×

Filme de care mă îndrăgostesc iar și iar

Filme de care mă îndrăgostesc iar și iar

Orange TV Go


Câștigă cu Orange TV Go și Filmbox Premium


Cu Orange TV Go și Filmbox Premium vezi filme de care te îndrăgostești iar și iar.
Urmărește canalul prin Orange TV Go între 10 februarie și 12 martie și poți câștiga, prin tragere la sorți, o cameră foto instant Fujifilm Instax Mini 11.


premii concurs Câștigă cu Orange TV Go și The Fishing and Hunting Channel

Pentru mai multe detalii, citește regulamentul.

Îți recomandăm

După ce ne-am întâlnit (After)

O tânără se îndrăgosteşte de un tip cu un secret întunecat şi cei doi se angajează într-o relaţie solidă. Bazat pe romanul Annei Todd.

După ce ne-am certat (After We Collided)

Bazat pe romanul de dragoste din 2014 cu acelaşi nume, acest film urmăreşte viaţa amoroasă a doi tineri adulţi.

După ce ne-am îndrăgostit (After We Fell)

Pe când Tessa ia cea mai mare decizie din viaţa ei, totul se schimbă. Dezvăluirile despre familia ei, şi apoi despre cea a lui Hardin, pun la îndoială tot ceea ce ştiau înainte şi le fac viitorul câştigat cu greu împreună mai greu de revendicat.

După ce am găsit fericirea (After Ever Happy)

Pe când ce iese la iveală un adevăr şocant despre familiile unui cuplu, cei doi îndrăgostiţi descoperă că nu sunt atât de diferiţi unul de celălalt. Tessa nu mai este fata dulce, simplă şi bună care era când l-a cunoscut pe Hardin – şi nici el nu mai este băiatul crud şi capricios de care s-a îndrăgostit atât de tare.

Iubitul mamei mele (I Could Never Be Your Woman)

O mamă se îndrăgostește de un bărbat mai tânăr, în timp ce fiica ei se îndrăgostește pentru prima oară. Mama Natură se joacă cu destinele lor.

Sylvia (Sylvia)

Acțiunea filmului se desfășoară în viitorul apropiat, într-un Los Angeles sfâșiat de revolte și urmărește personajul cunoscut sub numele de "Asistenta", care conduce o unitate secretă de urgență, destinată în exclusivitate criminalilor.

Thelma și Louise (Thelma and Louise)

Două prietene foarte bune pleacă într-o aventură care se transformă curând într-o cursă înfricoșătoare pentru a scăpa de polițiștii care le urmăresc din cauza crimelelor pe care le-au comis.

Unde ai dispărut, Bernadette? (Where’d You Go, Bernadette?)

O mamă iubitoare trebuie să se reconecteze cu pasiunile ei creative, după ani de sacrificiu pentru familie. Pasiunea ei o poartă într-o aventură epică care îi reînsuflețește viața și o conduce spre propria redescoperire.

Aplicația Orange TV Go

Descarcă aplicația Orange TV Go din App Store și Google Play și poți urmări în direct, pe telefonul mobil sau tabletă, emisiunile și filmele preferate.

Cum poți accesa Orange TV Go:
  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces la Filmbox Premium în perioada campaniei

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului Filmbox Premium va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.