Vizualizeaza cosul Finalizeaza
×

Am cooptat 4 dintre cei mai cunoscuți bloggeri de turism din România, care ne-au propus selecția lor de locuri fermecătoare din țară, iar tu ai votat până pe 31 august destinația preferată de călătorie.

Împreună am realizat astfel Topul vacanțelor Orange, cu mai frumoase locații de Instagram din România.

Topul vacanțelor Orange
Experimentează și tu locurile care te-au atras, respectând măsurile de protecție în vigoare. Iar pentru că ești la Orange, te bucuri de cea mai extinsă acoperire de voce și date și de cel mai rapid internet pe mobil, ca să împărtășești cu toți cei dragi aceste momente de vis.

Cele mai frumoase locații de Instagram din România

Topul vacanțelor Orange
Aventurescu

Aventurescu înseamnă Alina și Florin, un cuplu de călători cu normă întreagă, căutători de comori. Dar nu orice fel de comori, ci unele prin care explorăm lumea: călătorii spre locuri noi și aventuri care mai de care.

Topul vacanțelor Orange
Călător în bascheți

Suntem Laura Vereha și Sebastian Secan, jurnaliști de televiziune și inițiatorii proiectului Călător în Bascheți. Arătăm publicului România uimitoare, de poveste, cu locuri despre care n-ai bănui că sunt la noi în țară, precum și destinații de poveste din străinătate. Împreună, am ajuns în 44 de țări.

Topul vacanțelor Orange
Imperator Travel

Cezar Dumitru a călătorit în 131 de țări. Pasiunea lui este să călătorească, dar și să împărtășească povești și ponturi de călătorie.

Topul vacanțelor Orange
TukTuk

TukTuk.ro a luat ființă acum 10 ani. Este un site independent, de călătorie și turism, care abordează aspecte legate de toate zonele de travel, de la destinații din întreaga lume și din România la sfaturi de călătorie, transport, hoteluri, gastronomie etc.

Intră zilnic pe contul de Instagram al Orange România și votează locul preferat.
Urmărește-ne pe Instagram