Tech a Break

Smart Design Challenge

Jungle Station

Pe langa latura sa functionala, statia de incarcare Jungle este gandita ca un obiect decorativ individual, chiar si atunci cand telefoanele nu sunt puse la incarcat. Este proiectat sa fie in armonie cu spatiul sau inconjurator prin versatilitatea finisajelor si materialelor din care poate fi construit, menirea lui este sa faca parte din decor.

Ideea a pornit de la comunele ghivece cu plante pe care le avem in orice locuinta. Practic am deghizat statia de incarcare sub forma unui obiect comun oricarui spatiu. Orice vegetatie fie ea naturala sau nu, este mai prietenoasa privirii fata de sentimentul rece pe care ni-l ofera orice device tehnologic.

In amenajarile de interior este foarte important ca obiectele smart sa fie si usor de integrat in spatiu, dar in acest caz ne-am propus sa facem un pas inainte si sa gandim produsul in asa fel incat sa poata fi adaptat oricarui tip de decor. Jungla stilizata poate avea diverse culori si poate fi facuta din materiale diferite ce se pot taia la laser, la fel si pentru cutia de baza, se pot folosi diverse vopseluri decorative pentru interior sau combinatii de rasina epoxidica cu pigment, totul in functie de stilul amenajarii propus de arhitectul sau designerul de interior.

Pe langa toate acestea, este un obiect util si prin faptul ca nu vei uita niciodata in care priza ti-ai pus telefonul la incarcat.

Designer Raluca Catinas