Vizualizeaza cosul Finalizeaza
×

Termeni și Condiții generale privind furnizarea și utilizarea Serviciilor Panelului "Customer Voice”

SECȚIUNEA 1 – TERMENI ȘI CONDIȚII PENTRU SERVICII PANEL CUSTOMER VOICE

Acest document descrie Termenii și Condițiile (“T&C”) aferente Serviciilor Panelului Customer Voice.

ACCEPTAREA TERMENILOR: Înainte de a utiliza oricare dintre serviciile de Customer Voice panel, Orange România recomandă utilizatorului să citească cu atenție și să accepte următorii termeni și condiții care trebuie citite împreună cu Politica noastră de confidențialitate (Secțiunea 2) și sunt actualizate periodic și revizuite, după necesitate. Vă rugăm să rețineți faptul că participarea dumneavoastră la un chestionar sau utilizarea oricărui serviciu va constitui acceptarea de către dumneavoastră a acestor T&C, precum și a Politicii noastre de confidențialitate. În consecință, acceptarea dumneavoastră reprezintă acordul cu T&C.

Panelul Customer Voice este un panel deschis pentru clienții Orange România care, după îndeplinirea anumitor condiții, se pot înregistra în mod voluntar pe site-ul nostru ("Membri panel"). Un membru al Panelului poate participa apoi la sondaje operate de Orange România sau parteneri ai Orange România sau companii partenere Cint, care realizează sondaje utilizând platforma Cint. Membrii Panelului sunt îndreptățiți să beneficieze de recompensele descrise în Secțiunea 8 - "Politica de recompense" pentru participarea la activitățile de completare a sondajelor postate in Panel.

Definiții

Atunci când sunt folosiți în aceste T&C, următorii termeni și următoarele expresii vor avea sensurile descrise mai jos.

"Membru panel activ" se referă la un membru Panel care: (a) a participat la un sondaj sau la orice alt serviciu, cel puțin o dată pe parcursul ultimelor douăsprezece (12) luni; sau (b) a actualizat profilul sau informațiile de membru cel puțin o dată în ultimele douăsprezece (12) luni.

"Serviciul de urmărire publicitate online" se referă la serviciul comandat sau acceptat de un utilizator care poate urmări comportamentul online al unui astfel de utilizator, cum ar fi site-urile accesate și campaniile online la care a fost expus acesta.

"Legislația aplicabilă" se referă la orice legislație, legi și reglementări internaționale și / sau locale aplicabile, în legătură cu situațiile / faptele care decurg din prezentul document.

"Conținut" se referă la informațiile disponibile pe un site de sondaj, pe site-ul nostru de Panel sau pe un site partener.

Customer Voice” se referă la Panelul nostru accesibil clienților Orange România care, după îndeplinirea anumitor condiții, pot să se înregistreze în mod voluntar pe site-ul nostru ("Membri Panel"). Un membru al Panelului poate participa la sondaje operate de Orange România sau parteneri ai Orange România sau companii partenere Cint, care realizează sondaje utilizând platforma Cint. Membrii Panelului sunt îndreptățiți să primească recompense, așa cum sunt acestea descrise în secțiunea 8 "Politica de recompense", pentru participarea la activitățile Panelului, cum ar fi completarea sondajelor.

Partener Orange România” sau “Partener” se referă la unul dintre partenerii noștri, precum:

 • societatea suedeză Cint AB, număr de înregistrare 556559-8769, Stockholm, Suedia. Cint este un furnizor de platformă, care pune la dispoziție oportunități pentru membrii panelului de a participa la sondaje și de a folosi serviciile
 • societatea lituaniană UAB Syno International, număr de înregistrare 302748928, Vilnius, Lituania. SynoInt este un partener ce furnizează soluții de construire și management ale panelului și asigură integrarea cu platforma oferită de Cint AB
 • companii aflate într-o relație contractuală cu Orange România: clienți persoane juridice, utilizatori ai serviciilor de telecomunicații ale Orange România sau alte companii, care comandă către Orange România servicii de cercetare de piață în cadrul panelului Customer Voice.

Companii partenere Cint” se referă la toate companiile, care activează în diferite domenii de activitate sau companii de cercetare de piață, care pot solicita studii de cercetare de piață în cadrul panelurilor partenere Cint.

"Panel" se referă la un grup de indivizi care au fost de acord să fie invitați și să participe în studii de cercetare sau în studii de piață.

"Membru Panel" se referă la un membru al Customer Voice.

"Site Panel" se referă la site-ul web unde persoanele se pot înregistra pentru a deveni membri ai Panelului.

"Site Partener" se referă la un site web operat de către un partener.

"Date personale" se referă la informații referitoare la o persoană identificată sau identificabilă (adică o persoană fizică, spre deosebire de o entitate juridică sau de altă entitate comparabilă). Persoana identificabilă este persoana care poate fi identificată direct sau indirect, prin referire la un număr de identificare sau la caracteristicile fizice, fiziologice, mentale, economice, culturale sau sociale ale persoanei. NOTĂ: Datele personale pot fi denumite, de asemenea, informații cu caracter personal.

