Vizualizeaza cosul Finalizeaza
×

Serviciile

Orange Fotbal

Victoria echipei mele e și victoria mea

Orange Film

Orange Supporter

De ce să aleg programul Orange Supporter?

Suporterii adevărați sunt alături de echipa favorită orice ar fi! Înscrie-te în programul Orange Supporter, susține-ți echipa favorită din Liga 1 și te bucuri de mega beneficii. Trimite un SMS gratuit cu numele echipei preferate la 321 și vei primi pe telefonul mobil notificări prin SMS cu informații despre scor, marcatori sau cartonașe roșii din meciurile echipei tale.

În plus, ți-am pregătit mega surprize, ca să te bucuri de experiența de suporter oriunde ai fi:

  • Meciurile din Liga 1: pentru că ești în Orange Supporter, poți să vezi gratuit aici toate meciurile în direct sau înregistrate.
  • Știri în timp real: primești notificări pe telefon prin SMS, atunci când se întâmplă ceva important. Ai știri despre echipa ta și în aplicația Orange Sport, disponibilă în Google Play și App Store.
  • Tonuri de așteptare speciale: prietenii care te apelează se vor putea bucura de atmosfera de stadion. Ai gratuit tonul de așteptare « Liga 1 Supporter » Ascultă-l aici.

Cum pot să mă înscriu în programul Orange Supporter?

Întrebări frecvente

Traficul de internet primit cadou în urma golurilor, câștigării meciului sau a campionatului, se alocă în maxim 24 de ore de la terminarea meciului respectiv și are valabilitate 30 de zile. În cazul abonamentelor, bonusul se alocă în maxim 24 de ore și este valabil proporțional cu numărul de zile rămase până la emiterea facturii plus o lună întreagă de facturare.

Bonusul din oferta Orange Supporter se alocă proporțional cu perioada rămasă până la prima dată de facturare și integral de la data de facturare. Traficul este național, individual și se consumă înaintea celui inclus.

Dacă folosești o cartelă Orange PrePay, pentru a primi beneficiile din acest program poți folosi toate metodele de reîncărcare, cu excepția transferului de credit și a reîncărcării de urgență. Beneficiile nu se alocă pentru valori de reîncărcare cumulate. De exemplu, dacă reîncarci azi cu 4 euro credit și în altă zi cu 3 euro credit, adică în total 7 euro credit, nu vei primi beneficiile.

La prima înscriere în programul Orange Supporter ai gratuit toate aceste avantaje timp de 10 zile. Apoi reîncarcă-ți cartela cu minim 5 euro credit pentru a primi bonus beneficiile timp de 30 de zile, în plus față de creditul reîncărcat. După cele 30 de zile oferite la reîncărcarea cu minim 5 euro credit, notificările prin SMS cu informații despre scor, marcatori, cartonașe roșii din meciurile echipei favorite vor fi taxate cu 5 euro cenți/SMS primit.

La fiecare modificare a echipei favorite din cadrul programului Orange Supporter, pentru alocarea beneficiilor, utilizatorul trebuie sa efectueze o reîncărcare de minim 5 euro credit.

Pentru abonați, opțiunea Orange Supporter este gratuită pentru abonamentele din oferta curentă.

Pentru abonamentele ieșite din oferta comercială taxa lunară a opțiunii este de 0,80 euro (fără TVA).

Vei primi notificări cu goluri, marcatori, cartonașe roșii, scor final și beneficiile corespunzătoare pentru meciurile jucate de echipa favorită din Liga 1 în Cupa României începând cu faza optimilor de finală, iar în cazul Cupei Europene, începând cu runda 3 de calificare.

Dacă folosești o cartelă Orange PrePay, pentru a ieși din programul Orange Supporter, trimite un SMS gratuit la 321, cu textul STOP și numele echipei.

Dacă ești abonat Orange, apelează Serviciul Clienți Orange la numărul unic 300 pentru dezabonare.

Îți poți reactiva opțiunea oricând, trimițând gratuit la 321 un SMS cu numele echipei favorite din Liga 1.


Acest serviciu este disponibil doar pentru clienții Orange România.

Acest serviciu este disponibil doar pentru clienții Orange România.

Fotbal live

Cu Fotbal live primești mesaje scrise pentru evenimentele importante din meciul pe care vrei să-l urmărești: scor, marcatori și cartonașe roșii.

Cum activez serviciul?

  • Trimite un mesaj scris la 8388 cu textul LIVE urmat de numele echipei pe care vrei să o urmărești, pentru a activa serviciul. Prețul unui mesaj scris trimis la 8388 este 0,48 euro (TVA inclus); mesajele scrise primite de la 8388 sunt gratuite.
  • Într-un mesaj poți scrie numele unei singure echipe. La activarea serviciului vei primi un mesaj de confirmare. Pentru a afla informații despre alte echipe, trimite un mesaj pentru fiecare meci în parte, la 8388.
  • Poți activa serviciul doar pentru meciurile care se desfășoară în următoarele 7 zile. Dacă o echipă joacă de mai multe ori în cele 7 zile, vei primi informații numai pentru primul meci de la activare.

Ce trebuie să știi

  • Mesajele scrise primite de la 8388 sunt gratuite.
  • SMS-urile trimise la 8388 reprezintă cost suplimentar, nefiind incluse în opțiunile cu mesaje scrise
  • Ori de câte ori se va modifica scorul în meciul pentru care ai activat serviciul Fotbal live, vei primi mesaje scrise cu informații referitoare la cine a înscris și în ce minut.

Fotbal fan

Cu serviciul Fotbal fan urmărești evoluția echipei favorite și poți afla informațiile cele mai importante petrecute în meciurile acesteia, pe perioada pe care o dorești.

Cum activez serviciul?

  • Pentru a activa serviciul Fotbal fan, trimite un SMS la 8389 cu textul FAN urmat de numele echipei favorite.
  • Dacă dorești dezactivarea serviciului, trimite un SMS gratuit cu textul FAN STOP și numele echipei la 8389.
  • Mesajele scrise trimise la 8389 sunt gratuite. Pentru fiecare mesaj scris primit de la 8389, plǎtești 0,06 euro (TVA inclus).
  • După înscrierea în Fotbal fan, vei afla evenimentele importante din toate meciurile echipei la care te-ai abonat: goluri, cartonașe roșii, rezultatul final. Serviciul este disponibil tuturor abonaților Orange sau clienților Orange PrePay.

Ce trebuie să știi

  • Mesajele scrise trimise la 8389 sunt gratuite.
  • Fiecare SMS primit de la 8389 costă 0,06 euro (TVA inclus) și reprezintă cost suplimentar, nefiind incluse în opțiunile cu mesaje scrise.
  • Poți dezactiva oricând serviciul prin SMS la 8389 cu textul FAN STOP nume echipă

Aplicații recomandate

Orange Sport

Cu Orange Sport te conectezi la noutățile
din sport.

Descarcă aplicația Orange Sport

Bitmap

Orange Telefon

Cu Orange Telefon poti bloca apelurile nedorite sau cele de tip spam.

Descarcă aplicația Orange Telefon