Opţiunea ZF Corporate Print

Știrile de business din Ziarul Financiar

Opțiunea ZF Corporate Print prin Orange îţi oferă zilnic toate informaţiile din business de care ai nevoie, atât offline, cât și online. Dedicată oamenilor de afaceri, opţiunea ZF Corporate Print a fost gândită pentru a fi un instrument util în activitatea acestora.

Primeşti zilnic varianta tipărită a Ziarului Financiar direct la sediul afacerii tale şi ai acces la peste 60 de ştiri, analize şi opinii ale profesioniştilor de business din România, în secţiunea ZF Print de pe www.ZFCorporate.ro.

Cât costă

12 euro/lună (TVA inclus)

pentru abonații Orange

10 euro/lună (TVA inclus)

pentru clienții PrePay

Cum activezi opţiunea ZF Corporate Print prin Orange

  Dacă eşti client Orange, poţi activa opţiunea ZF Corporate Print prin oricare din modalităţile de mai jos:
 • Prin SMS la 321 cu textul ZFC
 • Din contul tău, pe www.orange.ro/myorange
 • Prin apel gratuit la Serviciul Clienţi Orange
 • Prin apel gratuit la *100#
 • În orice magazin Orange

Dacă activezi opţiunea până la data de 20 a lunii în curs, ziarul va fi livrat începând cu data de 1 a lunii următoare.
Dacă o activezi după data de 20, îl vei primi începând cu data de 1 peste două luni (de exemplu, dacă o cumperi pe 21 iunie, ziarul va fi livrat începând cu 1 august).

După activarea opţiunii ZF Corporate Print prin Orange şi crearea unui cont ZF vei avea acces imediat la versiunea online a ziarului. Pentru a citi online Ziarul Financiar si pentru a primi Ziarul Financiar prin poştă, trebuie ca după activarea opţiunii să îţi faci cont pe pagina http://www.zfcorporate.ro/register.

  La crearea contului pe http://www.zfcorporate.ro/register/ trebuie să introduci următoarele informaţii:
 • Nume şi prenume
 • Nume companie
 • Adresa de livrare a ziarului
 • Adresa de e-mail pentru acces la ZFCorporate Print
 • Număr de telefon

Întrebări frecvente

Opțiunea trebuie menținută activă minimum o lună și se reactivează automat dacă ai un abonament Orange. Dacă ești client Orange PrePay, aceasta se dezactivează automat după 30 de zile, iar pentru a avea acces din nou la ea trebuie să reiei de fiecare data pașii de activare.

Poţi dezactiva opțiunea doar la data de facturare, prin apel la 411 - Serviciul Clienţi Orange, dacă eşti abonat Orange. Pentru clienții PrePay opțiunea se dezactivează automat după 30 de zile.

Dacă ai dificultăți la crearea contului Ziarul Financiar, sună la 0748198681 (apel cu tarif standard) – Serviciul Clienți Ziarul Financiar sau trimite un e-mail la adresa sales@mediafax.ro