"Conținut restricționat" se referă la informațiile, materialele, produsele și conținutul confidențial și / sau care se află în proprietatea noastră și / sau a unui proprietar de studiu, unui partener și / sau unui licențiator.

Client” se referă la persoanele care dețin o cartelă SIM PrePay sau o cartelă SIM cu abonament de la Orange România.

"Serviciile Customer Voice", “Serviciu” se referă la serviciul furnizat de către noi, care vă permite, ca membru al Panelului, să participați la un sondaj.

"Transmiterile" se referă la toate comentariile, sugestiile, impresiile, ideile și alte informații pe care le transmiteți sau pe care le colectăm când participați la Panel, când răspundeți la un sondaj sau utilizați un serviciu.

"Proprietar sondaj" se referă la proprietarul unui sondaj, și anume Orange România sau parteneri ai Orange România sau companii partenere Cint.

"Site sondaj" se referă la site-ul web unde puteți răspunde la și completa un sondaj.

"Sondajele" se referă la sondaje de cercetare de piață puse la dispoziție de către Orange România sau parteneri ai Orange România sau companii partenere Cint pentru dumneavoastră.

"Site-uri web ale terților" se referă la site-urile web întreținute și / sau operate de către terți.

"Utilizator" se referă la dumneavoastră, în calitate de persoană care utilizează serviciul.

"Conținut utilizator" se referă la tot conținutul, toate materialele, informațiile și comentariile pe care le utilizați, încărcați, postați sau trimiteți sau pe care le colectăm atunci când utilizați serviciul.

"Dumneavoastră" se referă la dumneavoastră ca individ.

"Noi", “Orange” și "Orange România" se referă la ORANGE ROMÂNIA S.A., o societate românească având sediul social în bd. Lascăr Catargiu, nr. 47-53, sector 1, București, România, înregistrată sub nr. J/40/10178/1996 la Oficiul Registrului Comerțului din cadrul Tribunalului București, cu cod unic de înregistrare 9010105, cod TVA RO9010105, cu un capital social subscris și plătit în valoare de 58.310.880,3 lei, contul nr. RO52INGB000115118912 deschis la ING Bank NV Sucursala București.

Condiții privind statutul de membru

Aderarea la Customer Voice este deschisă persoanelor care îndeplinesc cerințele de mai jos. Astfel, pentru a deveni membru, dumneavoastră declarați faptul că următoarele reprezentări și garanții sunt adevărate și corecte în toate privințele:

 • Aveți cel puțin 18 ani
 • Sunteți un client al Orange România, fie cu o cartelă SIM PrePay sau o cartelă SIM pe abonament
 • Numărul dumneavoastră de mobil Orange este activ și nu este suspendat, indiferent de motiv
 • Furnizați o adresă de e-mail validă și sunteți de acord să primiți invitații de participare la sondaje de la Orange România
 • Nu vă veți înregistra de mai multe ori folosind adrese de e-mail diferite sau numere de telefon mobil Orange România diferite
 • Sunteți rezident permanent în România
 • Aveți sau vă veți crea propriul cont Orange Money sau PayPal pentru a putea colecta recompensele dumneavoastră. În cazul în care vă schimbați numărul Orange cu unul nou, va trebui să vă actualizați secțiunea profilului prin logarea în contul dvs.

Orange România poate respinge oricând orice cerere nouă de membru de la orice persoană cu sau fără motiv, la discreția sa. De asemenea, Orange România își rezervă dreptul de a vă închide contul, în cazul în care furnizați informații false despre calitatea de membru sau încălcați în alt mod aceste T&C.

Înregistrarea în panel

Pentru a deveni membru al panelului Customer Voice, trebuie să vă înregistrați pe site-ul de Panel și să furnizați informații obligatorii, precum numărul dumneavoastră de telefon mobil Orange, adresa de e-mail, parola, județul, anul nașterii și sexul. Informațiile pe care le furnizați ar trebui să fie adevărate, corecte și complete. Ne rezervăm dreptul de a restricționa sau de a interzice accesul dumneavoastră la serviciu sau participarea la un studiu dacă furnizați informații sau avem motive să suspectăm că informațiile pe care le-ați furnizat nu sunt adevărate, corecte și complete.

Statutul de membru al Panelului este personal și poate fi utilizat numai de persoana care se înregistrează pentru a fi membru al Panelului. Sunteți responsabil să păstrați confidențial numele de utilizator și parola dumneavoastră și sunteți responsabil pentru orice utilizare, autorizată sau neautorizată, a contului dumneavoastră de membru.

Condiții pentru participarea la sondaje

Când participați la un sondaj și utilizați un site de cercetare, sunteți obligat să respectați acești T&C.

