Plata serviciului Netflix
pe factura Orange

Cu Orange, ești acum mai aproape de filmele și serialele tale preferate Netflix. Iar dacă ești abonat, poți plăti pentru acest serviciu pe factura Orange.

Netflix își rezervă dreptul de a modifica prețurile abonamentelor sale. Consultă aici termenii și condițiile de utilizare a serviciului Netflix.

Descoperă filme și seriale de top de la Netflix

Acest serial-antologie SF explorează un viitor apropiat tehnologizat și pervertit, unde se ciocnesc cele mai mari inovații și cele mai tenebroase instincte ale omenirii.

Opt hoți iau ostatici și se baricadează în Monetaria Regală a Spaniei încercând să manipuleze poliția pentru a-și pune în aplicare planul gândit de un geniu criminal.

Lăsați-vă cuprinși de frumusețea planetei noastre și vedeți cum schimbările climatice afectează toate ființele de pe suprafața ei în acest documentar amplu și ambițios.

Într-o mult așteptată călătorie spre Europa, un polițist new-yorkez și soția sa coafeză încearcă să elucideze o crimă petrecută pe iahtul unui miliardar.

Cum îți activezi plata pe factura Orange a serviciului Netflix?

Dacă ești abonat Orange și vrei să fii facturat pentru Netflix pe factura lunară Orange, autentifică-te în contul tău My Orange și urmează pașii descriși pentru activarea acestui serviciu. Asigură-te că ești administrator pe contul My Orange pentru a putea face modificările necesare.

Întrebări frecvente

Dacă ai activat serviciul Netflix cu plata pe factura Orange, vei fi taxat pentru Netflix pe factura de servicii a abonamentului selectat din My Orange.

Poți dezactiva plata pentru Netflix, și implicit abonamentul Netflix, astfel:

  • pe web, din caseta Netflix afișată în My Orange. Dă click pe aceasta, iar în pagina care se va deschide identifică abonamentul pe factura căruia plătești pentru Netflix. Dă click pe […} și alege “Dezactivează Netflix”.
  • din aplicația My Orange, secțiunea "Promoții active". Identifică abonamentul pe care ești facturat pentru Netflix, dă click pe […} și alege “Dezactivează Netflix”.
  • de pe site-ul netflix.com, alegând ramura Cont > “Anulează abonamentul” (Account > Cancel Membership)

Dacă ai dezactivat abonamentul Netflix din My Orange modificările vor fi vizibile în contul Netflix abia la următoarea dată de facturare.

Dacă ai uitat parola, accesează site-ul netflix.com pentru resetarea parolei.

Dacă ai uitat adresa de e-mail folosită la crearea contului Netflix sau consideri că ai folosit o adresă greșită:

  • autentifică-te în My Orange, identifică abonamentul pe care ești facturat pentru Netflix, dă click pe […} și alege “Parolă uitată”
  • intră în aplicația My Orange, la secțiunea "Promoții active". Identifică abonamentul pe factura căruia ești taxat pentru Netflix, dă click pe […} și alege “ Parolă uitată”.

Pentru a deveni administrator în contul My Orange este necesar să îți validezi parola Orange.

Parola inițială Orange (dacă nu ai personalizat-o deja), este formată din cele 6 cifre:

  • ale seriei cărții de identitate a titularului abonamentului, în cazul abonamentelor încheiate pe persoană fizică
  • ale CUI-ului, în cazul abonamentelor încheiate pe persoană juridică

Vezi aici mai multe detalii despre parola Orange și cum o poți schimba.

Dacă vrei să plătești pentru serviciul Netflix pe factura Orange, urmează pașii de mai jos:

  • anulează abonamentul Netflix de pe site-ul netflix.com (ramura Cont > Anulează abonamentul / Account/ Cancel membership)
  • după data de facturare Netflix, activează plata pentru abonamentul Netflix din My Orange
Pentru a schimba abonamentul Netflix de care beneficiezi, accesează site-ul netflix.com și alege Cont > Schimbarea abonamentului / Account > Change plan.
La schimbarea titularului de contract, abonamentul Netflix va fi dezactivat iar noul titular va trebui să își activeze din nou serviciul și plata pentru acesta pe factura Orange, din contul său My Orange.

Serviciul Netflix cu plata pe factura Orange se activează după ce ai urmat pașii descriși în My Orange pentru activare, ți-ai creat contul Netflix și ai primit un e-mail de confirmare de la Netflix.

Pentru detalii despre facturare, accesează Netflix.com/account și verifică secțiunea “Date de facturare” / “Billing details”.

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus