×

Povești care mă țin
cu sufletul la gură

Povești care mă țin
cu sufletul la gură

Orange TV Go

Vezi aici


Câștigă cu Orange TV Go și Timeless Dizzy Channel


Serialele premiate de la Timeless Dizi Channel te țin cu sufletul la gură.
Urmărește canalul prin Orange TV Go între 1 și 31 martie și poți câștiga, prin tragere la sorți, o cameră foto instant Fujifilm Instax Mini 11.


premii concurs Câștigă cu Orange TV Go și The Fishing and Hunting Channel

Pentru mai multe detalii, citește regulamentul.

Îți recomandăm:

Regina nopții
de luni până vineri de la 18:30

Potrivit legendei, regina nopții este o floare prețioasă care înflorește o singură dată, astfel încât poate fi văzută doar de cei norocoși. Povestea lui Selin și Kartal începe chiar așa - într-o singură noapte. Kartal care este deja căsătorit cu Esra, fiica tatălui său adoptiv Aziz, o întâlnește pe frumoasa Selin într-o călătorie de afaceri și se îndrăgostește la prima vedere. Va găsi destinul o modalitate de a-i aduce împreună?

Iubire și răzbunare
de luni până vineri de la 19:55

Cesur se întoarece în orașul natal cu un plan elaborat de a-şi răzbuna tatăl. Singurul lucru pe care nu l-a plănuit este întâlnirea cu Suhan, fiica celui pe care-l crede responsabil pentru moartea tatălui său.

Ezel
de luni până vineri de la 20:50

Omer, un tânăr revenit din armată, ajunge la închisoare în urma unei înscenări puse la cale de logodnică și prieteni. Se preface mort și reușește să scape. Își ia identitatea Ezel, un cartofor care pare un bărbat de succes dar în interior e mânat de un singur gând – vrea să înțeleagă de ce oamenii pe care îi iubea l-au trădat. Și să se răzbune.

Corbul
de luni până vineri de la 21:30

Viaţa familiei lui Kuzgun este dată peste cap când tatăl, ofiţer de poliţie decorat, nu acceptă mita din partea unui cunoscut traficant de droguri pentru a fi eliberat. Rifat, cel mai bun prieten al său, un poliţist corupt care devine mâna dreaptă a traficantului, îi întinde o capcană, iar tatăl lui Kuzgun este arestat şi moare la puţin timp după încarcerare. 20 de ani mai târziu, Kuzgun arde de nerăbdare să se răzbune pe cei responsabili de moartea tatălui său. Totul decurge conform planului... până o întâlneşte pe Dila, iubita lui din copilărie, fiica lui Rifat.

Aplicația Orange TV Go

Descarcă aplicația Orange TV Go din App Store și Google Play și poți urmări în direct, pe telefonul mobil sau tabletă, emisiunile și filmele preferate.

Cum poți accesa Orange TV Go:
  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces la Timeless Dizi Channel în perioada campaniei

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului Timeless Dizi Channel va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.