Prin participarea la un sondaj, sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte și complete despre dumneavoastră. Dacă furnizați informații sau avem motive să suspectăm că informațiile pe care le-ați furnizat nu sunt adevărate, corecte și complete, este posibil să nu fiți eligibil pentru un sondaj și, prin urmare, nu veți primi recompense pentru participarea dumneavoastră. Ne rezervăm dreptul de a restricționa sau de a interzice accesul la serviciu sau participarea la un sondaj, dacă furnizați sau avem motive să suspectăm că informațiile furnizate nu sunt adevărate, corecte și complete. În plus, este posibil să vă reziliem calitatea de membru, cu rezultatul că nu veți mai putea participa la alte sondaje.

Sunteți responsabil pentru acțiunile și comunicările efectuate sau transmise către și din contul dumneavoastră.

Utilizarea serviciilor

Participarea la un sondaj și utilizarea altor servicii este voluntară. Serviciile sunt destinate utilizării personale, în scopuri necomerciale, și ne rezervăm dreptul de a schimba, modifica, restricționa sau bloca accesul la toate serviciile sau la orice parte a acestora fără notificare prealabilă în cazul în care utilizarea încalcă prevederile T&C.

Luați act de faptul că accesați, utilizați și / sau participați la servicii în calitate de persoana independentă și că nu se intenționează sau nu se creează nicio relație de agenție, parteneriat, asociere în participațiune, angajat-angajator sau francizor-francizat prin intermediul acestor T&C.

Utilizare neautorizată

Sunteți de acord să NU:

 1. deranjați, interferați cu securitatea sau să abuzați în vreun fel serviciul sau site-ul de cercetare sau orice alte servicii, resurse de sistem, conturi, servere sau rețele conectate la sau accesibile printr-un sondaj sau pe un site de cercetare sau pe site-uri afiliate sau conectate;
 2. folosiți spiders, roboți sau alte tehnici automate de extragere a datelor pentru a cataloga, a descărca, a stoca sau a reproduce în alt mod sau a distribui datele sau conținutul disponibil în legătură cu serviciul sau, în alte moduri, manipula rezultatul unui sondaj;
 3. întreprindeți acțiuni care să interfereze cu site-ul de Panel, cu siteurile de sondaj sau cu un site de partener sau cu utilizarea unor astfel de site-uri, inclusiv, dar fără a se limita la, supraîncărcarea ("crashing") a unui site web;
 4. trimiteți sau transmiteți viruși, date corupte sau orice alt cod, fișier sau informații dăunătoare, perturbatoare sau distructive, inclusiv, dar fără a se limita la, programe spion, malware și troieni;
 5. colectați date personale ale altor utilizatori ai serviciilor;
 6. transmiteți email-uri nesolicitate, precum promoții și reclame pentru produse sau servicii;
 7. deschideți, folosiți sau gestionați mai mult de un (1) cont de membru al Panelului;
 8. folosiți sau să încercați să folosiți contul unui alt utilizator, fără autorizare, sau să creați un cont în baza unei identități false;
 9. încercați să obțineți acces neautorizat la un sondaj sau un site de sondaj sau părți ale unui sondaj sau site de sondaj care sunt restricționate în ce privește accesul general;
 10. fabricați sau mascați identitatea dumneavoastră reală;
 11. copiați o porțiune / porțiuni ale site-ului de Panel, ale site-ului de sondaj sau ale unui site partener și să o afișați pe un alt site sau media sau să alterați aspectul site-ului de Panel, site-ului de sondaj sau site-ului unui partener;
 12. stabiliți legături de la un site web la site-ul de Panel, un site de sondaj sau un site de partener sau la servicii, fără consimțământul nostru prealabil scris;
 13. postați sau transmiteți orice tip de materiale sau conținuturi amenințătoare, calomnioase, defăimătoare, obscene, pornografice, scandaloase sau inflamatorii;
 14. utilizați orice limbaj agresiv, abuziv sau obscen într-un sondaj sau pe site-ul de Panel;
 15. vă angajați în orice activitate frauduloasă, incluzând, dar fără a se limita la, efectuarea aceluiași sondaj de mai multe ori, transmiterea informațiilor false în timpul procesului de înregistrare, transmiterea unor date falsificate sau neadevărate despre sondaj, răscumpărarea sau încercarea de a răscumpăra recompensele prin metode false sau frauduloase, prin manipularea sondajelor;
 16. inversați vreun aspect al unui serviciu sau să întreprindeți acțiuni care ar putea dezvălui sau revela codul sursă sau ocoli sau eluda măsurile sau controalele utilizate pentru a interzice, restricționa sau limita accesul la orice pagină web, conținut sau coduri, cu excepția cazurilor în care legea aplicabilă permite aceste situații;
 17. vă angajați în orice activități ilegale care pot fi conectate cu un site de sondaj sau site-ul de Panel;
 18. utilizați Conținut restricționat prin încălcarea acestor T&C;
 19. încurajați și / sau sfătuiți vreun individ, inclusiv, dar fără a se limita la, membrii Panelului, membri non-Panel sau oricare dintre reprezentanții noștri, în vederea comiterii unor acțiuni care contravin T&C;
 20. distribuiți și faceți public conținutul sondajelor, buletinului de știri, profilului de cont sau orice alte comunicări care se referă la acest serviciu, fără autorizația prealabilă scrisă a Orange România.

