Vizualizeaza cosul Finalizeaza
×

Plata serviciului Netflix
pe factura Orange

Cu Orange, ești acum mai aproape de filmele și serialele tale preferate de pe Netflix, deoarece poți plăti pentru acest serviciu pe factura Orange, dacă ești abonat.

Netflix își rezervă dreptul de a modifica prețurile abonamentelor sale. Consultă aici termenii și condițiile de utilizare a serviciului Netflix.


Acest serviciu este disponibil doar pentru clienții Orange România.

Acest serviciu este disponibil doar pentru clienții Orange România.

Descoperă filme și seriale de top de la Netflix

Gambitul damei

Într-un orfelinat din anii ’50, o tânără care se luptă cu dependența descoperă că are un talent remarcabil la șah și începe un drum neașteptat spre celebritate.

Jingle Jangle: O aventură de Crăciun

Un spectacol festiv și fantezist pentru întreaga familie.

The Crown Sezonul 4

În anii ’80, regina Elisabeta intră în conflict cu prim-ministrul Margaret Thatcher, iar prințul Charles începe o căsnicie zbuciumată cu lady Diana Spencer.

Procesul celor șapte din Chicago

Un război nepopular, o demonstrație masivă, confruntări violente. Vor dreptate și vor face istorie în instanță.


Acest serviciu este disponibil doar pentru clienții Orange România.

Acest serviciu este disponibil doar pentru clienții Orange România.

Cum îți activezi plata pe factura Orange a serviciului Netflix?

Dacă ești abonat Orange și vrei să fii facturat pentru Netflix pe factura lunară Orange, autentifică-te în contul tău My Orange și urmează pașii descriși pentru activarea acestui serviciu. Asigură-te că ești administrator pe contul My Orange pentru a putea face modificările necesare.

Alternativ, te poți abona la Netflix cu plata pe factura Orange și direct pe site-ul netflix.com

Întrebări frecvente

Dacă ai activat serviciul Netflix cu plata pe factura Orange, vei fi taxat pentru Netflix pe factura de servicii a abonamentului selectat din My Orange.
Poți plăti un singur abonament Netflix pe factura unui număr Orange. Dacă vrei să activezi un nou cont Netflix și să plătești și pentru acesta tot pe factura Orange, trebuie să selectezi din My Orange un nou abonament.

Accesează site-ul netflix.com. La pasul 3 din procesul de configurare cont alege să plătești serviciul Netflix pe factura Orange, așa cum poți vedea în imaginile de mai jos. După validarea codului primit pe numărul de abonament Orange declarat la pasul 3, serviciul Netflix va începe să fie taxat lunar pe factura numărului de telefon Orange introdus.

Poți dezactiva plata pentru Netflix, și implicit abonamentul Netflix, astfel:

  • pe web, din caseta Netflix afișată în My Orange. Dă click pe aceasta, iar în pagina care se va deschide identifică abonamentul pe factura căruia plătești pentru Netflix. Dă click pe […} și alege “Dezactivează Netflix”.
  • din aplicația My Orange, secțiunea "Promoții active". Identifică abonamentul pe care ești facturat pentru Netflix, dă click pe […} și alege “Dezactivează Netflix”.
  • de pe site-ul netflix.com, alegând ramura Cont > “Anulează abonamentul” (Account > Cancel Membership)

Dacă ai dezactivat abonamentul Netflix din My Orange modificările vor fi vizibile în contul Netflix abia la următoarea dată de facturare.

Dacă ești client Orange Romania Communications și ai beneficiat pe un cont nou Netflix de promoția inclusă în oferta Orange disponibilă în perioada 9 noiembrie 2022 – 1 februarie 2023, la sfârșitul perioadei promoției poți dezactiva abonamentul Netflix de pe site-ul netflix.com, secțiunea „Cont” > „Anulează abonamentul” („Account” > „Cancel Membership”).

Dacă ai uitat parola, accesează site-ul netflix.com pentru resetarea parolei.

Dacă ai uitat adresa de e-mail folosită la crearea contului Netflix sau consideri că ai folosit o adresă greșită:

  • autentifică-te în My Orange, identifică abonamentul pe care ești facturat pentru Netflix, dă click pe […} și alege “Parolă uitată”
  • intră în aplicația My Orange, la secțiunea "Promoții active". Identifică abonamentul pe factura căruia ești taxat pentru Netflix, dă click pe […} și alege “ Parolă uitată”.

Pentru a deveni administrator în contul My Orange este necesar să îți validezi parola Orange.

Parola inițială Orange (dacă nu ai personalizat-o deja), este formată din cele 6 cifre:

  • ale seriei cărții de identitate a titularului abonamentului, în cazul abonamentelor încheiate pe persoană fizică
  • ale CUI-ului, în cazul abonamentelor încheiate pe persoană juridică

Vezi aici mai multe detalii despre parola Orange și cum o poți schimba.

Dacă vrei să plătești pentru serviciul Netflix pe factura Orange, urmează pașii de mai jos:

  • anulează abonamentul Netflix de pe site-ul netflix.com (ramura Cont > Anulează abonamentul / Account/ Cancel membership)
  • după data de facturare Netflix, activează plata pentru abonamentul Netflix din My Orange

Pentru a schimba abonamentul Netflix de care beneficiezi, accesează site-ul netflix.com și alege Cont > Schimbarea abonamentului / Account > Change plan.

La schimbarea titularului de contract, abonamentul Netflix va fi dezactivat iar noul titular va trebui să își activeze din nou serviciul și plata pentru acesta pe factura Orange, din contul său My Orange.

Serviciul Netflix cu plata pe factura Orange se activează după ce ai urmat pașii descriși în My Orange pentru activare, ți-ai creat contul Netflix și ai primit un e-mail de confirmare de la Netflix.

Pentru detalii despre facturare, accesează Netflix.com/account și verifică secțiunea “Date de facturare” / “Billing details”.