rămână în localitate de Crăciun și descoperă o soluție pentru a rezolva toate problemele.

Nouă pisoi de Crăciun (The Nine Kittens of Christmas, 2021)

Duminică, 18 decembrie, de la ora 16:00

Marilee (Kimberley Sustad), medic veterinar în Miami, revine în orașul natal, unde se oferă să îl ajute pe fostul ei iubit să îngrijească nouă pui de pisică abandonați. Inima ei va fi pusă la încercare în preajma micuților bulgări de blană și a lui Zach (Brandon Routh), în prezent pompier. Se spune că toate cele nouă pisici au fost adoptate după filmări.

Crăciunul în meniu (Christmas On The Menu, 2020)

Marți, 20 decembrie, de la ora 20:00

Când bucătăreasa-șefă Josie (Kim Shaw) merge acasă de sărbători și creează un meniu festiv special pentru noul bistro cu pensiune și mic dejun al mamei sale, se întâlnește cu Tanner (Clayton James), faimos critic culinar care i-a evaluat și vechea brutărie. În scurt timp, o poveste de dragoste de vacanță începe să înflorească între ei chiar la timp pentru Crăciun. Cu toții abia așteptăm să aflăm recenzia acestuia.

Magia filmelor de Crăciun (Christmas Movie Magic, 2021)

Sâmbătă, 24 decembrie, de la ora 18:00

Scriitoarea Alli Blakeman (Holly Deveaux) trebuie să scrie un articol despre aniversarea unui film clasic de Crăciun, chiar din orășelul în care a fost filmată producția. Pentru că în joc este o promovare consistentă, Alli acceptă să călătorească pentru a relata despre subiect. Ajunsă la destinație, se întâlnește cu un proprietar de teatru local, Brad (Drew Seeley), care îi dezvăluie originile misterioase ale cântecului original al filmului și Alli află că magia filmului nu este întotdeauna doar pe ecran.

Aplicația Orange TV Go

Descarcă aplicația Orange TV Go din App Store și Google Play și poți urmări în direct, pe telefonul mobil sau tabletă, emisiunile și filmele preferate.

Cum poți accesa Orange TV Go:
  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces la DIVA în perioada campaniei

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului DIVA va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.