Conținut restricționat

Dacă nu se specifică altfel, toate materialele, inclusiv, fără limitare la, toate conceptele, textele, desenele, grafica, schițele, fotografiile, videoclipurile, muzica și sunetele și toate mărcile comerciale, mărcile de servicii și denumirile comerciale utilizate într-un sondaj și / site-ul de sondaj, site-ul Panelului sau site-ul partenerului, precum și selecția și modalitățile acestuia, sunt supuse drepturilor de proprietate intelectuală, inclusiv drepturile de autor, mărcile comerciale și brevetele sau dreptul de a aplica pentru înregistrarea lor oriunde în lume, deținute sau licențiate de către noi, proprietarul unui sondaj, un partener sau alte terțe părți care sunt proprietarii respectivi, sau controlează acest conținut restricționat.

Când utilizați un serviciu sau participați la un studiu, este posibil să fiți expus la un conținut restricționat. Nu vi se acordă drepturi asupra conținutului restricționat și toate drepturile de proprietate intelectuală sunt rezervate în mod expres. Nu este permisă utilizarea, divulgarea, descărcarea, copierea, distribuirea sau reproducerea (inclusiv postarea pe orice site web, social media sau blog) a conținutului restricționat sau a subiectului conținutului restricționat. Sunteți informat de și recunoașteți faptul că vom coopera pe deplin cu toate cererile de divulgare (inclusiv, dar fără a se limita la dezvăluirea identității dumneavoastră) ale autorităților competente.

Puteți utiliza un serviciu, puteți participa la un sondaj și puteți utiliza un site de sondaj sau un site partener într-o manieră care nu încalcă drepturile noastre de proprietate intelectuală sau ale unei părți terțe.

Conținutul utilizatorului

Sunteți responsabil pentru tot conținutul dvs de utilizator.

Sunteți, de asemenea, responsabil să obțineți, după caz, aprobările, consimțămintele și / sau autorizațiile acordate de terțe părți pentru utilizarea dumneavoastră și de către dumneavoastră și a conținutului dumneavoastră de utilizator. Conținutul de utilizator poate deveni disponibil public și distribuit unor terțe părți, inclusiv, dar fără a se limita la, clienții noștri, clienții clienților noștri, proprietarii de sondaje, partenerii și furnizorii de servicii terțe. Vă veți asigura de faptul că acest conținut de utilizator nu conține material al unei terțe părți cu drepturi de autor sau de marcă comercială, inclusiv audio, video, imagini sau asemănarea cu oricine altcineva decât dumneavoastră, cu excepția cazului în care ați obținut aprobările, consimțămintele și / sau autorizațiile de la astfel de terți, necesare pentru utilizarea de către dumneavoastră și de către noi a acestui conținut de utilizator.

Nu veți primi compensații pentru niciun tip de conținut de utilizator.

Utilizând, încărcând, afișând, prezentând sau autorizându-ne să colectăm (astfel de permisiuni considerate acordate în urma utilizării de către dumneavoastră a serviciului relevant) conținutul de utilizator în legătură cu serviciile, ne acordați drepturi și licențe perpetue, irevocabile, nelimitate, licențiate, la nivel mondial, fără drepturi de autor pentru a edita, a copia, a transmite, a publica, a afișa, a crea materiale derivate, a reproduce, modifica, distribui și utiliza în alt mod conținutul dumneavoastră de utilizator, la discreția noastră. Nu veți primi nicio compensație pentru conținutul dumneavoastră de utilizator sau pentru utilizarea acestuia de către noi, cu excepția cazului în care este în mod expres convenit.

Politica de recompense

Dacă răspundeți și finalizați cu succes un sondaj, puteți obține recompense, cum ar fi recompense monetare sau date mobile în programul nostru de recompensare. Recompensele pe care le-ați câștigat sunt personale și nu le puteți transfera nimănui. Recompensele dumneavoastră vor fi valabile și rambursabile pentru o perioadă de [douăzeci și patru (24)] luni de la ultimul sondaj completat. Orice recompensă care nu a fost răscumpărată de către dumneavoastră poate fi revocată de către noi.

La începutul unui sondaj veți primi informații despre tipul de recompensă și / sau suma pe care le-ați putea câștiga. Nu acceptăm să fim răspunzători sau responsabili în nici un fel pentru consecințele sau obligațiile fiscale care pot apărea ca urmare a recompenselor emise sau răscumpărate. Dacă încălcați prevederile T&C, puteți pierde toate recompensele pe care le-ați câștigat. Nu acceptăm și nu ne asumăm nicio răspundere față de dumneavoastră în legătură cu recompensele pe care le-ați câștigat.

Pentru fiecare studiu completat, vei primi o recompensă financiară. Valoarea acesteia este variabilă și în conformitate cu practica internațională, depinzând de factori precum: numărul de întrebări din studiu și dificultatea acestora. În medie, te poți aștepta să câștigi 0.3 euro pentru un studiu de 7-10 minute. După ce ai atins pragul de câștig cumulat de 5 euro, vei putea retrage banii prin intermediul serviciului Orange Money sau Paypal.

