×
call Pentru detalii sună la
0800 400 400
Vezi pachetele și serviciile
disponibile la adresa ta
Verifică acoperirea

Abonamente de TV prin satelit

Abonamente de TV prin satelit

Ai cea mai variată gamă de canale TV naționale și internaționale, dar și cele mai importante competiții sportive din fotbal, Formula 1, tenis, volei, baschet și
multe altele, pe canalele Look. Iar cu aplicația Orange TV Go vezi filmele și emisiunile preferate oriunde ai fi.

client Orange

Cele mai tari competiții sportive, pe canalele Look

Bucură-te de cele mai importante competiții sportive din fotbal, Formula 1, tenis, volei, baschet și multe altele.

Extra-opțiuni

Pentru și mai multe canale TV, poți alege una dintre extra-opțiunile TV prin satelit.

Extra-opțiuni

Pentru și mai multe canale TV, poți alege una dintre extra-opțiunile TV prin satelit.

Întrebări frecvente

Îți poți crea un cont HBO GO aici, dacă ai activată una din extra-opțiunile HBO HD, MAXPAK HD sau HBO GO.

Pentru crearea contului HBO GO, vei avea nevoie de parola Orange.

Parola inițială Orange (dacă nu ai personalizat-o deja), este formată din cele 6 cifre:

  • ale cărții de identitate a titularului abonamentului, în cazul abonamentelor încheiate pe persoană fizică
  • ale CUI-ului, în cazul abonamentelor încheiate pe persoană juridică

Vezi aici mai multe detalii despre ce este parola Orange și cum o poti schimba.

Oferta este valabilă până la data de 17 ianuarie 2022, cu posibilitatea de prelungire.

Reducerile pentru abonamentul de televiziune prin satelit se acordă o singură dată pentru fiecare client.

În cazul activării a mai mult de un abonament de TV prin satelit, taxele de activare și instalare se achită integral pentru fiecare abonament în plus.

Se acordă 10 lei reducere la taxa lunară pentru abonamentele de televiziune prin satelit Local HD, World HD sau Family HD la activarea pe 24 de luni împreună cu un abonament de internet Fix Net 4G achiziționat pe 24 de luni sau împreună cu un abonament de voce mobilă cu o valoare mai mare de 8€ (40 lei) pe 24 de luni. Discountul este disponibil atâta timp cât serviciile rămân active conform contractului semnat.

Se acordă 15 lei reducere la taxa lunară pentru abonamentele de televiziune prin satelit Local HD, World HD sau Family HD la activarea pe 24 de luni împreună cu un abonament de internet Fix Net 4G achiziționat pe 24 de luni și un abonament de voce mobilă cu o valoare mai mare de 8€ (40 lei) tot pe 24 de luni. Discountul este disponibil atâta timp cât serviciile rămân active conform contractului semnat.

În plus, la activarea până la 17 ianuarie 2022 a unui abonament de TV prin satelit World HD sau Family TV pe 24 de luni, se oferă un discount lunar suplimentar de 5 lei. După cele 24 de luni, discountul se dezactivează și se vor aplica tarifele conform ofertei contractate.

Factura pentru serviciul TV prin satelit se compune din taxele lunare de abonament și cele reprezentate de chiria pentru echipamentul HD.

Cursul de referință utilizat pentru stabilirea prețurilor în lei este de 5 RON/EURO. Acesta poate suferi modificări.

Accesul la canale este permis doar de pe teritorul României și doar pentru uzul personal, fiind interzisă utilizarea în spații publice. Lista canalelor incluse în oricare dintre abonamente poate fi modificată. Pentru lista actualizată consultă pagina noastră.

Pentru instalarea și activarea primului abonament de televiziune prin satelit pe 24 luni impreuna cu un abonament de voce sau a unui abonament Fix Bet 4G8 sau Fix Net 4G 10, nu plătești nimic. Pentru abonamentele următoare sau contracte încheiate pe 12 luni plătești taxele de mai jos:

  • Taxa de instalare de 20 €
  • Taxa de activare de 20 €

Dacă ulterior instalării inițiale vrei să folosești serviciul pentru două televizoare, trebuie să închiriezi un receiver suplimentar și să achiți taxa de activare suplimentară, în valoare de 10 €.

