×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Se poate suspenda abonamentul la cerere?

Daca abonamentul tau a fost activat inainte de 24 noiembrie 2011, poti solicita suspendarea temporara a acestuia pentru o perioda de maximum 3 luni pe an.

  Pentru supendarea temporara, este necesar sa achiti o taxa de 4.96 euro/luna (TVA inclus).   Dupa expirarea perioadei pe care s-a solicitat suspendarea, abonamentele tale vor fi reconectate automat.   Daca doresti reactivarea lor inainte de termenul stabilit, poti solicita acest lucru oricand, prin apel la Serviciul Clienti 411 (valabil daca esti abonat persoana fizica) sau 456 (daca esti abonat persoana juridica)   Observatie: Lunar se vor emite facturi care vor contine taxa de suspendare, pe care trebuie sa le achiti in termen.   In plus, prima factura emisa dupa suspendare va cuprinde si eventualele costuri suplimentare acumulate inainte de suspendare. In cazul neplatii acestor facturi, numerele vor ramane suspendate pana la deconectarea lor totala.
Raspuns din: 23-06-2010
Voturi:

sus