×

O rețetă pentru
multe alte rețete

O rețetă pentru
multe alte rețete

Orange TV Go

Vezi aici


Câștigă cu Orange TV Go și TV Paprika


Descoperă arta de a face un grătar ca pe vremuri sau cum să prepari cele mai rapide și delicioase deserturi.
Urmărește emisiunile culinare de pe TV Paprika prin Orange TV Go și poți câștiga, prin tragere la sorți, un grătar ceramic Kamado.Pentru mai multe detalii, citește regulamentul.

Îți recomandăm următoarele emisiuni de la TV Paprika:

Tom Kerridge – Bucate la grătar
În fiecare weekend de la 21:30

Rețetele apetisante combinate cu entuziasmul și pasiunea lui Tom pentru grătarul din grădină oferă inspirație pentru mâncăruri la grătar pe toată perioada verii.

Grătar ca pe vremuri
În fiecare weekend de la 21:30

Acest serial, format din trei părţi, aduce un tribut metodei culinare autentice, durabile şi străvechi: prepararea pe cărbune.

Campionatul deserturilor: Suedia
Din 9 mai, de la 22:00

Cofetari entuziaști sunt supuși de către juriu unor sarcini diverse, prin care își pot demonstra diferitele abilități, iar spectatorii pot afla despre marea știință, plină de provocări, din spatele artei patiseriei.

Bucuria de a găti
Din 28 mai, de la 17:00

Ainsley Harriott, unul dintre cei mai populari bucătari britanici, te invită să redescoperi rețete retro de mult uitate și mâncăruri clasice pentru suflet, dar și bunătăți internaționale, totul cu umor și voie bună.

Aplicația Orange TV Go

Descarcă aplicația Orange TV Go din App Store și Google Play și poți urmări în direct, pe telefonul mobil sau tabletă, emisiunile și filmele preferate.

Cum poți accesa Orange TV Go:
  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces la TV Paprika în perioada campaniei

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului TV Paprika va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.