Nu vreau să ratez niciun moment din conversație

Apel 4G

Conexiune instantanee

Apel la calitate HD

Voce
și date la performanțe 4G

Descoperă o nouă dimensiune a sunetului și bucură-te de un sunet clar ca lacrima atunci când vorbești cu cei dragi, cu serviciul Apel 4G, bazat pe tehnologia Voice over LTE. Ai cea mai rapidă conexiune a apelului în rețeaua 4G, în timp ce te uiți la filme și navighezi cu cel mai rapid net.

Beneficii

Datorită tehnologiei Voice over LTE, cu serviciul Apel 4G:

  • Beneficiezi de conexiune aproape instantanee a apelului. Ai doar una sau două secunde de așteptare din momentul în care apelezi până în momentul în care telefonul sună.
  • Ai convorbiri la calitate HD prin rețeaua 4G
  • Poți face download și streaming în continuare, la viteze 4G, în timp ce vorbești cu cei dragi

Cum activez apelul 4G?

Trebuie doar să ai un abonament de voce sau o opțiune PrePay activă cu acces la serviciul 4G și să ai un telefon compatibil. Serviciul va fi activat automat dacă te afli în aria de acoperire și vei primi un SMS de confirmare. După ce vei închide și redeschide telefonul, vei putea efectua apeluri de voce prin rețeaua 4G.

Cât costă?

Accesul la serviciul Apel 4G este gratuit. În secțiunea „Întrebări frecvente” ai mai multe detalii despre modul de tarifare a acestui apel.

Telefoane compatibile cu serviciul Apel 4G

*Telefoanele compatibile cu serviciul sunt exclusiv cele din oferta Orange.

Întrebări frecvente

Pentru a beneficia de serviciul Apel 4G trebuie:

  • Să te afli în aria de acoperire 4G
  • Să ai un telefon compatibil cu noua tehnologie, achiziționat din magazinele Orange, cu ultima versiune de soft disponibilă instalată
  • Să ai un abonament sau o opțiune PrePay activă care îți oferă acces la serviciul 4G
  • Să ai o cartelă SIM 4G, pe care o poți obține gratuit din orice Orange shop
  • Calitate și claritate înaltă a sunetului
  • Reducerea zgomotului de fundal

Apelul de voce în rețeaua 4G consumă din minutele incluse în abonamentul tău sau în opțiunea PrePay. Dacă ai consumat resursele din abonament sau din opțiune, tariful este cel standard pentru apeluri de voce, corespunzător planului tău tarifar.

Chiar dacă ai ieșit din zona de acoperire 4G, vei putea continua apelul de voce.

Pentru a beneficia de calitate HD a apelului de voce, trebuie ca ambii interlocutori să se afle în aria de acoperire 4G, să aibă un telefon compatibil, un abonament cu acces la serviciul 4G și o cartelă SIM 4G.

Poți apela prin tehnologia Voice over LTE doar național. În roaming vei fi taxat conform tarifelor de roaming pentru țara în care călătorești.

Activarea serviciului Apel 4G este automată. În cazul în care îndeplinești condițiile de eligibilitate, la efectuarea primului apel în aria de acoperire 4G se va activa și serviciul. Poți verifica faptul că ai acces la serviciu prin prezența logo-ului Apel 4G pe ecranul telefonului, în partea de sus a ecranului, sau vei vedea că rețeaua 4G rămâne prezentă la apelare.

Mergi la setările telefonului, setări rețea și selectează dezactivarea Apelului 4G. Reactivarea serviciului o poți face parcurgând aceiași pași.

sus