Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

In ce consta oferta in care aduci un telefon vechi (folosit) si primesti unul nou? Care sunt conditiile care trebuiesc indeplinite? Multumesc!

Fie ca esti client Orange sau nu, ti-am pregatit o oferta speciala, prin noul program Buy-Back. Vino in Orange shop cu telefonul tau si, in urma evaluarii lui, primesti un voucher de reducere de pana la 400 de euro pe care il poti folosi la cumpararea de telefoane sau accesorii din Orange shop.

 

De asemenea, pentru orice telefon functional evaluat pana in 10 euro, iti oferim un voucher de reducere de 5 sau 10 euro, pe care il poti folosi sa cumperi un telefon nou prin activare sau prelungire de contract.

Daca abonamentul pe care il activezi sau prelungesti este de 5 euro, vei primi un voucher de reducere in valoarea de 5 euro.

 

ce trebuie sa faci

 

  • verifica valoarea telefonului tau

 

  • in cazul in care telefonul tau nu se afla in lista de pe site, acesta va fi evaluat de catre colegii nostri din magazin

 

  • vino cu telefonul in Orange shop, pentru a obtine voucherul

Inainte de a veni in magazin, poti afla valoarea estimativa a cuponului tau de reducere si aici.

 

Iar daca telefonul tau nu mai functioneaza, poti oricand sa-l aduci pentru reciclare. Astfel, esti alaturi de noi in protejarea naturii. Programul Buy-Back este disponibil doar clientilor persoane fizice.

Raspuns din: 15-07-2010
Voturi:

sus