×

Închiriez
cele mai bune filme

Adună-ți prietenii și transformă orice seară obișnuită într-una specială de film, cu serviciul Movie Go din Orange TV Go.

Ai acces la o gamă variată de filme de închiriat pe care le poți vedea oricând online pe laptop, tabletă sau smartphone sau pe televizor cu stickul Orange TV.

Beneficii

Cu Movie Go închiriezi cele mai îndrăgite filme vechi sau filme recent apărute în cinema pe care le poți viziona timp de 30 de zile de oriunde, pe tabletă, laptop sau smartphone sau chiar și pe televizor, cu stickul Orange TV.

Cum închiriez un film?

E simplu să vezi filme online cu Movie Go. Trebuie doar să urmezi pașii de mai jos:

  • Intră pe tvgo.orange.ro sau în aplicația Orange TV Go, disponibilă pentru telefoanele și tabletele cu sistem de operare Android. Dacă folosești un iPhone/iPad, pentru a-l vedea în aplicația Orange TV Go, trebuie să-l închiriezi mai întâi pe tvgo.orange.ro.
  • Conectează-te cu datele contului tău Orange. Dacă nu ai încă un cont, creează-ți unul aici
  • Intră în secțiunea Movie Go și alege filmul pe care vrei să-l închiriezi

Cât costă?

Pentru fiecare film, prețul este afișat înainte de închiriere.

Întrebări frecvente

Contul online pe care îl folosești pentru închirierea filmelor trebuie să fie creat cu un număr de telefon sau să aibă asociat un abonament Orange TV. Nu poți închiria un film dacă numărul de telefon sau abonamentul Orange TV asociat contului online este suspendat sau dacă pentru numărul PrePay asociat contului s-a atins limita de tranzacții.

Tarifarea pentru filmul închiriat se va face pe factura numărului de telefon corespunzător contului tău Orange. Dacă ești pe PrePay, taxa de închiriere va consuma din creditul disponibil.

Poți să închiriezi filme de cel mult 25 euro/lună (fără TVA), pentru fiecare număr de telefon sau abonament TV pe care-l ai.

Ai acces la conținutul închiriat timp de 30 zile de la cumpărarea acestuia și 48 ore de la prima vizualizare.

Această informație este afișată înainte de a finaliza procesul de închiriere.

Termenul de vizionare a unui film nu poate depăși durata de disponibilitate a acestuia în cadrul serviciului Orange TV Go, dată stabilită de deținătorii drepturilor de proprietate intelectuală asupra filmului. Dacă vrei să revezi filmul după ce a expirat termenul de vizionare, trebuie să plătești din nou taxa de închiriere.

Traficul de internet efectuat pentru a viziona un film pe smartphone sau tabletă prin intermediul rețelei Orange se va taxa conform planului tarifar activ pe numărul respectiv. Dacă pe numărul de telefon folosit la crearea contului online ai trafic inclus din oferta Orange TV, atunci vei consuma mai întâi din acesta.

sus