Articole

Raspunsuri la intrebari si explicatii ale serviciilor Orange pe care le folositi deja sau care va vor ajuta in viitor.

salut-my-orange
22 Februarie 2018
Salut, My Orange!

Contul tău online se numește acum My Orange și, cu ajutorul clienților noștri, are și o interfață mai simplă și mai eficientă, cu noi funcționalități.

În cele ce urmează vreau să vă prezint nu doar noutățile ci și povestea acestei aplicații și cum a luat ea naștere.

Mai mult

Tehnologie

6-previziuni-orange-despre-tehnologie-pentru-2018
6 previziuni Orange despre tehnologie pentru 2018 Anii ce urmează sunt definiți, în ceea ce privește tehnologia, ca ani ai inteligenței artificiale și ai conectivității. citeste tot »
13 Februarie 2018
realitate-augmentata-vs-realitate-virtuala
Realitate augmentată vs. Realitate virtuală. Ce înseamnă realitatea augmentată? Este același lucru cu realitatea virtuală? citeste tot »
22 Ianuarie 2018
internet-of-things-cele-mai-smart-gadgets-la-final-de-2017
Internet of Things – Cele mai smart gadgets, la final de 2017 Conceptul de « Internet of Things » sau IoT a devenit un subiect de discuţie din ce în ce mai prezent in vieţile noastre. citeste tot »
14 Decembrie 2017
mai multe articole
4-motive-pentru-care-ar-trebui-sa-folosesti-un-serviciu-cloud
4 motive pentru care ar trebui sa foloseşti un serviciu Cloud Ce este Cloud? Cum funcţionează? De ce să folosesc Cloud? citeste tot »
24 August 2017
music-streaming-cu-deezer
Music streaming cu Deezer Cum să ai muzica preferată la un download distanţă citeste tot »
10 August 2017
cum-sa-iti-pastrezi-datele-din-telefon-in-siguranta
Cum să îţi păstrezi datele din telefon în siguranţă Ce faci dacă pierzi datele din telefon? citeste tot »
13 Iulie 2017
mai multe articole

Review-uri

review-nokia-2-un-smartphone-cu-o-baterie-puternica-cu-traditie
Review Nokia 2 – un smartphone cu o baterie puternică, cu tradiție Prestigiul telefoanelor Nokia de-a lungul timpului s-a bazat pe faptul că sunt telefoane robuste, cu durată foarte mare de viață a bateriei și funcționalități inovatoare. citeste tot »
09 Februarie 2018
review-lenovo-tab-4-o-tableta-pentru-toata-familia
Review Lenovo Tab 4 – o tabletă pentru toată familia Lenovo Tab 4 disponibilă în două variante – 8” și 10” - este o tabletă care atrage atenţia atât prin design, cât şi prin funcţiile pe care le oferă şi este perfectă pentru toţi membri familiei citeste tot »
05 Februarie 2018
allview-x4-soul-infinity-review-un-smartphone-conceput-in-romania
Allview X4 Soul Infinity review - un smartphone conceput în România Îmi face plăcere să vă vorbesc astăzi despre Allview X4 Soul Infinity – primul telefon care oferă un asistent digital care vorbește limba română. citeste tot »
19 Ianuarie 2018
mai multe articole

Digital Parenting

supercoders-sau-cum-ii-pregatim-pe-copii-sa-dea-viata-ideilor
#SuperCoders sau cum îi pregătim pe copii să dea viață ideilor Orange #SuperCoders a ajuns deja la a cincea ediție, anul acesta. Atelierele în care copiii vor învăța să facă primii pași în lumea digitală, a codurilor, se vor desfășura în 10 orașe din România. citeste tot »
10 Octombrie 2017
ce-fel-de-parinte-digital-esti
Ce fel de părinte digital eşti? Te-ai gândit vreodată la asta? citeste tot »
01 Septembrie 2017
parinti-la-scoala
Părinţi la şcoală Lumea digitală nu trebuie să fie doar pentru copii şi tineri. Părinţii şi bunicii noştri se pot bucura la fel de mult de evoluţia tehnologiei şi de beneficiile ei mai ales că acum există cursuri speciale pentru ei. citeste tot »
16 August 2017
mai multe articole

