Felicia, înainte de toate

Felicia, înainte de toate

7.20 / 10 (IMDB rating)
Premiera.
2009
Director.
Răzvan Rădulescu,Melissa de Raaf
Distributie.
Ileana Cernat,Ozana Oancea,Vasile Mentzel, Gelu Nitu,Victoria Cociaș,Ionut Kivu
Gen.
Dramă
Durata.
120 minute

Sinopsis

Felicia, înainte de toate

"Felicia, înainte de toate" este o poveste amară și pe alocuri amuzantă, despre cum 19 ani de lipsă de comunicare, concentrați într-o singură zi, pot dezbina o familie.

Ziua de plecare a Feliciei (după vizita făcută în fiecare an familiei ei din București) este, ca întotdeauna, foarte agitată. Felicia începe prea târziu să-și strângă lucrurile, mama face un mic dejun copios, iar tatăl se teme că nu va mai trăi să-și vadă fiica din nou.

În plus, Iulia sună să anunțe că nu mai ajunge la timp să își ducă sora la aeroport. În timp ce taxiul își face loc prin aglomerația din București, Felicia și mama ei înțeleg că vor pierde avionul. Încercând să își reprogrameze zborul, Felicia trebuie să înfrunte cele două familii (fostul soț și copilul în Olanda, așteptând-o să se întoarcă la timp) și tatăl și sora, care încearcă amândoi să fie de ajutor în felul lor.

Toate acestea și întreruperea comunicării cu mama ei arată drumul dureros pe care l-a parcurs Felicia în cei 19 ani de stat departe de familia ei.

Alte filme romanesti