Tech a Break

Lumea de mâine
e viziunea mea de azi

Smart Design Challenge


Dă aripi ideilor tale și îmbină designul cu tehnologia, inspirându-te din serviciile și produsele Orange. Înscrie-ți proiectul în concursul Smart Design Challenge, iar noi vom premia cele mai bune proiecte de design de produs și le vom promova, alături de autorii lor, în expozițiile special amenajate în rețeaua Orange smart shop.

Membrii juriului

Membrii juriului Smart Design Challenge

Ce trebuie să faci?

Să proiectezi un obiect sau o instalație de design, atât decorativă cât și funcțională, care se inspiră din produsele și serviciile Orange din categoriile:

  • Orange Home (servicii de internet, televiziune, telefonie fixă, smart home)
  • Telefoane, accesorii, gadgeturi și wearable

Cui se adresează concursul?

Poți participa la concurs dacă ești student sau absolvent al unei universități cu profil tehnic sau artistic (design, arhitectură, inginerie etc.), sau al unui curs legat de tematica acestui concurs. De asemenea, sunt acceptate în concurs persoanele care, deși nu au studii legate de tematica concursului, pot dovedi o experiență în domeniul designului sau al tehnologiei, prin prezentarea unui portofoliu.

Care sunt regulile?

Proiectul tău trebuie să poată fi produs în termen de 4 săptămâni de la desemnarea finaliștilor, pentru a fi expus în spațiile special amenajate din Orange smart shop.

Trebuie să se înscrie în dimensiunile minime de 5x5x5 cm și maxime de 90x90x180 cm și să poată fi expus într-un paralelipiped de L100 x l100 x h200 cm.

Deși nu este un criteriu de descalificare, ne dorim ca produsul tău să poată fi multiplicat în serie.

Cum participi?

Până la 9 iulie 2017, vei înscrie schița de proiect, pe care trebuie să fii pregătit pentru a o executa sub forma unui prototip în etapa a 2-a, dacă te afli printre finaliști.

42 de proiecte vor fi selectate în prima etapă și 42 de prototipuri vor fi realizate de finaliști și expuse în 14 Orange smart shop-uri, în etapa a 2-a. În această ultimă perioadă, vei putea să-ți promovezi proiectul și stadiile prototipului pe site (în profilul personal) pentru a câștiga marele premiu al juriului sau unul din cele 14 premii de popularitate.

Care sunt premiile?

Poți câștiga marele premiu al juriului în valoare de 5000 euro sau o tabletă Samsung Galaxy Tab S3, premiul de popularitate din Orange smart shop-ul în care ai expus proiectul. 

Succes!

Ai nelămuriri?

Scrie-ne aici.

 

Poză proiect (600x600px min, png sau jpeg)
Alege maxim 3 shopuri în care să iți expui proiectul, în ordinea preferinței:

sus