Vizualizeaza cosul Finalizeaza
×

Mai mult loc pentru încredere

Mai mult loc pentru încredere

Cu Orange te bucuri în siguranță de tot ce-ți oferă lumea digitală, în cea mai rapidă rețea de fibră și mobil 5G.

Descoperă aici serviciile care te pot proteja și sfaturi utile pentru situații care te-ar putea afecta în mediul online.

Safe Zone

Orange creează în premieră o zonă de siguranță împotriva cyberbullyingului în celebrele jocuri Fortnite și Roblox. Safe Zone oferă gamerilor o experiență inovativă prin care pot primi asistență dacă sunt victima unei agresiuni online sau pot răspunde la întrebări despre cyberbullying și câștigă recompense.

Află detalii

Cea mai performantă rețea de fibră și mobil 5G

La Orange ai acces la cel mai rapid internet de fibră și mobil 5G pe care te poți baza oricând pentru a explora lumea.

Află detalii

Antivirusul Norton Security Online

Păstrează-ți în siguranță informațiile de pe smartphone, tabletă sau PC. Cu Norton Security Online, inclus în toate pachetele Love, dispozitivele tale sunt protejate de viruși, spyware, malware sau alte amenințări cibernetice.

Află detalii

Business Internet Security

Pentru afacerea ta, Orange îți oferă soluții de securizare a conexiunilor fixe de internet, protejându-ți astfel datele.

Află detalii

Ce să faci într-o situație de cyberbullying

Vorbește cu cineva apropiat, adună dovezi digitale și depune o plângere la Poliție. Pentru consiliere psihologică, soluții tehnice și asistență juridică, sună gratuit la 119.

Află detalii

Ce să faci într-o situație de phishing

Rămâi vigilent și informat, activează un serviciu antivirus, blochează-ți conturile și setează parole sigure și puternice pentru conturile tale.

Află detalii