×

Zi de zi, descopăr
lucruri noi

Zi de zi, descopăr lucruri noi

Orange TV Go

Vezi aici


Câștigă cu Orange TV Go și HISTORY Channel


Cu Orange TV Go, în fiecare zi descoperi lucruri noi. Toamna aceasta îți recomandăm „Misterul aurului dacic”, un show hibrid docu-reality cu peisaje fermecătoare, reconstituiri istorice și povești pline de magie, cu premiera din 31 octombrie, de la ora 21:00, pe HISTORY Channel.

Urmărește show-ul, dar și multe altele, prin Orange TV Go și poți câștiga, prin tragere la sorți, unul din cele 3 super smartwatch-uri Huawei.


Pentru mai multe detalii, citește regulamentul.

Aplicația Orange TV Go

Descarcă aplicația Orange TV Go din App Store și Google Play și poți urmări în direct, pe telefonul mobil sau tabletă, emisiunile și filmele preferate.

Cum poți accesa Orange TV Go:
  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces liber la HISTORY Channel în perioada campaniei

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului HISTORY Channel va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.