×

Din 1 ianuarie 2021, Orange Young nu mai este disponibil pentru personalizarea de noi opțiuni. Cele deja activate până la această data, îți vor rămâne în cont și le vei putea folosi atunci când reîncarci cu credit.

Configuratorul Orange Young

Cu opțiunile Orange Young îți personalizezi oferta cu minutele, SMS-urile sau traficul de internet de care ai nevoie. În plus, poți configura oricând o nouă opțiune astfel încât să te bucuri mereu de cartela ta PrePay.

Gestionezi totul online, inclusiv configurarea, activarea ofertei și chiar plata direct din contul tău Orange.Accesează configuratorul

Hai pe YOXO!

Abonamentul 100 % digital, cu prețuri mici la net.

Cu ce vine nou?

 • Faci totul online, direct din aplicatia dedicata
 • Ai preturi reduse la abonamente
 • Reconfigurezi lunar netul, in functie de nevoile tale
 • Primesti banii inapoi pe netul neconsumat
 • Renunti cand vrei, fara obligatii

Întrebări frecvente

Aceasta este o ofertă pentru tineri, valabilă exclusiv online în cadrul programului Orange Young, dacă ai între 16 și 35 de ani. Pentru a configura oferta potrivită pentru nevoile tale de comunicare, urmează pașii de mai jos.

Pasul 1: Configurează opțiunea online

Alege traficul de internet, minutele și SMS-urile naționale sau internationale de care ai nevoie. Și pentru a fi cât mai informat în privința ofertei, găsești aici câteva informații utile înainte de a porni la drum. Când ai terminat de configurat, apasă butonul “vreau oferta” și vei fi redirecționat către contul tău Orange.

Pasul 2: Intră în contul tău Orange sau creează-ți unul acum

Aici vei parcurge ultimii pași pentru configurarea opțiunii. Dacă nu ai deja un cont online, îți poți crea unul acum. În plus, aici vei găsi detalii despre consum, vei putea să îți reîncarci cartela, să activezi sau să dezactivezi opțiuni și servicii sau îți poți modifica lunar oferta configurată.

Pasul 3: Alege numărul pe care activezi opțiunea și confirmă modificarea

Selectează numărul pe care dorești să activezi opțiunea, apoi confirmă că vrei să activezi oferta pe numărul respectiv. Aceasta se va activa dacă ai suficient credit în cont, iar dacă nu, apasă pe reîncarcă pentru a îți reîncărca contul.

Accesează configuratorul

Pentru orice opțiune creată cu ajutorul Configuratorului Orange Young primești nelimitat minute și SMS-uri în rețea.

Oferta este disponibilă în perioada 15 noiembrie 2018 - 31 martie 2020, cu posibilitate de prelungire. Opțiunea configurată se reactivează automat la fiecare 30 de zile, dacă ai în cont un credit minim egal cu contravaloarea opțiunii.

Dacă dorești să modifici opțiunea configurată activă, creează-ți noua opțiune în configurator, iar cea existentă se va dezactiva automat. În momentul în care opțiunea veche se dezactivează automat, beneficiile acesteia vor fi disponibile până la data lor inițială de valabilitate. În cazul în care dezactivezi o opțiune de internet, vei pierde beneficiile neutilizate.

Dacă vrei să dezactivezi opțiunea, trebuie să te autentifici în aplicația "Contul meu", apoi să dezactivezi opțiunea din secțiunea "creează opțiune". Poți face această modificare și prin apel gratuit la *100#, ramura "Contul meu".

Beneficiile incluse în opțiune sunt valabile 30 de zile și pot fi folosite doar în perioada activă a contului PrePay. Poți verifica oricând valabilitatea opțiunilor prin apel gratuit la 333.

Cu câteva zile înainte de expirarea valabilității opțiunii, vei primi un SMS care te va anunța să-ți reîncarci contul pentru a beneficia în continuare de opțiune. După expirarea valabilității opțiunii, dacă aceasta nu s-a reactivat automat ca urmare a lipsei creditului suficient în cont, trebuie să efectuezi mai întâi o reîncărcare, apoi să te autentifici în aplicația "Contul meu" și să reactivezi opțiunea din secțiunea “creează opțiune” sau să apelezi gratuit *100#, ramura "Contul meu".

 • Poți folosi minutele internaționale către fix pentru apeluri către rețele fixe și mobile din SUA și Canada și pentru apeluri către rețele fixe din Uniunea Europeană, cu excepția Estoniei, Letoniei, Lituaniei și a prefixelor din listă
 • Poți folosi minutele către mobil pentru a apela numere din țări ale Uniunii Europene, cu excepția Estoniei, Letoniei, Lituaniei și a prefixelor din listă
 • După terminarea minutelor incluse în opțiunea creată, vei fi taxat cu 0,18 euro credit/minut național
 • Poți verifica lista completă a tarifelor standard care se aplică după terminarea beneficiilor din opțiune sau pentru consumul direct din credit aici
 • Primul minut din convorbire este indivizibil, apoi vei fi taxat la secundă
 • Minutele neconsumate într-o lună nu se reportează

Pentru a verifica numărul minutelor, mesajelor scrise și traficul de internet disponibil, precum și data valabilității, apelează gratuit 333 sau *133# sau intră în contul tău. Vei primi informații actualizate dacă în prealabil ai închis sesiunea de net, sau dacă a trecut minim o oră de la ultima accesare a internetului.

După terminarea traficului inclus poți activa pachete de 100 MB cu doar 0,50 euro credit. Pentru aceasta, trimite un SMS gratuit la 321, cu textul "REFILL", oricând în decursul celor 30 de zile de la activarea ofertei prin configurator. După expirarea celor 30 de zile, traficul adițional va fi taxat conform ofertei curente.

Dupa terminarea traficului de internet inclus in optiune, ești tarifat cu 0,50 euro credit/1 MB.

Beneficiezi de trafic de internet la viteze 4G sau 3G+ de până la 150 Mbps download și până la 50 Mbps upload pentru 4G, respectiv 43,2 Mbps download și până la 5,76 Mbps upload pentru 3G+.

Vitezele de internet depind de parametrii tehnici ai rețelei și specificațiile dispozitivului folosit și nu pot fi garantate de operator. Orange permite accesul la orice tip de trafic, servicii, aplicații sau conținut, fără limitari, blocări sau tratamente preferențiale. Ai acces gratuit la viteze 4G, dacă alegi în cadrul opțiunii internet pe mobil.

Dacă nu ai o opțiune activă, vei naviga pe internet la viteze de până la 3,6 Mbps.

Pentru a naviga pe net la viteze 4G, ai nevoie:

 • De un dispozitiv compatibil (modem, tabletă sau smartphone)
 • De o opțiune care să îți ofere acces la această tehnologie
 • Să te afli în aria de acoperire; dacă nu ești în aria de acoperire 4G, te vei conecta la viteze 3G+
 • De o cartelă SIM specială pe care o poți obține gratuit din orice Orange shop

Opțiunea personalizată PrePay pe care o creezi cu ajutorul Configuratorului Orange Young trebuie să fie în valoare de cel puțin 5 euro credit.

Termeni și condiții de folosire a configuratorului Orange Young