×

Întâlniri de gradul trei,
oriunde și oricând

Întâlniri de gradul trei,
oriunde și oricând

Orange TV Go

Vezi aici


Câștigă cu Orange TV Go și National Geographic


Cosmosul și obiectele zburătoare neidentificate au fascinat dintotdeauna omenirea! Dar oare ce sunt de fapt OZN-urile și cât de multe știm despre ele? Descoperă fapte neștiute și ascultă poveștile celor implicați urmărind noua serie documentară „OZN: Investigații”, disponibilă din 28 aprilie, în fiecare vineri la 21:00, la National Geographic.

Vezi documentarele de pe National Geographic prin Orange TV Go și poți câștiga, prin tragere la sorți, un telescop National Geographic.


1 X

Telescop
National Geographic

Pentru mai multe detalii, citește regulamentul.

Aplicația Orange TV Go

Descarcă aplicația Orange TV Go din App Store și Google Play și poți urmări în direct, pe telefonul mobil sau tabletă, emisiunile și filmele preferate.

Cum poți accesa Orange TV Go:
  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces la National Geographic în perioada campaniei

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului National Geographic va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.