Vizualizeaza cosul Finalizeaza
×

Modificări ale serviciului
de televiziune prin satelit

Modificări ale serviciului de televiziune prin satelit

La data de 30 aprilie 2023, Orange România a încheiat un proces de modificare a soluției tehnice folosite pentru furnizarea serviciului de televiziune prin satelit, care funcționează acum pe noua platformă Hellasat 39.1 Est. Vezi aici grila TV disponibilă pe noua platformă Hellasat.

Abonament Satelit

Întrebări frecvente

Din 1 mai 2023, dacă antena de satelit nu a fost reorientată către platforma Hellasat 39.1 Est până pe 30 aprilie, nu mai ai acces la canalele din oferta ta, dar abonamentul rămâne activ în continuare. Poți solicita oricând, prin apel la 300, serviciul clienți Orange, o vizită a tehnicianului Orange pentru reorientarea antenei și accesul la noua grilă de canale.

În cazul puțin probabil în care poziția locuinței tale nu permite accesul la noul satelit, antena ta a rămas orientată către satelitul actual și ai avut acces la canalele din abonament până pe 30 aprilie 2023. După această dată, abonamentul tău TV a fost închis fără penalități, indiferent de perioada contractuală rămasă, deoarece serviciul TV nu mai este funcțional pe vechea platformă de satelit.