×

Aflu secretele universului pas cu pas

Aflu secretele universului pas cu pas

Orange TV Go

Vezi aici


Câștigă cu Orange TV Go și National Geographic


Cu Orange TV Go și National Geographic afli secretele universului, pas cu pas. Primăvara aceasta, pătrunde în culisele NASA și descoperă provocările cu care se confruntă oamenii de știință în timp ce lucrează la misiunile de cercetare, în noua serie documentară „NASA: Culisele Inovațiilor”.

Află cum se creează roboții cu gravitație zero, noile rovere pentru explorarea Lunii și a planetei Marte și alte inovații inedite care vor modela tehnologiile generațiilor următoare. Descoperă toate acestea din 16 aprilie, în fiecare marți la 21:00.

Urmărește National Geographic prin Orange TV Go între 1 și 30 aprilie și poți câștiga, prin tragere la sorți, un rucsac pentru drumeții.

1 X

Rucsac
pentru drumeții

Rucsac
pentru drumeții

Pentru mai multe detalii, citește regulamentul.

Aplicația Orange TV Go

Descarcă aplicația Orange TV Go din App Store și Google Play și poți urmări în direct, pe telefonul mobil sau tabletă, emisiunile și filmele preferate.

Cum poți accesa Orange TV Go:
  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces la National Geographic în perioada campaniei

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului National Geographic va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.