Tech a Break

Explorăm cu mic
cu mare internetul

Smart Parents

Invităm părinții din toată țara la ediția a II-a atelierelor de parenting digital Smart Parents.


8 din 10 părinți români consideră important și extrem de important ca timpul petrecut online de cei mici să fie folosit eficient și să includă și activități de învățare și educative. Pe de altă parte, potrivit părinților, doar 1 din 10 copii cu vârste între 10 și 14 ani folosește timpul pe Internet pentru cursuri și activități de învățare online. Același studiu arată că, pentru a monitoriza activitatea copiilor pe Internet, 66% dintre părinți au agreat cu cei mici un număr maxim de ore permise, pe cand doar 3% nu au stabilit niciun fel de metoda de control.

- studiu dezvoltat de Orange în luna octombrie 2018


Cum să îi explic copilului meu că Internet-ul este o minunată oportunitate de învățare, dar că presupune și multe riscuri?

De ce este important ca cel mic să navigheze în siguranță în mediul virtual?

La aceste întrebări și la multe altele vor răspunde în cadrul atelierelor Smart Parents: Otilia Mantelers, leader “Hand in Hand parenting” în România, Gabriela Maalouf, NLP trainer pentru copii și adulți și Cristina Oțel, trainer şi coach.


Trăim într-o eră digitală, iar parentingul digital este atât o noutate, cât și o necesitate.

În perioada 19-28 iunie 2017 la Orange smart shop din Arad, Bacău, București, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Oradea, Târgu-Mureș și Timișoara a avut loc workshopul Smart Parents. Otilia Mantelers, expert în parenting, și Gabriela Maalouf, trainer NLP pentru copii și adulți au vorbit despre cum ajutăm copiii să înțeleagă atât avantajele cât și dezavantajele tehnologiei, cum reușim să stabilim limite cu calm, astfel încât cei mici să dezvolte o relație sănătoasă cu tehnologia și să se bucure la maxim de toate beneficiile pe care ea le oferă.

Părinți cool, speakeri pe măsură, atmosferă relaxată. Vezi cum a fost la atelierele din ediția trecută .