×
Câștigă cu Orange TV Go și The Fishing and Hunting Channel

Aventuri și online
și offline

Aventuri și online
și offline

Orange TV Go


Câștigă cu Orange TV Go și The Fishing and Hunting Channel


Cu Orange TV Go, aventurile în natură te însoțesc la tot pasul. Urmărește emisiunile canalului The Fishing and Hunting Channel, între 10 februarie și 12 martie 2023, și nu rata poveștile vânătorești sau pescărești filmate în locuri fascinante și pitorești din întreaga lume.

Poți câștiga, prin tragere la sorți, unul din cele 10 premii pregătite cu ocazia Fishing & Hunting Expo, fiecare premiu constând în:


premii concurs Câștigă cu Orange TV Go și The Fishing and Hunting Channel
invitație dublă la evenimentul desfășurat în perioada 17-19 martie 2023

și

premii concurs Câștigă cu Orange TV Go și The Fishing and Hunting Channel
voucher de cumpărături în valoare de 100 de lei în magazinul online Fishing Mall, de pe fishingmall.ro, valabil între 15 și 31 martie 2023, exclusiv online

Pentru mai multe detalii, citește regulamentul.

Aplicația Orange TV Go

Descarcă aplicația Orange TV Go din App Store și Google Play și poți urmări în direct, pe telefonul mobil sau tabletă, emisiunile și filmele preferate.

Cum poți accesa Orange TV Go:
  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces liber la The Fishing and Hunting Channel între 10 februarie și 31 martie 2023.

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului The Fishing and Hunting Channel va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.