Opțiunile Hungarian HD, SuperNights HD, HBO HD, HBO GO, MAXPAK HD, Cinemax HD se pot activa oricând în timpul lunii de facturare, pentru o perioadă minimă de 3 luni, și se pot dezactiva ulterior doar la data de facturare.

Da, canalele HD sunt disponibile pe orice tip de televizor, oferind calitate superioară a imaginii. Pentru a te bucura de toate beneficiile tehnologiei HD, îți recomandăm să folosești un televizor HD (HD ready sau full HD, LCD, plasmă sau LED).

Pentru a folosi TV prin satelit pe două sau trei televizoare, trebuie să închiriezi unul sau două receivere suplimentare și să achiți, o singură dată, taxa de activare suplimentară în valoare de 9,92 €. Vei achita aceasta taxă doar dacă vei adăuga echipamentele suplimentare ulterior instalării inițiale.

Dacă vrei să urmărești Home TV prin satelit pe mai mult de 3 televizoare, trebuie să activezi un abonament nou.

De asemenea, cu serviciul de televiziune prin satelit poți urmări posturi TV pe smartphone, tabletă sau calculator, prin intermediul aplicației Orange TV Go sau pe tvgo.orange.ro, dintre care maxim două dispozitive pot funcționa în același timp.

Cu abonamentul tău TV prin satelit ai acces pe smartphone, tabletă sau laptop la o o parte din canalele TV incluse in abonamentul tău.
Prin Movie Go Unlimited, beneficiul inclus în oferta ta TV, ai acces la peste 500 de filme și episoade, inclusiv la îndrăgitele animații Disney. Acesta se va activa automat la prima autentificare în aplicația Orange TV Go sau pe site-ul tvgo.orange.ro, folosind datele contului Orange pe care ai asociat abonamentul tău TV. La sfârșitul perioadei contractuale, beneficiul Movie Go Unlimited se va dezactiva automat.
Pentru a asocia abonamentul TV pe un cont online, trebuie să parcurgi pașii de mai jos:

Pasul 1: Creează-ți un cont online asociat abonamentului TV prin satelit

Dacă ai deja un cont online creat cu un număr de telefon de pe același cod de abonat, intră în contul tău, în secțiunea "abonamente și opțiuni", tabul "utilizatori Orange TV Go" și alege să folosești serviciul TV prin satelit cu numele tău de utilizator. Vezi aici pașii care trebuie urmați.

Dacă nu ai încă un cont online Orange, intră pe www.orange.ro/contul-meu și creează-ți unul acum. Apoi urmează pașii de aici.

Traficul de internet inclus în abonamentul tău Orange Home TV prin satelit poate fi folosit în aplicația Orange TV Go. Pentru aceasta trebuie să asociezi abonamentul TV prin satelit pe un cont online Orange care a fost creat cu un număr de telefon de voce sau de date.

Pasul 2: Descarcă aplicația Orange TV Go din Google Play sau App Store sau intră pe tvgo.orange.ro de pe un computer, și autentifică-te cu datele contului Orange

Vei avea astfel acces la o parte din canalele TV incluse în abonamentul tău, pe toate dispozitivele tale. Serviciul Orange TV Go poate fi folosit pe maxim 3 dispozitive, dintre care maxim 2 pot funcționa în același timp.

Verifica aici lista de canale disponibile prin Orange TV Go.
Canalele PRO TV HD, PRO X HD, PRO 2 HD, PRO CINEMA, PRO GOLD si PRO INTERNATIONAL nu pot fi accesate pe televizor cu aplicatia Orange TV Go pentru Smart TV sau pe laptop pe tvgo.orange.ro. Ele pot fi vizionate doar pe smartphone si tableta cu aplicația Orange TV Go.

Dacă abonamentul tău TV prin satelit îți oferă acces la Voyo și Antena Play, atunci conținutul disponibil în aceste servicii poate fi accesat utilizând numele de utilizator și parola contului tău online Orange, folosind aplicațiile mobile Voyo sau Antena Play disponibile în App Store sau Google Play sau direct pe calculator accesând paginile www.antenaplay.ro sau www.voyo.ro.

Abonamentul standard la Voyo sau Antena Play costă 3 € /lună dacă este achiziționat direct de la furnizori, prin SMS Premium.

Apelează Serviciul Clienți la 300 (gratuit din rețeaua Orange) sau 0374300300 (tarif standard) sau întreabă un reprezentant de vânzări din magazinele Orange.