Actualizări de profil

Membrii Panelului sunt de acord să ne notifice prompt orice modificare privind informații conținute în profilul de membru al acestora. Membrii Panelului sunt de acord să revizuiască și să actualizeze, dacă este necesar, profilurile de membru, nu mai puțin de o dată la douăsprezece (12) luni. Un membru al Panelului poate actualiza, corecta și / sau șterge informațiile conținute în profilul său de membru prin accesarea contului său de membru al Panelului aici.

Politica de renunțare

Membrii Panelului pot să alege să nu mai utilizeze oricare sau nici unul dintre servicii (inclusiv, dar fără a se limita la primirea de invitații de participare la sondaje, buletine de știri sau comunicări) în orice moment prin: (a) urmărirea procedurilor de dezabonare descrise pe site-ul panelului relevant sau site-uri relevante sau cu ajutorul informațiilor cuprinse într-un e-mail primit de la noi; sau (b) contactând Centrul de clienți Orange, descrise aici.

Vom depune eforturi rezonabile pentru a răspunde fiecărei solicitări într-o perioadă rezonabilă de timp după primirea acesteia. La finalizarea serviciilor, datele de contact ale unui membru al Panelului vor fi eliminate din toate listele de comunicare sau de contact referitoare la serviciul (serviciile) terminate. Rețineți că este posibil să dureze câteva zile pentru a finaliza eliminarea și, în decursul acestui interval de timp, este posibil să primiți mesaje de la noi care au fost create sau compilate înainte de exprimarea opțiunii de renunțare.

Link-uri

În legătură cu utilizarea dumneavoastră a serviciului, este posibil să vă puteți lega sau conecta la un site web terț. Vă rugăm să rețineți că nu susținem niciun site web sau produse, servicii și / sau oportunități oferite de terți, prin intermediul sau în legătură cu un astfel de site terț. Revedeți cu atenție toate politicile și termenii aplicabili acestor site-uri terță parte.

Comunicările cu noi

Toate comunicările (cu excepția informațiilor personale) și conținutul de utilizator trimise sau transmise de dumneavoastră către noi, prin poștă electronică sau altfel sau colectate în alt mod de către noi, vor fi tratate ca fiind informații neconfidențiale și nedisponibile ale dumneavoastră, cu excepția cazului în care specificați altfel fie înainte, fie simultan cu transmiterea sau cu permisiunea dumneavoastră de a colecta astfel de comunicări și conținutul de utilizator. Sunteți de acord că orice astfel de comunicare și conținutul de utilizator pot fi utilizate de către noi la propria noastră discreție.

Precizări legale

Sunteți de acord în mod expres că participarea dumneavoastră la un sondaj și utilizarea serviciului și navigarea site-ului nostru Panel, a unui site de sondaj sau a unui site de partener vă aparține exclusiv, în ce privește riscul și responsabilitățile aferente. În cea mai mare măsură permisă de lege, noi, clienții noștri, proprietarii sondajului, partenerii sau alte părți terțe și directorii noștri, ofițerii, angajații, reprezentanții, agenții, furnizorii terți de conținut și licențiatorii noștri, nu vor face garanții exprese, implicite sau statutare, inclusiv cele referitoare la vandabilitate, adecvare pentru un anumit scop, conform cărora participarea la un sondaj sau utilizarea serviciului, site-ului nostru de Panel, a unui site de sondaj sau site de partener va fi neîntrerupt sau fără erori. În cea mai mare măsură permisă de lege, noi, partenerii sau alte părți terțe și directorii noștri, ofițerii, angajații, reprezentanții, agenții, furnizorii terți de conținut și licențiatorii respectivi nu fac nicio garanție, expresă, implicită sau inclusiv privind vandabilitatea, adecvarea pentru un anumit scop, corectitudinii, fiabilității sau conținutului oricărei informații sau servicii furnizate printr-un sondaj sau prin site-ul nostru, un site de sondaj sau un site de partener, altele decât cele stabilite în mod expres în acești termeni și condiții.

Limitarea răspunderii

În măsura permisă de legislația aplicabilă, noi, proprietarii de sondaje, clienții sau partenerii, terții sau directorii, ofițerii, acționarii, angajații, reprezentanții, contractanții, succesorii sau cesionarii nu suntem răspunzători față de dumneavoastră în niciun fel, inclusiv pentru, fără limitare la, orice aspect legat de acești termeni, serviciul, site-ul nostru, un sondaj, site-ul Panelului nostru sau un site partener sau pentru orice transmitere făcută sau indirectă, specială, punitivă, incidentală, pierderi de profit, pierderi de economii preconizate sau orice alte daune indirecte, indiferent dacă am fost sau nu informați despre probabilitatea sau posibilitatea unor astfel de daune.

