Orange Young

Configurator

(re)creează-ți abonamentul sau opțiunea PrePay așa cum îți dorești

oferta recomandată
Orange Young

1 GB internet pe mobil la viteze 4G, minute și SMS-uri nelimitate în rețea, minute și SMS-uri naționale incluse

vezi detalii

 

alte beneficii

mai mult internet în funcție
de oferta aleasă

vezi detalii

recondiționate

Alege telefonul reconditionat preferat. Economisești bani și primești garanție 12 luni.

vezi detalii

termeni și condiții de folosire a programului Orange Young

Programul Orange Young este disponibil pentru cetățenii români, abonați persoane fizice cu vârste între 18 și 35 de ani, și pentru utilizatorii PrePay între 14 și 35 de ani. Orange România își rezervă dreptul de a exclude din programul Orange Young clienții care folosesc coduri numerice ale altor persoane pentru activarea ofertelor.
Pentru a putea activa ofertele din cadrul programului Orange Young, utilizatorul își exprimă acordul ca S.C. Orange România S.A. să prelucreze codul numeric personal. Pentru aceasta, utilizatorii PrePay trebuie să acceseze ramura aferentă pentru înscriere în program din meniul Self Care (*100#)și să introducă codul numeric personal, să acceseze site-ul www.orange.ro/young sau se pot înscrie în program din contul online Orange. Ofertele dedicate utilizatorilor PrePay din programul Orange Young nu pot fi activate fără înscrierea în prealabil în program pe baza codului numeric personal.  
În cazul în care ai introdus incorect codul numeric personal te rugăm să ne contactezi cât de curând posibil. Furnizarea unui cod numeric care nu îți apartine este considerată fraudă.
Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, S.C. Orange România S.A. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care le furnizezi. În acord cu Legea nr. 677/2001, ai dreptul de acces la date și de a interveni asupra lor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a te adresa justiției. Totodată, ai dreptul să te opui prelucrării codului numeric personal sau să ceri ștergerea acestuia. Pentru exercitarea acestor drepturi, poți trimite o cerere scrisă, datatăși semnată, la sediul S.C. Orange România S.A. situat în bd. Dimitrie Pompei, nr. 9-9A, sector 2, București.

sus