Împreună colonizăm planeta Marte prin tehnologie

La Orange smart shop te joci cu cele mai smart forme ale tehnologiei și cele mai tari produse Samsung (tablete, telefoane și ochelari VR) pentru a cuceri teritorii și a coloniza planeta Marte.

Colonizarea este un joc interactiv ce folosește sistemul asincron, o tehnică de joc multiplayer ce permite jucătorilor să experimenteze același joc în moduri diferite și de pe smart device-uri diferite. Poți fi pe rând Căpitan, Pilot, Inginer, Controlor de zbor, Atlet sau Biolog. Vino până la 12 august să joci în orice magazin Orange smart shop și la cele mai tari festivaluri ale verii: iCEE.fest (14-15 iunie), Neversea (5-8 iulie), Untold (2-5 august), Summer Well (11-12 august). Nu uita să-ți faci cont My Orange pentru a te putea înscrie în cursa pentru premii.

Premii demne de adevărați astronauți

O excursie la NASA

Pentru 2 persoane, în valoare de 5000 euro.

Demonstrează-ți abilitățile, trăiește toate experiențele jocului și adună minim 4000 de puncte pentru a intra în tragerea la sorți pentru o excursie la NASA.

Net Până la 10 GB, în funcție de punctele acumulate
Vouchere 20% reducere la telefoane, tablete și accesorii Samsung
Telefoane 6x smartphone Samsung Galaxy S9

Un singur joc, experiențe diferite

Fii pe rând Căpitan, Pilot, Inginer, Controlor de zbor, Biolog sau Atlet. Pentru fiecare experiență, vei folosi un alt smart device pentru de a-ți îndeplini misiunea. Scopul tău este să colonizezi planeta Marte în doi pași: Călătoria pe Marte cu aventurile ei și Supraviețuirea pe Marte după aterizare. Succes!