Limitarea răspunderii și excluderea răspunderii în acești termeni se vor aplica indiferent de forma acțiunii, în contract, garanție, delict, cvasi-delict, răspundere strictă, neglijență sau alte delicte și vor supraviețui unei încălcări sau unei încălcări fundamentale sau unui eșec în ce privește scopul esențial al contractului sau eșecul unui recurs exclusiv.

Indemnizație

Sunteți de acord să despăgubiți, să apărați și să ne mențineți pe noi, proprietarii de sondaj, clienții și partenerii și alte părți terțe legate, inclusiv directori, ofițeri, acționari, angajați, reprezentanți, contractanți, afiliați, succesori sau mandatari, nerăspunzători pentru daunele, cheltuielile, datoriile și pierderile de orice fel, inclusiv taxele legale, care rezultă, direct sau indirect, din orice încălcare cauzată de dumneavoastră cu privire la termeni.

Modificări

Prin urmare, ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a face modificări la acest document de „Termeni și condiții”. Vă încurajăm să examinați în permanență acest document și vă vom notifica asupra modificărilor aferente. Utilizarea continuă a serviciului sau accesul la un sondaj va constitui o acceptare a amendamentelor termenilor.

Suspendarea, rezilierea și dezactivarea

În plus față de orice alte metode disponibile, putem, fără notificare, proceda la suspendarea și / sau încetarea utilizării și accesului dumneavoastră la serviciu sau a statutului dumneavoastră de membru al Panelului nostru, în cazul în care încălcați termenii sau în cazul în care să utilizați serviciul într-o manieră ilegală sau în cazul în care acționați în alt mod într-o manieră care este, la discreția noastră, inacceptabilă pentru noi, un proprietar de sondaj și / sau un partener. Dacă revocăm dreptul dumneavoastră de a utiliza serviciul și / sau dacă statutul de membru este revocat: (a) vă pierdeți toate drepturile, titlurile și interesele și / sau toate recompensele, nepreluate, efective la reziliere; (b) calitatea de membru al Panelului va fi imediat anulată; (c) accesul și utilizarea serviciului vor înceta imediat; și (d) nu vi se va permite să participați la viitoare sondaje oferite prin intermediul serviciului.

În plus, ne rezervăm dreptul de a dezactiva contul de membru al Panelului: (a) dacă nu mai sunteți un membru activ al Panelului; (b) dacă primim o notificare de escaladare sau o livrare nereușită în comunicarea noastră prin e-mail cu contul dumneavoastră de e-mail; (c) dacă primim o notificare de răspuns "cutie poștală plină" de trei (3) ori în comunicarea noastră prin e-mail către contul dumneavoastră de e-mail (d) dacă nu mai îndepliniți condițiile de participare descrise la paragraful 1.

În cazul unei dezactivări, rezilieri de către dumneavoastră sau încetare a relației de către noi, pierdeți orice recompense pe care le-ați câștigat.

Clauza de separabilitate și cesionare

În cazul în care, din orice motiv, orice termen sau dispoziție din acest document este considerată ca fiind nulă sau inaplicabilă, termenul sau dispoziția respectivă va fi considerată separabilă de restul acestor termeni, iar restul termenilor vor fi interpretați fără referință la termenul neaplicabil.

Nu aveți dreptul să cesionați drepturile și / sau obligațiile care decurg din acestea fără acordul nostru prealabil scris, care poate fi reținut la discreția noastră. Sunteți de acord că putem să cesionăm oricând orice drepturi și / sau obligații care decurg din acești termeni.

Legislația guvernatoare, jurisdicția și tribunalul competent

Orice dispute care decurg din sau în legătură cu acești termeni, inclusiv orice întrebări cu privire la existența, validitatea sau încetarea acestora, vor fi supuse legislației în vigoare în România și jurisdicției exclusive a instanțelor din România.

SECȚIUNEA 2 – POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Această Politică de confidențialitate detaliază ce informații colectează Orange România despre membrii grupului și modul în care folosim aceste informații.

Prin acceptarea Politicii noastre de confidențialitate, vă exprimați aprobarea ca Orange România să colecteze, proceseze și utilizeze datele dumneavoastră personale conform următoarelor condiții.

Date personale

Datele personale reprezintă orice informație referitoare la o persoană identificată sau identificabilă; o persoană identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un număr de identificare sau la unul sau mai mulți factori specifici ai identității sale fizice, fiziologice, psihologice, economice, culturale sau sociale.

Colectarea datelor personale

În timpul înregistrării, vă vom solicita informații obligatorii, care includ numărul dumneavoastră de mobil Orange, adresa de e-mail, parola, codul poștal, anul nașterii și sexul.

După înregistrare, vă puteți angaja voluntar să oferiți informații suplimentare opționale prin intermediul întrebărilor de profilare. Aceste informații pot include informații despre gospodărie și interese personale. Veți primi opțiunea de a distribui aceste informații prin intermediul unor metode diferite pe parcursul experienței dumneavoastră în cadrul grupului:

 • actualizând și completând profilul dumneavoastră și răspunzând la întrebări de profilare când vă logați în contul dumneavoastră, folosind numele de utilizator și parola.
 • răspunzând la întrebările de profil care pot fi adresate înainte sau după finalizarea și / sau încercarea de a finaliza un sondaj.
 • răspunzând la întrebări ocazionale de profilare pe care le putem trimite. Orange vă va informa despre natura acestor sondaje care pot sau nu să fie asociate cu recompense suplimentare.

