Ajung mai repede la destinație

Plata prin SMS a tarifului de trecere peste podul de la Fetești

Ajungi mai repede la destinație cu serviciul de plată prin SMS a tarifului de trecere peste podul de la Fetești - Cernavodă. Plătești rapid, cu un SMS către 7577, direct de pe numărul tău Orange.

Cum trebuie să procedez?

Poți plăti tariful de trecere în 3 pași:

  • Trimite un SMS la numărul 7577 cu numărul de înmatriculare al autoturismului tău și cifra corespunzătoare tipului de vehicul. De exemplu, dacă ai un autoturism, SMS-ul trimis ar putea fi de forma B54AJV 1. Apoi vei primi automat un SMS cu toate detaliile solicitării: numărul de înmatriculare, tipul vehiculului și tariful pentru traversarea podului.
  • Trimite un SMS cu textul DA la același număr, pentru a finaliza operațiunea
  • Primești un mesaj de confirmare a achiziției. Acesta va conține seria plății tarifului de trecere, categoria corespunzătoare tipului de vehicul, numărul de înmatriculare pentru care a fost realizată plata și data la care perioada de valabilitate expiră.

Cât costă plata prin SMS a tarifului de trecere peste podul de la Fetești?

Vei fi taxat cu tarif normal (0,05 euro + TVA /SMS trimis) pentru SMS-ul trimis către numărul 7577. Tariful de trecere a podului variază în funcție de categoria în care se încadrează mașina ta, conform tabelului de mai jos:

Tip vehicul

Tarif
(euro)

Cifra corespunzătoare tipului de vehicul

Text cheie de trimis prin
SMS la 7577

  • Vehicule rutiere de transport persoane cu cel mult 8+1 locuri pe scaune, inclusiv conducătorul auto - autoturisme
  • Vehicule rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mică sau egală cu 3,5 tone, exclusiv vehiculele rutiere de transport persoane

2,8

1

Număr înmatriculare 1

  • Vehicule rutiere de transport persoane cu mai mult de 9 locuri pe scaune, inclusiv conducătorul auto și maximum 23 de locuri pe scaune, inclusiv conducătorul auto
  • Vehicule rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone și mai mică de 12,0 tone, exclusiv vehiculele rutiere de transport persoane

9,3

2

Număr înmatriculare 2

  • Vehicule rutiere de transport persoane cu mai mult de 23 de locuri pe scaune (inclusiv conducătorul auto)
  • Vehicule rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 12,0 tone și cu maximum 3 axe (inclusiv), exclusiv vehiculele rutiere de transport persoane

12,6

3

Număr înmatriculare 3

  • Vehicule rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 12,0 tone și cu minimum 4 axe (inclusiv), exclusiv vehiculele rutiere de transport persoane.

17,80

4

Număr înmatriculare 4

Pentru abonamentele Orange se adaugă TVA.

Întrebări frecvente

Poți afla categoria în care se încadrează mașina ta printr-un SMS cu textul INFO la 7577.

Dacă ai ales această modalitate de plată, ai dreptul de a trece o singură dată pe una dintre benzile care permit trecerea liberă, fără barieră, respectiv benzile 2 și 3.

Poți achita prin SMS tariful de traversare a podului de la Fetești - Cernavodă oricând înaintea trecerii sau cel târziu până la ora 24:00 a zilei următoare trecerii.

Pentru mai multe detalii sună la numărul 1761 (tarif normal).

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus