Vreau să știu cât consum

Cronos și Info Credit

Informații despre consum

415 pentru abonați

333 pentru Orange PrePay

Afli în doar câteva momente tot ce te interesează despre resursele consumate din abonamentul tău, costul suplimentar sau creditul disponibil pe cartela ta PrePay, cu serviciul Cronos pentru abonați sau Info Credit, pentru utilizatorii PrePay.

Beneficii

Ai acces instant la toate informațiile despre consumul și costurile tale fie că ai un abonament sau o cartelă Orange PrePay.

Sună de pe abonamentul tău la 415, serviciul Cronos, și poți afla oricând informații despre:

  • Numărul minutelor, SMS-urilor și MMS-urilor naționale sau în rețea disponibile, din totalul celor incluse în abonament sau opțiune
  • Minutele în roaming și cele internaționale incluse în abonament sau opțiunile active
  • Traficul de internet rămas disponibil, inclus în abonament sau opțiune
  • Costul suplimentar (valoare exprimată în euro, fără TVA)

Cu serviciul Info Credit, 333, ai acces la informații despre:

  • Valoarea creditului tău, exprimată în cenți
  • Data până la care poți folosi creditul, în perioada activă a acestuia, sau ultima zi în care mai poți reîncărca pentru a reactiva creditul pentru a nu pierde numărul de telefon Orange, în perioada de grație a cartelei tale
  • Traficul de internet rămas, disponibil în cadrul opțiunii activate

Cum accesez serviciile Cronos și Info Credit?

Dacă ai un abonament Orange, poți accesa serviciul Cronos printr-un apel sau SMS gol la numărul 415 sau formând *115#. În roaming poți accesa serviciul doar printr-un SMS. Apelurile se vor întrerupe automat și, în cateva momente, vei primi informația printr-un mesaj scris. Informația este valabilă la data specificată la începutul mesajului, iar actualizarea acesteia se face de până la 8 ori pe zi.

Dacă ai o cartelă Orange PrePay, poți accesa serviciul Info Credit prin apel la numerele scurte 333 sau *133#. În câteva secunde vei primi un mesaj scris cu informațiile referitoare la credit, minute, SMS și trafic de internet disponibil.

Mesajul de răspuns îl primești în limba română, însă poți opta pentru primirea informației în limba engleză, printr-un simplu apel la Serviciul Clienți. Iar pentru persoanele cu dizabilități vizuale, serviciile Cronos și Info credit sunt disponibile și prin apel gratuit la numărul scurt 7741.

Cât costă serviciile Cronos și Info Credit?

Accesul la serviciul Cronos pentru abonați, apelurile și mesajele scrise transmise din țară către 415, precum și mesajele scrise primite nu te costă nimic. În roaming, poți verifica serviciul Cronos gratuit prin apelarea secvenței *115#.

Accesul și utilizarea serviciului Info Credit pentru cartele PrePay este gratuit. De asemenea, serviciul este disponibil pentru toate cartelele reîncărcabile PrePay și pentru abonamentul reîncărcabil. În roaming, serviciul Info Credit este accesibil și gratuit prin apelarea secvenței *133#.

Întrebări frecvente

Atât informațiile oferite de serviciul Cronos, cât și Info Credit sunt actualizate periodic, au un caracter strict orientativ și nu sunt opozabile Orange. Pentru traficul de internet, vei primi informația actualizată dacă în prealabil ai închis sesiunea de date sau dacă a trecut cel puțin o oră de la ultima accesare a sesiunii de date.

Serviciul Info Credit poate fi folosit atât de către utilizatorii al căror credit PrePay se află în perioada activă, cât și de către cei al căror credit se află în perioada de grație. În plus, serviciul este accesibil atât pe teritoriul României, cât și în roaming.

sus