Cu cât împărtășiți mai multe informații cu noi (și cu cât acestea sunt mai precise), cu atât mai mult vă putem îmbunătăți experiența în cadrul programului, trimițându-vă sondaje personalizate și sporind șansele dumneavoastră de a putea răspunde la ele.

De asemenea, puteți primi sondaje de la Orange România sau parteneri ai Orange România sau companii partenere Cint în care să vi se solicite furnizarea unor informații cu caracter personal (de exemplu numărul de telefon, adresa de e-mail etc). Finalizarea acestor sondaje este întotdeauna opțională și puteți să întrerupeți oricând participarea la un sondaj sau să refuzați să participați la un sondaj, făcând clic pe butonul "Refuz" din invitația la sondaj transmisă prin e-mail.

În anumite situații, datele personale sunt colectate automat de către Orange România. Din considerente tehnice, în vederea furnizării serviciilor, Orange România folosește date de localizare ale antenelor GSM/4G. În plus, Orange România poate colecta date personale prin mijloace automate (cum ar fi cookie-urile, semnale de tip beacon). În acest caz, datele personale pe care le colectează Orange România pot include adresa IP, tipul de browser, sistemul de operare, numărul de identificare al dispozitivului mobil, locația geografică, adrese URL de redirecționare, informațiile despre acțiunile întreprinse sau despre interacțiunea cu sistemele informatice Orange.

Utilizarea informației

Colectăm informațiile care sunt obligatorii la înregistrare, precum și informații voluntare pe care le puteți furniza prin completarea întrebărilor opționale de profilare sau prin răspunsurile la sondajele create de Orange România sau parteneri ai Orange România sau companii partenere Cint. Informațiile pe care ni le furnizați pot fi utilizate din următoarele motive:

 • Să furnizăm sprijin, răspunzând la întrebările și comentariile dumneavoastră despre panel și activitățile dumneavoastră în cadrul grupului.
 • Să vă furnizăm informații, actualizări și anunțuri despre panel (spre exemplu, prin buletine de știri)
 • Să vă trimitem informații administrative, spre exemplu pentru a vă informa despre modificările aduse Termenilor și condițiilor sau politicilor noastre.
 • Să personalizăm experiența dumneavoastră în panel prin îmbunătățirea experienței pe site-uri și trimiterea de sondaje care sunt relevante pentru dumneavoastră.
 • Să procesăm plata recompenselor și donațiilor.
 • Să creăm informații generale agregate despre panel și în scopul promovării grupului nostru către terți, cum ar fi parteneri de afaceri, clienți potențiali și existenți, agenții de publicitate și investitori. Aceste date agregate nu conțin informații specifice identificabile despre niciun membru al grupului.
 • Pentru scopurile noastre de afaceri, cum ar fi dezvoltarea de produse și servicii noi, îmbunătățirea produselor și serviciilor existente, efectuarea cercetărilor de marketing, analizarea și auditarea afacerii noastre, identificarea tendințelor de utilizare, măsurarea eficacității campaniilor noastre promoționale, determinarea satisfacției clienților, campanii.

Puteți refuza să răspundeți la anumite întrebări sau să întrerupeți oricând participarea la un studiu. De asemenea, vă puteți discontinua calitatea de membru în orice moment urmând instrucțiunile de renunțare, disponibile aici.

Divulgarea datelor personale

Compania noastră NU oferă, vinde sau în orice alt mod transferă datele dumneavoastră personale unor terți, fără acordul dumneavoastră prealabil, cu excepția cazurilor descrise mai jos.

Orange România poate comunica datele dvs personale unor terțe părți numai în următoarele situații:

 • Afiliați: datele personale pot fi comunicate societăților afiliate în scopuri de afaceri legitime,
 • Furnizori de servicii: Orange România poate contracta furnizori de servicii, agenți sau mici întreprinzători care să furnizeze servicii în numele său, inclusiv servicii de administrare a mijloacelor și a serviciilor puse la dispoziția dvs. Aceste terțe părți pot accesa sau prelucra în alt mod datele personale pe durata furnizării acestor servicii,
 • Consultanți sau parteneri externi Orange România,
 • Autorități publice: Orange și furnizorii noștri de servicii pot furniza informațiile dumneavoastră personale ca răspuns la un mandat de percheziție sau la altă solicitare sau comandă valabilă din punct de vedere legal sau unui organism de investigație în cazul încălcării unui acord sau a unei încălcări a legii, așa cum este stipulat de către legislație.

