×

Servicii

Programul
Buy-Back

Schimbă-ți telefonul cu unul nou

Vezi mai mult
Buy Back

Acest serviciu este disponibil doar pentru clienții Orange România.

Acest serviciu este disponibil doar pentru clienții Orange România.

E mai ușor să trec la nivelul următor

HONOR Magic5 Pro
prin Buy-Back Special 5G

E mai ușor să trec la nivelul următor

HONOR Magic5 Pro
prin Buy-Back Special 5G

Ofertă valabilă până la 31 mai 2023 cu posibilitatea de prelungire. Reducerea de 200 de euro este oferită oricărui client care aduce la Buy-Back (recumpărare) un telefon funcțional, indiferent de valoare și de producător, și cumpără noul Honor Magic5 Pro. Voucherele sunt valabile 90 de zile de la data emiterii. Promoția nu este compatibilă cu alte promoții Buy-Back.

Îți punem la dispoziție un mod responsabil de a renunța la telefoanele ajunse la finalul ciclului lor de viață și te recompensăm pentru contibuția adusă pentru o economie circulară și mai sustenabilă.
De la lansarea programului, în 2009, colectăm în cadrul grupului Orange anual 200.000 de telefoane, echivalentul a 14 tone. Din cantitatea totală, aproximativ 85% dintre produse sunt trimise la reciclare, restul sunt recondiționate și reintroduse în circulație de către partenerii cu care lucrăm.

Ce avantaje am cu programul Buy-Back de la Orange?

Vino în orice magazin Orange cu telefonul vechi, tableta sau smartwatch și vei primi un voucher pe care îl poți folosi la cumpărarea unui nou device.

Ce tip de Buy-Back ți se potrivește?

Cum beneficiez de programul Buy-Back?

1Vino într-un magazin Orange

În magazinele Orange evaluăm vechiul tău device.

2Primești un voucher

Chiar dacă telefonul tău este evaluat până în 10 euro, primești 10 euro garantat pentru acesta dacă activezi sau prelungești cu 24 de luni un abonament din oferta curentă.

3Folosești voucherul

Poți folosi voucherul pentru a-ți cumpăra un telefon, o tabletă sau accesorii din magazinele Orange, inclusiv din cel online.

Termenii și condițiile programului

Pentru mai multe detalii, citește termenii și condițiile de utilizare a serviciului valabile, începând cu 1 august 2018.

Descarcă

Extra reducere la Samsung Galaxy Watch
prin Buy-Back Special

Extra reducere la Samsung Galaxy Watch
prin Buy-Back Special

Ceasul sau telefonul vechi trebuie să fie funcțional pentru a accesa programul Buy-Back smartwatch și eventualele promoții speciale ale acestui program.

Întrebări frecvente

Mai mult

Cum pot beneficia de oferta Buy-Back național?

Mai mult

Cum pot beneficia de programul Buy-Back smartwatch?

Mai mult

Întreabă, răspunde, colaborează în Comunitatea Orange