Vizualizeaza cosul Finalizeaza
×

Amintirile mele,
mereu în siguranță

Orange Cloud

Orange Cloud

Acest serviciu este disponibil doar pentru clienții Orange România.

Acest serviciu este disponibil doar pentru clienții Orange România.

Dacă ești abonat Orange sau utilizator de cartelă Orange PrePay, îți poți păstra în siguranță, într-un spațiu de stocare online, toate datele importante de pe smartphone-ul, tableta sau calculatorul tău, cu Orange Cloud. Astfel, vei avea pentru pozele, videoclipurile, lista de contacte și multe alte date digitale un backup online, într-un singur loc, la care ai acces ori de câte ori ai nevoie.

Accesează cloud.orange.ro și autentifică-te cu datele tale My Orange, apoi îți vei putea grupa automat în Orange Cloud fișierele în fluxuri de poze, videoclipuri, muzică și documente, astfel încât să găsești repede ceea ce ai nevoie.

Descarcă aplicația pentru iOS sau Android și autentifică-te cu datele tale My Orange, apoi cu Orange Cloud îți grupezi automat fișierele în fluxuri de poze, videoclipuri, muzică și documente, eliberând astfel spațiu de stocare pe telefonul tău. Creează-ți un grup de prieteni în Orange Cloud, iar membrii vor avea acces la toate pozele, videoclipurile sau documentele încărcate în acest grup. În plus, vei putea împărtăși rapid pe rețelele de socializare pozele preferate.

Descarcă aplicația pentru calculator de pe cloud.orange.ro si apoi vei putea să salvezi în cloud doar fișierele care vrei să fie în siguranță. Opțiunea sincronizare selectivă este ușor accesibilă chiar din ecranul de început al aplicației, astfel încât să ai mai mult spațiu de stocare pe calculatorul tău.

Cât costă?


Orange Cloud Unlimited


 • Spațiu de stocare în cloud nelimitat
 • Ai back-up pentru contacte, poze, filmulețe, documente, muzică
 • Ai propriul blog de fotografii pentru pozele și filmulețele tale preferate
 • Editezi poze, creezi meme-uri, adaugi stickere și efecte imaginilor tale
 • Cauți și grupezi pozele după obiectele din imagine
 • Creezi montaje video cu muzică și efecte, apoi le partajezi cu prietenii
 • Ai copii de rezervă pentru restaurarea mesajelor text, a istoricului de apeluri și a aplicațiilor instalate

 • 3 €/lună
 • Activarea opțiunii se face prin SMS la 321 cu textul “CLOUD”

*Utilizatorul poate încărca maxim 25 GB pe săptămână.

Orange Cloud Unlimited

Nelimitat spațiu de stocare


Taxă lunară (euro cu TVA):
2,52 euro credit/lună Activarea opțiunii se face prin SMS la 321 cu textul “cloud nelimitat”.

Orange Cloud 500 GB


 • 500 GB spațiu de stocare* pentru pachetele Orange Love cu abonament de internet Fibră 500
 • Opțiune inclusă gratuit tuturor clienților ce își activează un pachet Orange Love în perioada 1 februarie – 15 iunie 2018
*Utilizatorul poate încărca maxim 25 GB pe săptămână.

Orange Cloud Unlimited


 • Spațiu de stocare nelimitat* pentru pachetele Orange Love cu abonament de internet Fibră 1000 sau Office Net 1000
 • Opțiune inclusă gratuit tuturor clienților ce își activează un pachet Orange Love în perioada 1 februarie – 15 iunie 2018.
*Utilizatorul poate încărca maxim 25 GB pe săptămână.

Întrebări frecvente

Pentru a putea accesa și utiliza serviciul Orange Cloud, ai nevoie de un abonament Orange sau de o cartelă Orange PrePay, un cont online Orange, un dispozitiv compatibil cu aplicația Orange Cloud și de activarea opțiunii Orange Cloud Nelimitat. Costul lunar al acestei opțiuni este 3 euro (inclusiv TVA).

Orange Cloud este disponibil atât abonaților Orange persoane fizice sau juridice, cât și clienților Orange PrePay.

Traficul efectuat de aplicația Orange Cloud este nelimitat și gratuit atâta timp cât sunt disponibile resurse de internet în pachet. Acest trafic efectuat în Roaming în SEE se scade din limita de consum a serviciilor de date în Roaming în SEE. După consumarea resurselor de internet incluse în pachet sau după depășirea limitei de consum servicii date în Roaming în SEE se va aplica tariful aferent serviciilor de date conform abonamentului pentru tot traficul, inclusiv traficul către aplicațiile incluse în Pachet.

Odată ce ai activat o opțiune Orange Cloud pe numărul tău, trebuie:

 • Să instalezi aplicația pe tableta sau smartphone-ul tău din Play Store, App Store sau Microsoft Store
 • Să descarci aplicația pentru Windows sau Mac, apoi să instalezi aplicația pe calculatorul tău
 • Să intri în contul tău Orange sau să îți creezi unul nou. Dacă ai uitat parola sau numele de utilizator, le poți recupera de pe orange.ro/contul-meu.

Prima sincronizare a conținutului de pe smartphone, tabletă sau calculator cu Orange Cloud poate dura mai mult, în funcție de numărul și dimensiunea fișierelor tale. Îți recomandăm să folosești o conexiune Wi-Fi pentru a economisi bateria.

De asemenea, poți accesa Orange Cloud din browser, astfel:

La reînnoirea contractului opțiunea Orange Cloud va fi automat dezactivată. Te vom informa despre aceasta printr-un SMS. Dacă dorești, îți poți activa opțiunea Orange Cloud Nelimitat pe noul abonament. Costul lunar al opțiunii este 3 euro (inclusiv TVA). Activarea opțiunii Cloud Nelimitat se poate face prin trimiterea unui SMS cu mesajul CLOUD la numărul 321.

La finalizarea perioadei minime contractuale sau la dezactivarea oricărui abonament din pachetul Orange Love (de voce mobilă, internet prin fibră sau TV prin cablu), opțiunea Orange Cloud oferită gratuit se va dezactiva automat. Vei avea la dispoziție 30 de zile pentru a descărca conținutul stocat.

Poți consulta Termenii și condițiile de utilizare aici.