Tech a Break

Smart Design Challenge

Delta ECHO

Echipa: Andrei Georgescu, Bogdan Georgescu, Paul Morariu

 

Proiectul reprezintă un concept inedit, realizat pentru iubitorii de muzică, dar şi pentru adepţii unui stil nonconformist. Prin designul său, Delta ECHO este capabil să emită suntele uniform în întreaga încăpere, pentru ca toţi cei din jur să se bucure de muzica preferată. 
Delta ECHO vine echipat cu Bluetooth 4.0 şi poate adăuga o bandă rapidă şi stabilă de 2.4GHz unui router existent, astfel încât utilizatorii să poată conecta mai multe dispozitive, extinzând considerabil raza de acţiune wireless.

 

                                                             

                                                                     

  

Designer Paul Morariu

Delta ECHO este dezvoltata de o echipa multidisciplinara, fiecare membru lasandu-si "semnatura" pe acest proiect, reusind sa imbine designul modern cu cele mai noi tehnologii.______________________________________________________Paul Mihai MORARIU - arhitect in cadrul Illustra Design (absolvent al Universitatii de Arhitectura si Urbanism "Ion MIncu" Bucuresti)_Pasionat de design si de tehnologie deopotriva, am fost mereu fascinat de imbinarea armonioasa a celor doua. Interesat dintotdeauna de modul de functionare a diferitelor obiecte electronice, desfaceam si refaceam la loc tot ce imi starnea curiozitatea. Apreciez formele "curate", asocierile interesante de materiale si imbinarile studiate in cel mai mic detaliu. Sunt un fan declarat al castilor si boxelor ce redau fidel sunetele, muzica fiind o prezenta constanta acasa si la birou.______________________________________________________Andrei GEORGESCU – antreprenor si director general GSC Media Technology_Sunt pasionat de tehnologie si inovatii, specializat in integrarea solutiilor Smart Home. Ma consider un perfectionist, alocand tot timpul necesar procesului de manufacturare astfel incat produsul final, din orice tip de material ar fi acesta, sa se poata incadra in cele mai inalte standarde. Oriunde m-as afla, la birou sau acasa, ma inconjor de sunete redate la cel mai inalt nivel de calitate.______________________________________________________Mihai Bogdan GEORGESCU – Director IT Gameloft Romania_Preocuparea mea constanta este descoperirea si "descifrarea" celor mai noi device-uri, dezvoltarea si implementarea solutiilor IoT. Ma pasioneaza conceptul de Smart Home si promovez integrarea acestuia in cele mai diverse locuri, dezvoltand diferite proiecte-pilot de aplicare a celor mai noi solutii de acest fel.Sunt un mare iubior de muzica si apreciez sistemele audio ce o redau la cea mai inalta fidelitate.