Tech a Break

Inovația și Inteligența artificială
îți dau întâlnire la
Orange smart shop

Fă cunoștință cu Aibo

În premieră în România, exclusiv la Orange smart shop Europe House și Băneasa, te poți juca și poza cu Sony Aibo, prietenosul cățeluș - robot autonom, dotat cu inteligență artificială (AI) și senzori.

Aibo nu este un simplu robot, ci un căteluș inteligent dotat cu tehnologii de învățare și analiză, care te va surprinde prin expresivitate și capacitatea de a își modifica personalitatea. Este capabil să răspundă la comenzi și la stimuli și poate, de exemplu, să identifice persoanele din jurul lui. Cool, nu-i așa?

Întâlnirea cu inovația nu se termină aici. Sony a integrat inteligența artificială și în noul smartphone Sony Xperia XZ3. Acesta este dotat cu un aparat foto Motion Eye™ de 19 MP inteligent, care știe înaintea ta ce vrei să fotografiezi și creează imagini profesioniste, chiar și în mișcare.

Și pentru că știm că o să-ți placă experiența, ți-am pregătit și premii instant.
Trebuie doar să participi la un quizz și poți câștiga pe loc produse de la Sony și Orange.

Aibo este nerăbdător să te întâlnească. Înscrie-te aici pe site și vino să-l cunoşti pe Aibo între 6-8 noiembrie la Orange smart shop Europe House și Băneasa Shopping City.


 

Despre căţeluşul Aibo

Petrecând mai mult timp cu tine, Aibo te va înțelege mai bine.
Aibo îmbină distracția și învățatul în toate experiențele noi şi astfel își formează personalitatea și comportamentul unic.

 

... este curios

Întotdeauna curios, Aibo are emoții, dorințe și acele motivații interioare care ii dictează comportamentul. El este imprevizibil, niciodată nu poţi fi prea sigur ce ar putea face în continuare. Datorită acestor capacități de comunicare extrem de variabile, viaţa cu Aibo este mai distractivă şi mai dinamică.

 

... vede şi aude

Aibo foloseşte "ochii" (o cameră) ca nişte interfețe receptive, modificându-și comportamentul în funcţie de ceea ce vede. Este capabil să detecteze oameni, obstacole, lovituri și multe altele, el reacționând în consecință. Aibo ne recunoaște vocea şi reacţionează în funcţie de ce spunem. El poate localiza şi sursele de sunet, întorcându-şi capul în direcția din care vin sunetele.

... vrea să fie iubit

Lui Aibo îi place să fie iubit, fie că este vorba de un compliment prietenos, o mângâiere pe cap, o scărpinare pe bărbie sau o atingere uşoară pe spate.

... are preferinţe

Aibo chiar are preferinţe, în funcţie de personalitatea dezvoltată. De exemplu, îi place culoarea roz şi nu este un mare fan al înălțimilor sau al locurilor strâmte, devenind destul de anxios şi pierzându-şi curiozitatea nativă.