×

Povești care mă inspiră

Povești care mă inspiră

Orange TV Go


Câștigă cu Orange TV Go și DIVA


Urmărește filmele de la DIVA prin Orange TV Go, între 6 și 26 martie, și poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 15 carduri cadou Notino în valoare de 300 lei fiecare.


Pentru mai multe detalii, citește regulamentul.

Nu rata primăvara aceasta:

„Notting Hill” (1999)
Din 10 martie

„Notting Hill” este una dintre cele mai celebre comedii romantice din istorie, care e laureată cu un BAFTA, în care Hugh Grant e proprietarul unei librării londoneze, iar Julia Roberts este o actriță celebră de la Hollywood, care filmează o peliculă de epocă în Marea Britanie. Cei doi se cunosc întâmplător și proverbialele scântei apar instantaneu. Rhys Ifans face deliciul poveștii, cu rolul colegului de apartament excentric al lui Grant.

„Provocarea” („Changeling”, 2008)
Din 17 martie

Filmul are 3 nominalizări a Oscar și este inspirat din evenimente reale, din Los Angeles-ul anilor ’20, și este regizat de Clint Eastwood. Angelina Jolie este o mamă îndurerată, care nu crede că poliția i-a găsit fiul dispărut și insistă că băiatul în cauză nu este copilul ei.

„Prințesa fugară” („A Royal Runaway Romance”, 2022)
Din 19 martie

Descoperă o poveste romantică tipică: prințesa Amelia (Philippa Northeast) – din regatul fictiv Bundbury – încearcă să fugă de responsabilitățile regale și visează la o poveste de dragoste adevărată (nu una aranjată), așa că încearcă o escapadă printre oamenii de rând: pleacă în America, pe urmele unui pictor din Chicago, Wes Riverton (Andre Anthony). Dar până la urmă se îndrăgostește de bodyguardul ei, Grady (Brant Daugherty).

„Capsula timpului” („Romancing the Birthday Girl”, 2021)
Din 19 martie

„Capsula timpului” este povestea lui Taylor Jones (Emilie Ullerup). Când împlinește 30 de ani, eroina deschide o capsulă a timpului pe care i-a lăsat-o mama ei. Înăuntru găsește 6 plicuri care o vor provoca să iasă din zona de confort și să accepte noi provocări în viață. Extrem de organizată de fel, Taylor începe prin a-și face un nou prieten, Josh (Clayton James), care o ajută să-și înfrângă fricile și poate chiar să descopere dragostea.

„Doar un sărut” („Just One Kiss”, 2022)
Din 26 martie

În „Doar un sărut”, profesoara Mia Rivera (Krysta Rodriguez) și cântărețul Tony Romano (Santino Fontana) se întâlnesc frecvent în diverse locuri. Dar nimic nu e întâmplător: mamele lor fac pe pețitoarele și își tot cuplează copiii, în speranța că între ei se va înfiripa o poveste de dragoste. Protagoniștii au în CV spectacole de pe Broadway, iar Fontana cântă numeroase melodii americane celebre, de-a lungul poveștii. Acțiunea are loc în New York, dar pelicula a fost filmată în Vancouver (Canada).

„Cum să spargi gheața” („Fashionably Yours”, 2020)
Din 26 martie

Eroina din „Cum să spargi gheața” este Lauren (Kat Graham, din „Jurnalele vampirilor”), expertă în organizarea colecțiilor de Fashion la un magazin de lux din Seattle. După ce ratează o promovare mult-așteptată, Lauren decide să lase marele oraș și să se mute înapoi acasă. În cele 2 săptămâni în care aceasta își strânge toate lucrurile, proprietarul companiei care se va ocupa de mutare, Rob (Kendrick Sampson), o ajută să descopere frumusețile orașului Seattle.

Aplicația Orange TV Go

Descarcă aplicația Orange TV Go din App Store și Google Play și poți urmări în direct, pe telefonul mobil sau tabletă, emisiunile și filmele preferate.

Cum poți accesa Orange TV Go:
  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces la DIVA în perioada campaniei

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului DIVA va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.