Actualizarea și modificarea informațiilor

Puteți actualiza și / sau modifica detaliile din contul dumneavoastră și / sau informațiile de profil în orice moment, conectându-vă la contul dumneavoastră cu ajutorul numelui de utilizator și parolei. Acest lucru se aplică atât informațiilor obligatorii colectate la înregistrare, cât și informațiilor opționale colectate prin intermediul întrebărilor de profilare. Dacă ați uitat parola contului dumneavoastră, urmați pașii descriși aici pentru a crea una nouă.

De asemenea, cu excepția cazului în care legislația nu indică altfel, aveți următoarele drepturi:

 • dreptul de acces;
 • dreptul de a solicita rectificarea datelor inexacte sau care nu mai sunt de actualitate;
 • dreptul de a solicita ca datele personale să fie șterse;
 • dreptul de a retrage consimțământul cu privire la prelucrare, în orice moment (conform secțiunii 6 mai jos);
 • dreptul de restricționare a prelucrării;
 • dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor cu caracter, în conformitate cu reglementările în vigoare;
 • dreptul de a înainta o plângere la autoritatea de supraveghere competentă (în România aceasta este ANSPDCP și poate fi contactată pe www.dataprotection.ro).

Rezilierea statutului de membru

Dacă nu mai doriți să faceți parte din grupul nostru, trebuie să vă reziliați calitatea de membru prin conectarea la contul dumneavoastră și făcând clic pe butonul "închide contul" din secțiunea "Actualizare profil".

Dacă nu mai doriți să primiți invitații la sondaj, puteți face acest lucru urmând link-ul pentru opțiunea de renunțare, care este inclus în partea de jos a fiecărei invitații la sondaj pe care o trimitem.

Alternativ, puteți contacta centrul de clienți Orange prin intermediul canalelor obișnuite. Pentru mai multe informații despre cum să renunțați, citiți și explicațiile detaliate de pe pagina noastră Întrebări frecvente.

Dacă renunțați, nu veți mai primi nicio comunicare prin e-mail de la Orange referitoare la panel.

Comunicări prin e-mail

Nici noi, nici unul dintre partenerii Orange România sau companiile partenere Cint nu vă vor trimite e-mailuri (nesolicitate) care nu se referă la proiectele de cercetare, administrarea contului dumneavoastră sau informații care vă vor fi de folos ca membru al grupului. Toate celelalte tipuri de comunicare prin e-mail vor fi trimise de către noi și vor conține logo-ul și detaliile de contact ale Orange România. Nu vom împărtăși niciodată adresa dumneavoastră de e-mail altor terțe părți.

Orice decizie luată exclusiv pe bază de prelucrare automată va fi anterior consimțită sau necesară

Nu veți face obiectul niciunei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată a datelor și care produce efecte juridice în ceea ce vă privește sau vă afectează într-un mod semnificativ, cu excepția cazului în care ați fost în mod explicit de acord cu prelucrarea sau prelucrarea este necesară. În toate cazurile, aveți posibilitatea de a solicita explicarea logicii din spatele mecanismului de decizie automată, precum și, acolo unde este cazul, de a solicita intervenție umană în emiterea deciziei care vă privește.

Siguranța datelor personale

Contul dumneavoastră este protejat prin parolă, astfel încât numai dumneavoastră aveți acces la informațiile personale. Vă recomandăm să nu vă împărtășiți parola nimănui.

Nu vă vom cere niciodată parola dumneavoastră prin telefon sau e-mail. De asemenea, vă sfătuim să vă deconectați de la contul dumneavoastră și să închideți fereastra browser-ului atunci când ați terminat activitățile. Aceasta înseamnă că alții nu pot accesa informațiile personale și corespondența dumneavoastră dacă împărțiți un computer cu altcineva sau folosiți un computer într-un loc public, cum ar fi o bibliotecă sau un internet cafe.

Ori de câte ori gestionăm informațiile personale, luăm măsurile necesare pentru a ne asigura că informațiile dumneavoastră sunt gestionate în siguranță și în conformitate cu această politică de confidențialitate.

Cum să ne contactați

Întrebările referitoare la această politică, reclamațiile privind practicile noastre și solicitările de acces ar trebui direcționate către noi prin intermediul canalelor obișnuite de servicii pentru clienți Orange. Pentru mai multe informații, vizitați https://www.orange.ro/eContact/

Pentru orice întrebare referitoare la datele personale sau pentru exercitarea drepturilor legale, puteți utiliza adresa dedicată dpo@orange.ro. În cazul în care se dorește, orice cereri cu privire la datele personale se pot adresa și prin poștă la adresa Bd. Lascăr Catargiu, nr. 47-53, sector 1, cod poștal 010665, București, România, în atenția Responsabilului cu Protecția Datelor Orange România.

Toate mesajele vor primi răspuns conform prevederilor legale. Cu toate acestea, trebuie să aveți în vedere că, din motive tehnice, pentru a pune în aplicare solicitările sau opțiunile sale, este posibil să fie necesare câteva zile, timp în care Orange România va continua să prelucreze datele dvs personale pe baza opțiunilor anterior exprimate. În anumite cazuri excepționale, opțiunile dvs vor putea fi implementate doar în legătură cu campaniile, acțiunile viitoare.