Tips & Tricks

cum-sa-faci-o-captura-de-ecran-pe-telefonul-tau-intr-o-secunda
Cum să faci o captură de ecran pe telefonul tău într-o secundă Întrebarea poate să pară banală celor pentru care smartphone-ul, indiferent de sistemul de operare, nu mai are enigme ci poate doar surprize. citeste tot »
08 Ianuarie 2018
cum-sa-ai-mai-putine-carduri-de-fidelitate-in-portofel
Cum să ai mai puţine carduri de fidelitate în portofel Cam cate carduri de fidelitate de la hypermarketuri, farmacii, benzinarii, etc., aveţi în portofel? citeste tot »
23 Octombrie 2017
10-lucruri-pe-care-le-poti-face-ca-sa-prelungesti-viata-telefonului-tau
10 lucruri pe care le poţi face ca să prelungeşti viaţa telefonului tău Te-ai gândit vreodată dacă modul în care foloseşti telefonul mobil este cel mai bun sau cel mai sigur? citeste tot »
10 Iulie 2017
mai multe articole

Fundaţia Orange

retrospectiva-2017-digitaliada-o-initiativa-a-fundatiei-orange
Retrospectivă 2017: Digitaliada, o inițiativă a Fundației Orange Tehnologia înseamnă evoluție, cunoaștere, civilizație. Așadar, motive suficiente să folosim resortul tehnologiei pentru progres. citeste tot »
22 Decembrie 2017
fundatia-orange-impreuna-pentru-o-lume-mai-buna
Fundația Orange – împreună pentru o lume mai bună Ne dorim să aducem culoare şi sunet în lumea lor. Ne dorim să le fim aproape şi să le facem viaţa mai frumoasă. citeste tot »
13 Octombrie 2017
mai multe articole

NEWSLETTER

articol

By Alina Dumitrescu

Salut! Sunt la Orange de foarte mulți ani, din care 14 în Customer Service. Pasiunea mea pentru digital și tot ce înseamnă online m-au făcut să ma indrept către Divizia Online. Aici îmi dau seama, în fiecare zi, că a fi digital înseamnă că poți să îți simplifici viața foarte mult. Și am decis să împărtășesc asta cu voi.
articol

By Silviu Huma

Salut, sunt noul om de comunicare al Fundației Orange și urmăresc scena PR-ului și a publicității de câțiva ani buni. Filantropie, proiecte umanitare, voluntariate sau acțiuni caritabile și ce implică munca Fundației Orange vor ajunge la voi prin vocea și tastele mele.
articol

By Cătalin Ragea

Fac parte din echipa Orange, Customer Service de 6 ani. Pasiunea pentru gadget-uri a inceput odata cu activitatea de testare a acestora, iar acum pot spune ca sunt o parte importanta din viata mea. In continuare testez şi vă spun şi vouă descoperirile mele.
articol

By Alexandru Gogonea

Salut, sunt în Orange de mai bine de 2 ani iar colegii mă mai cunosc și sub numele « De ce ? » . De ce ? Ei bine, pentru că în afară de pasiunea pentru fotografie și gadgeturi, vreau să știu și cum funcționează cele două. Așadar, după ce voi afla răspunsurile la întrebările "de ce?" și "cum?", o să vă povestesc și vouă, aici, ca de la curios la curioși.
articol

By Cristi Ivan

Salut! Sunt membru al echipei Orange de aproape 6 ani, iniţial în Financiar, iar acum în Marketing. În timpul liber, ţin seminarii de data mining, scriu proză scurtă, pictez şi cânt la chitară. Pe lângă toate aceste activităţi, sunt pasionat şi de tot ce înseamnă digital şi mai ales tehnologie digitală. Cu mare plăcere vă voi împărtăşi experienţa şi părerile mele în legatură cu evoluţia telecom şi aştept feedback-ul vostru!
articol

By Alexandru Gherghe

Salut! Sunt la Orange de 4 ani și îmi desfășor activitatea în Customer Service. Ca un adevărat pasionat de tehnologie și curios din fire, îmi place să descopăr minunile și capacitatea ei de a schimba lumea. Și pentru că o descoperire nu trebuie ținută în secret, voi încerca să vă împărtășesc și vouă impresiile mele despre cele mai noi telefoane și gadgets de pe piață.
articol

By Mihai Naie

Numele meu este Mihai, dar prietenii îmi spun Mishu. Primul meu job a fost la radio, în ’93. Apoi, am lucrat pentru cele mai mari case de discuri din România, iar de câțiva ani sunt Orange. Pasiunile mele sunt: familia-cu fiica mea în frunte, artele marțiale și să fiu la curent cu ultimele noutăți. Din orice domeniu!
articol

By Marius Herţa

Salutare tuturor! Sunt de mulţi ani la Orange şi am făcut parte din mai multe echipe din Customer Service, printre care si Mobile Data Experts. Recunosc că sunt pasionat de tot ce înseamnă telefoane şi gadgets. Îmi place să testez tot ce ce îmi cade în mână şi din acest motiv, toţi prietenii mei îmi cer părerea atunci când se gândesc să îşi cumpere un telefon nou. Aşadar, dragi prieteni, părerile mele sunt aici, la dispoziţia voastră!