Membrii juriului
Smart Design Challenge

Juriul Smart Design Challenge reunește și anul acesta nume importante din domeniul designului de produs și al tehnologiei. 

Ștefan Barutcieff | Nume importante din lumea designului, tehnologiei și a telecomunicațiilor se reunesc pentru a juriza produsele înscrise în concursul de design de produs Smart Design Challenge.Ștefan Barutcieff

Absolvent al UNARTE (Design) și al Masterului “Human-Centered Design”, Institute of Design, Chicago. A lucrat la Media Pro și BBDO/Graffiti. În SUA, a urmat stagii de practică la Insight Design, Group4, Steelcase, fiind angajat apoi la Motorola, Chicago.

Din 2005 s-a alăturat companiei Pilotfish din Müchen ca Senior Designer, ulterior devenind Director de creație.

A dezvoltat numeroase proiecte în domeniul tehnologiei și a instalațiilor interactive, “smart-home”, auto și medical, pentru clienți precum Samsung, Bosch, BMW, Mini, Dell. În palmaresul său a strâns peste 10 premii internaționale.

 

Mirela Bosoi | Nume importante din lumea designului, tehnologiei și a telecomunicațiilor se reunesc pentru a juriza produsele înscrise în concursul de design de produs Smart Design Challenge.Mirela Bosoi

Mirela Bosoi lucrează pentru Orange România din 2002 și este Head of Brand and Communication din 2009.

A absolvit Facultatea de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice din București și deține un Executive MBA.

Mirela este responsabilă de dezvoltarea și implementarea strategiei de brand pentru Orange România și gestionează comunicarea comercială pentru serviciile mobile și fixe, campaniile ATL și BTL pentru clienții mass market și business. De-a lungul anilor, a coordonat unele dintre cele mai de succes campanii integrate, dobândind recunoaștere națională, dar și internațională.

 

Corvin Cristian | Nume importante din lumea designului, tehnologiei și a telecomunicațiilor se reunesc pentru a juriza produsele înscrise în concursul de design de produs Smart Design Challenge.Corvin Cristian

Corvin Cristian este un arhitect și designer care timp de 10 ani a activat ca scenograf de film pentru producții internaționale. Între timp a mai proiectat restaurante, cluburi, pavilioane, scenografii de spoturi și show-uri TV sau evenimente de mari dimensiuni.

Începând din 2008 Corvin conduce o echipă specializată în proiecte de restaurante, cluburi, baruri, precum și birouri sau spații pentru retail. Proiectele Corvin Cristian Studio au câștigat numeroase premii în țară și peste hotare, sunt prezente pe majoritatea site-urilor importante de design și au fost publicate de edituri prestigioase în albume și reviste din întreaga lume.

 

Mihnea Ghilduș | Nume importante din lumea designului, tehnologiei și a telecomunicațiilor se reunesc pentru a juriza produsele înscrise în concursul de design de produs Smart Design Challenge.Mihnea Ghilduș

Format ca designer de produs la Universitatea Națională de Arte, București, Mihnea și-a continuat traseul educațional la Academia de Arte și design din Stuttgart, Germania, unde a obținut masterul în Integral Studies. În 2014 a primit titlul de doctor în design medical, la Universitatea Naţională de Arte, București, unde a predat ca prof. asociat lector între anii 2008-2016.

Activează cu entuziasm în domeniul designul ambiental și designului grafic dar pasiunea lui pe plan profesional rămâne designul de produs.

În 2012 a lansat Dizainăr, magazinul de design românesc pe care îl administrează din perspectiva "gospodarului creativ", alături de echipa formată din 4 specialiști în comunicare și design.

 

Laura Piscan | Head of Direct Retail la Orange RomâniaLaura Piscan

Cu o experienţă de 16 ani în vânzări şi 12 ani în management, Laura Piscan ocupă funcţia de Head of Direct Retail la Orange România.

La Orange, Laura dezvoltă strategia și politica de retail, gestionează o echipă de peste 700 de persoane din întreaga țară și asigură o experiență de neegalat pentru cei peste 1 milion de clienţi care vizitează lunar reţeaua de magazine Orange. Laura a coordonat echipa care a deschis primul Orange smart shop din lume, la Cluj, și este pasionată de inovaţie în management şi în vânzări.

Laura a obţinut licenţa la Facultatea de Economia Mediului din cadrul ASE Bucureşti, iar din 2013 este absolventa a programului de Executive MBA al Wirtschaftsuniversität Wien, specializat în General Management.