×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Ce documente sau acte am nevoie pentru a incheia un abonament nou pe persoana fizica sau juridica?

Documentele necesare pentru incheierea unui contract de servicii sunt:

 

1. Pentru persoane fizice:   a) Cetateni romani: - buletinul/cartea de identitate valabila - contractul de proprietate sau de inchiriere a locuintei conform adresei din buletin/cartea de identitate

b) Cetateni straini: - pasaport - legitimatia/permis de sedere - contractul de inchiriere sau de proprietate a locuintei pe acelasi nume cu cel din legitimatia/permisul de sedere (nu se accepta o adresa de hotel)

2. Pentru persoane juridice: - certificatul de inmatriculare la Registrul Comertului - statutul firmei si/sau ultima cerere de mentiuni de la Registrul Comertului (in care sa figureze persoana/persoanele fizice care reprezinta legal persoana juridica) - daca este cazul - codul fiscal sau codul unic de inregistrare a firmei - imputernicire semnata si stampilata pe hartie cu antet pentru persoana ce reprezinta societatea - buletin/carte de identitate al/a persoanei care semneaza contractul de abonament Orange In plus, persoana respectiva trebuie sa aiba asupra sa si stampila societatii pe care o reprezinta.

Raspuns din: 17-08-2010
Voturi:

sus